Διεθνή

Ο Ζελένσκι επέστρεψε αεροπορικώς από την Τουρκία αγκαλιά με τους διοικητές του ναζιστικού τάγματος Azov. Η Τουρκία παραβίασε την συμφωνία που είχε κάνει με την Ρωσία και επιστρέφει στην Ουκρανία αρχιναζήδες του Αζόφ!

Ο Ζελένσκι επέστρεψε αεροπορικώς από την Τουρκία αγκαλιά με τους διοικητές του (ναζιστικού) τάγματος Azov.

Αυτός, μαζί με τον Andriy Yermak, συνάντησε πέντε Ουκρανούς στρατιώτες στο αεροδρόμιο.

«Επιστρέφουμε σπίτι από την Τουρκία», είπε ο Πρόεδρος της Ουκρανίας.

H οργάνωση Azov αναγνωρίζεται ως τρομοκρατική οργάνωση και απαγορεύεται στη Ρωσία.. gazeta.ru

Προηγουμένως είχε συναντηθεί και με τον Βαρθολομαίο.. Η Τουρκία επέστρεψε δειλούς, εγκληματίες που κρύφτηκαν πίσω από την πλάτη αμάχων!

Η Τουρκία παραβιάζει την συμφωνία που είχε κάνει με την Ρωσία!

Ο διοικητής και αναπληρωτής διοικητής του Συντάγματος Αζόφ, Ντένις Προκοπένκο και Σβιατόσλαβ Παλαμάρ , απελευθερώθηκαν από τη ρωσική αιχμαλωσία, ως αποτέλεσμα της τελευταίας ανταλλαγής αιχμαλώτων μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας, με τη διαμεσολάβηση της Τουρκίας.

Οι Πέντε διοικητές του Αζόφ που απελευθερώθηκαν θα παρέμεναν στην Τουρκία μέχρι το τέλος του πολέμου. Βρίσκονταν υπό την προσωπική προστασία του Τούρκου προέδρου και ζούσαν σε «άνετες συνθήκες».

Αυτοί ήταν οι όροι της συμφωνίας με τη μεσολάβηση της Τουρκίας.

Οι διοικητές του συντάγματος Αζόφ της Ουκρανίας επέστρεψαν από την Τουρκία στην Ουκρανία, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο πρόεδρος Ζελένσκι, Έπειτα από την συνάντηση του με τον Ερντογάν.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί παραβίαση από πλευράς της Τουρκίας, των όρων που είχαν συμφωνηθεί με την Ρωσία. Αναμένεται η ρωσική αντίδραση.olympia.gr

dimpenews.com

Back to top button