breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

lατρικός στρατιωτικός vόμoς έρxεται;

 

 Έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από τότε που η Operation Warp Speed ​​παρέδωσε στον κόσμο τα «εμβόλια» του κορωνοϊού Wuhan (COVID-19) και περισσότεροι άνθρωποι από ποτέ άλλοτε είναι πιο άρρωστοι από ποτέ. Καθώς η κατάσταση επιδεινώνεται, η κυβέρνηση είναι έτοιμη να εξαπολύσει πλήρους κλίμακας ιατρικό στρατιωτικό νόμο στην Αμερική, πιθανότατα κάποια στιγμή το επόμενο έτος.

Πηγές αναφέρουν ότι πάνω από το 50 τοις εκατό των ανθρώπων που δέχθηκαν χτύπημα για τον COVID αρρώστησαν από τους πυροβολισμούς – ή εξακολουθούν να είναι άρρωστοι χωρίς τέλος. Οκτώ στους 10 παραλήπτες τρυπήματος, ειδικά συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έλαβαν τουλάχιστον μία «ενισχυτική» λήψη εκτός από την κύρια σειρά, αντιμετωπίζουν επιπλοκές που θα μπορούσαν να καταλήξουν να τους απενεργοποιήσουν.

Σύμφωνα με τον Δρ Peter McCullough, κάθε άτομο που έκανε έστω και ένα εμβόλιο για τον COVID-19 αντιμετωπίζει τώρα κάποιο είδος προβλήματος ή σειρά προβλημάτων που σχετίζονται με την καρδιά – είτε το συνειδητοποιούν είτε όχι. Εκείνοι που το συνειδητοποιούν συχνά το ανακάλυψαν με έκπληξη όταν υπέστησαν μια απροσδόκητη καρδιακή ανακοπή ή φλεγμονώδη αντίδραση όπως η μυοκαρδίτιδα.

Καθώς περνά ο καιρός και τα σώματα των πλήρως εμβολιασμένων υποβαθμίζονται ακόμη περισσότερο, πιθανότατα θα έρθει ένα σημείο όπου μια κρίσιμη μάζα αρρώστων θα δημιουργήσει αρκετό φόβο για τη δημόσια υγεία, ώστε τα διαβόητα “στρατόπεδα καραντίνας” να ανοίξουν και να γεμίσουν με “άρρωστους”. .”

Λέγεται ότι η Νέα Υόρκη έχει έτοιμα τα στρατόπεδα καραντίνας και περιμένουν το πολιτικό πράσινο φως για να ξεκινήσουν να φορτώνουν τα καροτσάκια, ας πούμε, και να παραδίδουν κρατούμενους στις κουκέτες τους. Άλλα κράτη φέρονται να κάνουν το ίδιο, συχνά αθόρυβα.

Ο Πρόεδρος Μπάιντεν αφήνει υπονοούμενα ότι ένας δεύτερος γύρος ιατρικού στρατιωτικού νόμου έρχεται σύντομα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το καθεστώς του ψεύτικου προέδρου Τζο Μπάιντεν εγκαθιστά μια νέα «μόνιμη» ομοσπονδιακή υπηρεσία για να χειριστεί μελλοντικές «πανδημίες» – επειδή ο κοροναϊός της Γουχάν (Covid-19) ήταν μόνο η αρχή.

Ονομάζεται Office of Pandemic Preparedness and Response Policy (OPPR), ο οργανισμός ιδρύθηκε βιαστικά και αθόρυβα στις 21 Ιουλίου για να χειριστεί οτιδήποτε επιφυλάσσουν οι παγκοσμιοποιητές στον κόσμο ως την επόμενη εκδήλωση Covid 2.0.

Φαίνεται ότι η τριετής ψυχοθεραπεία για τον Covid ήταν απλώς μια δοκιμαστική πορεία για να εξαλειφθούν τα προβλήματα για την επόμενη, πολύ μεγαλύτερη, ακόμη. Ο Covid ήταν ο καταλύτης για την εφαρμογή του OPPR, όπως οι τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου ήταν ο καταλύτης για το καθεστώς Μπους να ιδρύσει το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS).

Ο τρόπος που λειτουργεί είναι ότι η κυβέρνηση οργανώνει μια «έκτακτη ανάγκη» ή «καταστροφή» που στη συνέχεια χρησιμοποιείται ως δικαιολογία για να επεκτείνει την εξουσία της κυβέρνησης. Η 11η Σεπτεμβρίου έφερε την τυραννία του αεροδρομίου (δηλαδή, σαρωτές γυμνού σώματος, χτυπήματα) ενώ ο Covid φέρνει το OPPR, το οποίο θα επιβλέπει την επιβολή του επόμενου γύρου κάλυψης, lockdown και αναγκαστικών ενέσεων.

Παρόλο που ο Μπάιντεν υποσχέθηκε πριν από μήνες ότι ο Covid ολοκληρώθηκε και τελείωσε, το καθεστώς του ένιωσε την ανάγκη να ιδρύσει το OPPR και να βάλει έναν στρατιωτικό στρατηγό επικεφαλής του.

Τι ξέρουν ότι έρχεται και ο υπόλοιπος κόσμος αγνοεί;

«Με τη δημιουργία αυτού του νέου γραφείου και τονίζοντας ότι θα είναι «μόνιμο», αυτή είναι μια κόκκινη σημαία που πρέπει να έχει την έντονη προσοχή μας», προειδοποιεί ο Leo Hohmann. «Είναι η κυβέρνηση, ακόμα μεθυσμένη από τις νέες δυνάμεις που αποκτήθηκαν από την τελευταία πανδημία, τηλεγραφώντας σε εμάς τους πληβείους ότι μια άλλη πανδημία είναι προ των πυλών;»

Ο λογαριασμός “no vax” του DeSantis για τη Φλόριντα έναν Δούρειο Ίππο: είναι στην πραγματικότητα ένας αναγκαστικός λογαριασμός VAX

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, η Φλόριντα υπό τον κυβερνήτη Ron DeSantis είναι μια άλλη πολιτεία όπου οι κάτοικοι αντιμετωπίζουν την ίδια κατάσταση αναγκαστικής καραντίνας που κάνουν οι Νεοϋορκέζοι υπό την κυβερνήτη Kathy Hochul. Ο DeSantis είναι Ρεπουμπλικανός και ο Hochul είναι Δημοκρατικός, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι η τυραννία είναι μια δικομματική προσπάθεια στην Αμερική.

Τα μέτρα αναγκαστικής καραντίνας του Hochul περιγράφονται τουλάχιστον με σαφήνεια ως τέτοια, ο DeSantis κρύβεται πίσω από ένα λεγόμενο νομοσχέδιο “no vax” που, μετά από μια πιο προσεκτική έρευνα, είναι στην πραγματικότητα ένας μεταμφιεσμένος αναγκαστικός λογαριασμός Vax.

Όπως αναφέρεται απευθείας στο νομοσχέδιο DeSantis “no vax”, η κυβέρνηση της Φλόριντα μπορεί τώρα να εκδώσει εντολή για ένα άτομο:

«… να εξεταστούν, να ελεγχθούν, να εμβολιαστούν, να υποβληθούν σε θεραπεία, να απομονωθούν ή να τεθούν σε καραντίνα για μεταδοτικές ασθένειες που έχουν σημαντική νοσηρότητα ή θνησιμότητα και παρουσιάζουν σοβαρό κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. ή υποβάλλονται σε θεραπεία για λόγους υγείας, θρησκείας ή συνείδησης μπορεί να υποβληθούν σε απομόνωση ή καραντίνα».

Το νομοσχέδιο DeSantis “no vax” συνεχίζει δηλώνοντας ότι εάν ένα άτομο στη Φλόριντα θεωρηθεί ότι αποτελεί “κίνδυνο για τη δημόσια υγεία”, μπορεί να συλληφθεί από τον κρατικό υπάλληλο υγείας και να αναγκαστεί σε απομόνωση ή καραντίνα, όπως ακριβώς το νομοσχέδιο της Νέας Υόρκης.

Πολλοί συντηρητικοί έχουν ξεγελαστεί από την αντιφατική ρητορική του DeSantis όλα αυτά τα χρόνια, αλλά ο τύπος είναι ένας τύραννος που είναι αναμφισβήτητα χειρότερος από τον Hochul και άλλους Δημοκρατικούς κυβερνήτες. Τουλάχιστον η Νέα Υόρκη δεν έχει ένα νομοσχέδιο για τον «αντισημιτισμό» που να καταπνίγει την Πρώτη Τροποποίηση, καθώς αυτό είναι ένα ακόμη σκάνδαλο στο καθεστώς τυραννίας στη Φλόριντα του DeSantis.

“Εάν δεν υπάρχει πρακτική μέθοδος απομόνωσης ή καραντίνας του ατόμου, ο κρατικός υγειονομικός υπάλληλος μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε μέσο είναι απαραίτητο για τον εμβολιασμό ή τη θεραπεία του ατόμου”, αναφέρει περαιτέρω το νομοσχέδιο DeSantis “no vax” σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι κάτοικοι της Φλόριδας μπορούν τώρα να εμβολιαστούν αναγκαστικά εάν το κράτος θεωρεί ότι δεν υπάρχει τρόπος απομόνωσης ή καραντίνας τους.

πηγη

Back to top button