Ελλάδα

Απαντες οι Ελληνες Ευρωβολευτες ψηφισαν υπερ του Πιστοποιητικου Εμβoλιασμou πλην ενος ! ! !

 Στις 17 Μαρτίου, η Κομισιόν ανακοίνωσε την πρόθεσή της να επιταχύνει την πρόταση για την ψήφιση Κανονισμού για ένα « ψηφιακό πράσινο πιστοποιητικό» με σκοπό , σύμφωνα με την ίδια την πρόεδρο της, να επιτραπούν τα ταξίδια….



Μάλιστα η πρόταση περιελάμβανε και τους πολίτες εκτός ΕΕ που ζουν εντός των συνόρων της ΕΕ. Το πιστοποιητικό θα αποδεικνύει το αν κάποιος εμβολιάστηκε, το αν δίνει αποτελέσματα διαγνωστικών τεστ ή το αν έχει αποκτήσει αντισώματα. 

Τις Κερκόπορτες που ανοίγει το συγκεκριμένο εγχείρημα, η πλειοψηφία των Ευρωβουλευτών δεν έδειξε ότι τις κατανοεί, δεδομένου του ότι οι περισσότεροι εξ αυτών, και ιδιως όλοι οι Έλληνες πλην Γιάννη Λαγού, υπερψήφισαν εχθές στην Ολομέλεια την επιτάχυνση των διαδικασιών για το ψηφιακό πιστοποιητικό που θα κάνει τα προσωπικά δεδομένα μας βορά στους επιτήδειους. 

Παρα το γεγονός ότι τα email των Ευρωβουλευτών κατακλύστηκαν από μηνύματα από πολίτες από όλες τις χώρες της ΕΕ και οι οποίοι ζητούσαν μετ’ επιτάσεως το πάγωμα της διαδικασίας για το ψηφιακό πιστοποιητικό που θα σημάνει την περαιτέρω περιστολή των ελευθεριών των πολιτών και την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους, οι εκλεκτοί του ελληνικού λαού στην Ευρωβουλή, αψήφησαν τις εκκλήσεις των πολιτών με αποτέλεσμα το ψηφιακό πιστοποιητικό να είναι πιο κοντά από ποτέ.





πηγη 

Back to top button