breaking newsΆποψηΕλλάδα

Και με τις ευλογίες Πομπέο… στις Πρέσπες του Αιγαίου

 Πραγματικά έχουμε αρχίσει και λυπόμαστε τον πρωθυπουργό. Δεν προφταίνει να πάρει ανάσα ο δόλιος. Από προσκύνημα σε κωλοτούμπα… και φτου κι απ’ την αρχή.

Μαραθωνοδρόμος του εθνομηδενισμού κατάντησε ο δυστυχής.

Βέβαια ο ίδιος προσπαθεί να μας πείσει μάταια -με την αμέριστη συμπαράσταση των καθεστωτικών ΜΜΕ που πήραν νέο ζεστό χρήμα για να συνεχίσουν την προπαγάνδα- ότι μάχεται ηρωικά για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της Ελλάδας.

Άραγε πως, δίνοντας τα πάντα δίχως να παίρνει τίποτα, φέρνοντας πιο κοντά τις Πρέσπες του Αιγαίου;

Διότι αυτό καταλάβαμε και από τις πομπώδεις δηλώσεις του Πομπέο, οι οποίες κινήθηκαν ακριβώς στο ίδιο πλαίσιο με της Μέρκελ και των λοιπών υποτιθέμενων εταίρων και συμμάχων.

… Προχώρα δηλαδή Κυριάκο στο ξεπούλημα του Αιγαίου κι εμείς ήμαστε εδώ να σε στηρίξουμε, για να μην σε κάνει μια χαψιά ο τραμπούκος επεκτατικός γείτονας.

… Θέλουμε ωστόσο και τα ανταλλάγματά μας, τι νόμιζες τζάμπα θα σε στηρίζαμε.

Έτσι λοιπόν, ο… πατριώτης Κυριάκος φοβούμενους τον τσαμπουκαλή μεμέτη, μοίρασε τον μισό πλούτο της Ελλάδας στους Γερμανούς και τον άλλο μισό στους Αμερικανούς, για να είναι σίγουρος ότι στην συνθηκολόγηση με τους Τούρκους θα χάσουμε μόνο το μισό Αιγαίο και δεν θα κινδυνεύσουμε να θέλουμε διαβατήριο για να πάμε στη Λαμία.

Μια καζάν – καζάν λύση δηλαδή, που θα επιτρέψει στον Κυριάκο να γυρίσει στην Ελλάδα ως εθνικός ήρωας, καθώς είναι σίγουρο ότι θα κρατήσουμε στην επικράτεια την Μύκονο. Άρα ποιος θα νοιαστεί για την απώλεια πχ. του Καστελόριζου. Σάμπως πάει και κανείς; Έρημο είναι…

Μπορεί ωστόσο να καταφέρει να πείσει αρκετούς εκμαυλισμένους νεοέλληνες -οι οποίοι συνεχίζουν απτόητοι να ψηφίζουν ψεύτικους σωτήρες βαυκαλιζόμενοι ότι θα επιστρέψουν στις… χρυσές πασοκικές εποχές- για τα οφέλη της προδοσίας, αλλά δεν πρόκειται με τίποτα να πείσει τις πατριωτικές δυνάμεις της ΝΔ.

Οι οποίες κατόπιν της οργής που εξέφρασαν για τα… σκοπιανά μνημόνια αναγκάζοντας τον Μητσοτάκη να τα κλειδώσει στο συρτάρι του μέχρι νεωτέρας, έχουν ανέβει ακόμη πιο ψηλά στα κάγκελα με τα περί… ιστορικής συμφωνίας των Πρεσπών.

Ως αναμενόμενο, και σε αυτή την περίπτωση, ο… νέος Μωυσής έκανε ακόμη μια κωλοτούμπα διατάζοντας τον ογκόλιθο της ελληνικής διπλωματίας να μην ξεστομίσει ξανά τέτοια λέξη, αλλά δεν νομίζουμε ότι κατευνάστηκε ο θυμός που προκάλεσε η ντροπή της πράξης.

Που σημαίνει ότι όταν φέρει την συνθηκολόγηση στην Ελλάδα για να ανοίξει ο δρόμος για την επικύρωση της προδοσίας στη Χάγη, θα κάνει τεμενάδες στους βουλευτές της αντιπολίτευσης μπας και τον στηρίξουν για να μην καταρρεύσει.

Είναι τόσο απλό…

Συνεπώς φίλτατε Κυριάκο, πιες ακόμη ένα μπουκάλι ρακή με τον Μάικ και γλέντησε όσο χρόνο σου απομένει στην εξουσία γιατί έρχονται δύσκολες μέρες.

Πάντως θα είχες μια ελπίδα να επισκιάσεις τον εθνομηδενισμό, επικαλούμενος τους άριστους χειρισμούς στα υπόλοιπα μείζονα ζητήματα.

Αλλά βρε αδερφέ, τα έχεις κάνει μπάχαλο παντού.

Στο είχαμε ξαναπεί, το τρίπτυχο… λοιμός, λιμός κι εθνομηδενισμός θα σε εξαφανίσει.

Όχι τίποτε άλλο, θα μας πρήξει κι ο λαοπλάνος με την δικαίωσή του.

 

 

Μια ευγενική χορηγία του Antinews για τους… κοψοχέρηδες του ηρωικού Ιουλίου.

Back to top button