Διεθνή

Συνωμοσιολογία ή πραγματικότητα; HARP, το φονικό στρατιωτικό όπλο που πολεμάει τον πλανήτη! BINTEO

Συνωμοσιολογία ή πραγματικότητα; HARP, το φονικό στρατιωτικό όπλο που πολεμάει τον πλανήτη! ….Η ατμόσφαιρα, που ανακατεύει αυτό το στρώμα και στη συνέχεια κατευθύνει την εκπεμπόμενη ενέργεια στον στόχο, είτε πρόκειται για στρατιωτικό είτε για πολιτικό στόχο, ή ακόμα και για τον ίδιο τον άνθρωπο.

Ο έλεγχος του κλίματος μέσω του έργου Harp σημαίνει ότι είναι σε θέση να δημιουργήσουν τυφώνες και καταιγίδες, να ελέγξουν τις παλίρροιες, να προκαλέσουν σεισμούς, να ενεργοποιήσουν ηφαίστεια, να ανάψουν πυρκαγιές και να αλλάξουν το κλίμα.

Η ιονόσφαιρα είναι η ηλεκτρικά φορτισμένη ατμόσφαιρα που αντανακλά τα ραδιοκύματα ακριβώς όπως ένας καθρέφτης
Για παράδειγμα, εάν υπάρχει ένας ραδιοφωνικός σταθμός σε μια συγκεκριμένη χώρα, θα στείλει τη ραδιοφωνική του εκπομπή μέσω των ραδιοκυμάτων αυτού του στρώματος στην ατμόσφαιρα, και θα αντανακλάται στο επιθυμητό μέρος και οι άνθρωποι στο άλλο μέρος θα το λαμβάνουν μέσω δεκτών.

Επίσης τα ιρανικά σκάφη που χτυπήθηκαν κατά λάθος από ιρανικούς πυραύλους…
Το λιμάνι της Βηρυτού και οι φωτιές που καίνε και στον πλανήτη μας, όλα αυτά μέσα από το έργο Harp!
Εάν το έργο Harp ελέγχει τις επικοινωνίες και έχει γίνει ένα φονικό στρατιωτικό όπλο, αρκεί να γνωρίζετε ότι όλα όσα πληκτρολογείτε στη συσκευή σας κατασκοπεύονται και παρακολουθούνται μέσω του έργου Harp!
Και ας μην ξεχνάμε τι συνέβη στη Συρία και την Τουρκία με σεισμούς…
Και υπάρχει κάτι πιο επικίνδυνο
Αυτό που εννοώ εδώ είναι να ελέγχεις το ίδιο το άτομο μέσω αυτού του όπλου, να το κατευθύνεις και να ελέγχεις το μυαλό του.Λοιπόν πώς μπορεί να είναι αυτό;
Έχετε ακούσει για το ηλεκτρονικό τσιπ που πρόκειται να εμφυτευθεί;
Εδώ βρίσκεται η ερώτησή μου: Μπορεί οποιοσδήποτε χάκερ να χακάρει έναν υπολογιστή ή ένα τηλέφωνο και να τον ελέγξει; Η απάντηση είναι ναι.
Είναι δυνατόν να χακάρεις ανθρώπινο μυαλό;
Τηλεχειριζόμενος μέσω του συστήματος Harp;
Ναι!
Ο άνθρωπος δεν είναι μόνο ένα σώμα από σάρκα και αίμα, αλλά μάλλον ένα νευρικό σύστημα που στέλνει ηλεκτρικά σήματα από το ένα κύτταρο στο άλλο και αυτά τα σήματα επιτρέπουν στους επιστήμονες να τα μελετήσουν και να τα χρησιμοποιήσουν σε πολλαπλά πεδία.
Για παράδειγμα, μπορούν να σταλούν ορισμένα μηνύματα που μεταφράζονται από τον ανθρώπινο εγκέφαλο
Για παράδειγμα, οι λέξεις…
Αυτό που ακούμε είναι κύματα που συλλαμβάνονται από το αυτί και μετατρέπονται σε ηλεκτρικά σήματα για να τα μεταφράσει ο εγκέφαλος
Παρόμοια σήματα μπορούν να κατασκευαστούν και να κατευθυνθούν σε ένα άτομο, και θα τα ακούσει και θα πιστέψει ότι ένα άλλο άτομο του ζητά να εκτελέσει ορισμένες εντολές ή ότι είναι (ο ίδιος)αυτός που του ζητά, άρα ελέγχεται κατά ομάδες.
Ένα παράδειγμα δημιουργίας επαναστάσεων εδώ κι εκεί!

Ένα από τα χαρακτηριστικά του συστήματος Harp είναι ότι είναι ικανό να πραγματοποιεί γεωλογικές έρευνες και να ανακαλύπτει τις τοποθεσίες του πλούτου.
Από πετρέλαιο, φυσικό αέριο και χρυσό για να αρπάξουν τους θησαυρούς της γης, και αυτό ισχύει από τη δεκαετία του εβδομήντα. Δεν διατάζει το τέρας τους θησαυρούς της γης και αυτοί τον ακολουθούν;

dimpenews.com

Back to top button