breaking newsΔιεθνή

Βούτσιτς: σε 1 με 2 μήνες θα έχουμε έναν μεγάλο παγκόσμιο πόλεμο! ΒΙΝΤΕΟ

Σε έναν ή δύο μήνες, ο κόσμος θα μπορούσε να εισέλθει σε μια σύγκρουση μεγέθους που δεν έχει παρατηρηθεί από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, δήλωσε την Τρίτη ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάντερ Βούτσιτς. Σε συνέντευξή του στη σερβική δημόσια ραδιοτηλεόραση Ραδιοφωνική Τηλεόραση της Σερβίας, ο Βούτσιτς είπε ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία μπορεί να «προσεγγίζει έναν μεγάλο πόλεμο».

«Υποθέτω ότι βγαίνοντας από τη φάση μιας ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης σίγουρα πλησιάζουμε σε έναν μεγάλο πόλεμο. Και τώρα το ερώτημα είναι πού είναι τα σύνορα και αν θα πάμε μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, ίσως σε έναν ή δύο μήνες, σε μια μεγάλη παγκόσμια σύγκρουση που παρόμοια δεν έχει γίνει από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο” δήλωσε ο Πρόεδρος της Σερβίας Βούτσιτς.

Ο Βούτσιτς, ο οποίος βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, είπε ότι αναμένει περαιτέρω επιπλοκές στις σχέσεις της Ρωσίας και της Κίνας με τη Δύση.

«Περιμένω ότι όλα όσα θα δούμε την επόμενη περίοδο θα περιπλέξουν περαιτέρω τις σχέσεις μεταξύ Δύσης και Ρωσίας, αλλά και μεταξύ Δύσης και Κίνας», είπε.

dimpenews.com

Back to top button