Ελλάδα

Η αληθεια για την συλληψη ! ! !

Στη σελίδα την δική μου μ@λακίες δεν έχει! 

Ούτε από δεξιά ούτε από αριστερά! 

Αν υπάρχει ένας πολίτης που έχει δεχτεί τόνους αστυνομικής βίας είμαι εγώ! 

Και σε στιγμές που βρέθηκα σχεδόν μόνος κι εγκαταλελειμμένος ακόμα κι από φίλους!



Δεν θα μπω όμως στο παιχνίδι ούτε των κατσαπλιάδων που το παίζουν αγανακτισμένοι πολίτες ενώ είναι γνωστά στοιχεία του αναρχικού χώρου και λάτρεις της τρομοκρατίας αλλά ούτε και στο παιχνίδι της Κυβέρνησης και του Χρυσοχοίδη !

Πολλοί αναρωτηθήκατε γιατί δεν έγραψα για τον ξυλοδαρμό του νεαρού στη πλατεία Νέας Σμύρνης! Δεν έγραψα γιατί τα μάτια τα δικά μου πλέον, μπορούν να ξεχωρίζουν ποιος είναι ο διαμαρτυρόμενος πολίτης και ποιος είναι απλά ένας κομματικός εγκάθετος που δουλεύει όχι για την Ελλάδα, αλλά για το κόμμα του!

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ !!!


Τα χρόνια που έχω αφιερώσει στους δρόμους διαμαρτυρόμενος για την Μακεδονία και την Ελλάδα, με έχουν κάνει και ξέρω πια! Ξέρω καλά πλέον, πως παίζει η Αστυνομία και πως παίζουν οι κατσαπλιάδες! Αδέρφια, εδώ θα βρείτε μόνο αλήθειες! Γι αυτό άλλωστε με βρίζουν ταυτόχρονα και οι δεξιοί αλλά και οι αριστεροί! Πονάει αυτό που κάνω, το ξέρω! Αλλά ένα έχω να σας πω! Θα συνεχίσω να το κάνω….

ΥΓ.

Παρότι πολύ θα ήθελα να πάρω το “αίμα μου πίσω” για τους τόνους αστυνομικής αυθαιρεσίας που έγιναν πάνω μου, εν τούτοις, στέκομαι στο ύψος των περιστάσεων! Και για μένα, το ύψος των περιστάσεων ισούται πάντοτε με την πατρίδα μας, την Ελλάδα! Οχι με το ύψος των κομματικών καραγκιόζηδων που επιχειρούν να μας πάνε σε Εμφύλιο! Κι όποιος κατάλαβε , κατάλαβε ….

Γιωργος Αδαλης

 

Back to top button