Ελλάδα

ΑΝΑΨΕ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ Ο ΓΛΕΖΟΣ-ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΜΦΥΛΙΟ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ?

 

Ποιος κρατάει το στουπί….  ποιος θα ανάψει το σπίρτο για να ξεσπάσει η φωτιά….;;;; Λάβρος κατά των χειρισμών της κυβέρνησης ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει λέγοντας χαρακτηριστικά πως  όταν κάποιος μετονομάζει την τρόικα σε θεσμούς, δεν αλλάζει την προηγούμενη κατάσταση . Σοβαρές εσωκομματικές πιέσεις δέχεται η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ…. Άρχισαν να βαράνε τα νταούλια μέσα στο κόμμα… Όπως είναι αναμενόμενο …. θα ακολουθήσουν κι άλλοι το παράδειγμα του Γλέζου… ένας ένας παίρνει τις αποστάσεις του από το κόμμα…. τι πρόκειται άραγε να συμβεί;

Διαβάστε όλο το κείμενο του Μανώλη Γλέζου

MPOURLWTOGLEXOZOSΗ μετονομασία της Τρόικας σε Θεσμούς, του Μνημονίου σε Συμφωνία και των Δανειστών σε Εταίρους, όπως και όταν βαφτίζεις το κρέας ψάρι, δεν αλλάζεις την προηγούμενη κατάσταση.

Δεν αλλάζεις, βέβαια, και την ψήφο του Ελληνικού Λαού, στις εκλογές της 25 Ιανουαρίου 2015.

Ψήφισε αυτό που υποσχέθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ: καταργούμε το καθεστώς της λιτότητας, που δεν αποτελεί μόνο στρατηγική της ολιγαρχίας της Γερμανίας και των άλλων δανειστριών χωρών της ΕΕ, αλλά και της ελληνικής ολιγαρχίας.

Καταργούμε τα Μνημόνια και την Τρόικα, καταργούμε όλους τους νόμους της λιτότητας.

Την επομένη των εκλογών με ένα νόμο καταργούμε την Τρόικα και τις συνέπειές της.

Πέρασε ένας μήνας κι ακόμα η εξαγγελία να γίνει πράξη.

Κρίμα και πάλι κρίμα.

Από την πλευρά μου ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τον Ελληνικό Λαό διότι συνήργησα σ΄αυτή την ψευδαίσθηση.

Πριν, όμως, προχωρήσει το κακό.

Πριν να είναι πολύ αργά, ας αντιδράσουμε.

Πριν απ΄όλα τα μέλη, οι φίλοι και οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ, σε έκτακτες συνελεύσεις, όλων των βαθμίδων των οργανώσεων να αποφασίσουν αν δέχονται αυτήν την κατάσταση.

Μερικοί υποστηρίζουν, πως σε μια συμφωνία, πρέπει κι εσύ να υποχωρήσεις. Κατ΄αρχήν ανάμεσα σε καταπιεστή και καταπιεζόμενο δεν μπορεί να υπάρξει συμβιβασμός, όπως ακριβώς ανάμεσα στον σκλάβο και στον κατακτητή, λύση είναι μόνο η Λευτεριά.

Αλλά κι αν δεχτούμε αυτό τον παραλογισμό, ήδη οι παραχωρήσεις που έκαναν οι προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις με την ανεργία, τη λιτότητα, τη φτώχεια, τους αυτόχειρες, ξεπερνούν κάθε όριο υποχώρησης.

GREECE-broken

ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΓΛΕΖΟ…. ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΨΑ!!!!

Εμφύλιος φαίνεται να ξεσπά στον ΣΥΡΙΖΑ! Λίγο άκομψα για την ιστορία και την προσφορά του Μανώλη Γλέζου “απαντά” η κυβέρνηση μετά την πρωινή ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΦΩΤΙΑ σχετικά με το “Συγνώμη στους Έλληνες ” του Μανώλη Γλέζου και τις δηλώσεις κατά της συμφωνίας στο Eurogroup. Να θυμίσουμε πως ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει, ότι η συμφωνία δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια συνέχιση των Μνημονίων και της τρόικας.

 

 

“Είναι πιθανόν ο Μανώλης Γλέζος να μην είναι καλά πληροφορημένος για τη σκληρή και επίπονη διαπραγμάτευση η οποία συνεχίζεται. Διαπραγμάτευση για την ανάκτηση της αξιοπρέπειας του ελληνικού λαού” σύμφωνα με τις πηγές και τις πληροφορίες του ρεπορτάζ από τους κύκλους της κυβέρνησης λίγη ώρα μετά την επιστολή στο blog της συνιστώσας “Κίνηση Ενεργοί Πολίτες”. Με τη φράση ”να μην είναι καλά πληροφορημένος” ουσιαστικά το κόμμα “αδειάζει” επί της ουσίας τον Μανώλη Γλέζο, έναν από τους πιο ενεργούς Έλληνες πολιτικούς και μια ιστορική μορφή της Αριστεράς.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: