Διεθνή

To Iσραήλ επωφελήθηκε από το χάος στη Γαλλία και το μίσος κατά Αράβων και μπούκαρε και κατέλαβε την Τζενίν στην Παλαιστίνη!10 νεκροί, 300 οικογένειες εκτοπίστηκαν, χτύπησαν νοσοκομείο, έριξαν τοξικά αέρια!

To Iσραήλ επωφελήθηκε από το χάος στη Γαλλία και το μίσος κατά Αράβων και μπούκαρε και κατέλαβε την Τζενίν!! Επίθεση στο στρατόπεδο προσφύγων στην πόλη Τζενίν της Δυτικής όχθης

Πάνω από 300 οικογένειες εκτοπίστηκαν από το στρατόπεδο Τζενίν τουλάχιστον 10 νεκροί αθρόες συλλήψεις επιτέθηκαν ως και στο κρατικό νοσοκομείο της πόλης με μπουλντόζες σάρωσαν σπίτια. Οι δυνάμεις κατοχής στοχεύουν εκτοπισμένους από το στρατόπεδο Τζενίν με βόμβες δηλητηριώδους αερίου αναφέρουν μίντια παλαιστινικά.

Αναλυτές: Η εκκένωση του στρατοπέδου σημαίνει ότι ο στρατός κατοχής σκοπεύει να πραγματοποιήσει πιο ισχυρά πλήγματα με μαχητικά αεροσκάφη F-16 που πετούν σε χαμηλά επίπεδα στον ουρανό.

Πάνω από 100 Παλαιστίνιοι ανακρίθηκαν στη Τζενίν και αρκετοί από αυτούς συνελήφθησαν για να ολοκληρωθεί η έρευνα

Νετανιάχου: «Η πόλη Τζενίν έχει μετατραπεί τους τελευταίους μήνες σε καταφύγιο τρομοκρατών και σήμερα βάζουμε οριστικό τέλος σε αυτό»

Νετανιάχου: «Ο ισραηλινός στρατός ξεκίνησε σήμερα μεγάλη επιχείρηση εναντίον τρομοκρατικών στόχων στη Τζενίν»

Εκπρόσωπος του στρατού κατοχής: «Η αεροπορία μας πραγματοποίησε περισσότερες από 20 επιθέσεις σε στόχους στο στρατόπεδο Τζενίν»

Τοπικές πηγές: Οι στρατιώτες κατοχής λεηλατούν και υπεξαιρούν από πολίτες χρήματα και περιουσία στο στρατόπεδο Τζενίν

Reuters: Ο ισραηλινός στρατός λέει ότι χρειάζεται άλλη μια μέρα στο στρατόπεδο της Τζενίν.

Ο Λευκός Οίκος βρίσκεται σε ετοιμότητα για τα γεγονότα στη Τζενίν: Το Ισραήλ έχει το πλήρες δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Κατοχικές μπουλντόζες και τανκ καταστρέφουν τους τοίχους του νοσοκομείου Τζενίν άνοιξαν πυρ κατά του νοσοκομείου.

8 Παλαιστίνιοι νεκροί στη Τζενίν: Samih Firas Abu Al-Wafa (20 ετών), Hussam Muhammad Abu Dhiba (18 ετών), Aws Hani Hanoun (19 ετών), Noureddine Hussam Marshoud (16 ετών), Muhammed Muhannad Al – Shami (23 ετών), Ahmed Muhammade Amer (21 ετών), Majdi Arawi (17 ετών) και Ali Hani Al Ghoul (17 ετών)

Γι αυτούς τους 17αρηδες δεν θα πουν τα μίντια……..

Σύμφωνα με άλλες πηγές οι νεκροί έφτασαν του 10.. · 

Το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας ενημέρωσε τον απολογισμό της επιχείρησης Τζενίν του Ισραηλινού Στρατού: 8 νεκροί, 80 τραυματίες, εκ των οποίων 17 σε σοβαρή κατάσταση. 9ος Παλαιστίνιος σκοτώθηκε κοντά στη Ραμάλα.

dimpenews.com

Back to top button