Διεθνή

ΣΗΜΕΙΟ Άλλα τα φτερά του ουρανού.. Ο Κασσελάκης κρεμάστηκε στον αέρα.. Tο αεροπλάνο δεν κατάφερε να προσγειωθεί στη Ρόδο και γύρισε πίσω.. Persona non grata για Σύμη κι Αρχάγγελο. Το πήρε το μήνυμα 1 μέρα πριν τη ψήφιση του βρωμοσχεδίου του; Iδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα…. !

Άλλα τα φτερά του ουρανού.. Ο Κασσελάκης μετέωρος στον αέρα.. Το αεροπλάνο του δεν κατάφερε να προσγειωθεί στη Ρόδο και γύρισε πίσω.. Persona non grata για Σύμη κι Αρχάγγελο. Η έφοδος στον ουρανό του Κασσελάκη δεν θα έχει καλό τέλος. Το πήρε το μήνυμα 1 μέρα πριν τη ψήφιση του βρωμοσχεδίου του;

Περιπέτεια στον αέρα για τον Κασσελάκη δηλώνει το ant1news.gr.. Ο Αρχάγγελος τον γύρισε πίσω… Άλλα τα φτερά του ουρανού..
Το αεροπλάνο που τον μετέφερε στη Ρόδο, μαζί με τους συνεργάτες του, έφτασε στο νησί, αλλά δεν κατάφερε να προσγειωθεί.

Μια απρόβλεπτη περιπέτεια επεφύλασσε στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη και τους συνεργάτες του, η πτήση για τη Ρόδο.

Αμέσως μετά την επίσκεψη του στην έκθεση Horeca , ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αναχώρησε για τη Ρόδο το απόγευμα της Δευτέρας προκειμένου να παραστεί αύριο Τρίτη (13/02/2024) στο μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από τον θάνατο του πρώην υπουργού και βουλευτή Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ, Νεκτάριου Σαντορινιου.

Οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν όμως στο νησί, δεν επέτρεψαν στο αεροπλάνο να προσγειωθεί, παρά τις προσπάθειες του πιλότου επί 15 λεπτά, με αποτέλεσμα την αναγκαστική του επιστροφή στην Αθήνα.

Iδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα..για Κασσε-λάκη .. Τα είδε όλα τρόμος στον αέρα..

Η Ρόδος είναι το Ρόδο το Αμάραντο της Μεσογείου.. .. ξέρεις από Ρόδο;; Η Παναγία η Τσαμπίκα…

. πιο πάνω το Ικάριο Πέλαγος…

Σε ολόκληρο τον πλανήτη ισχύς της θρησκείας περιστέλλεται με τρόπο αργό αλλά αναπόδραστο. Ανάμεσα στα ζωντανά είδη που ο κόσμος απειλεί να εξαφανίσει πρέπει να συγκαταλεχθούν και οι θρησκείες..

Η κρίση ξεκίνησε από τις χώρες που εκχριστιανίστηκαν πρώτες και εκεί βρίσκεται στο πιο προχωρημένο της στάδιο..

Οι σοφοί μας και οι επαίοντες αναμένουν εδώ και αιώνες την εξαφάνιση του χριστιανισμού και για α΄φορά τολμούν να διαβεβαιώσουν ότι ήγγικεν η ώρα. (σσ Ο Κασσελάκης είναι ένας από αυτούς και ας του δίνουν συγχωροχάρτια οι Βαρθολομαιο-ιερώνυμοι)

Μπήκαμε ανακοινώνουν στην μεταχριστιανική φάση της ανθρώπινης ιστορίας. Η κρίση που περνά η θρησκεία είναι αναντίρρητα ένα σημαντικό σημείο των καιρών..

ο πιο ακραίος ατομικισμός είναι αυτός που προυποθέτει την απόλυτη αυτονομία των ατόμων δηλ, την αυτονομία των επιθυμιών τους” (Εθεόρουν τον σατανάν ως ασταπήν” Κοινωνιολόγος Rene Girard)

Εθεώρουν τον σατανάν ως αστραπήν εκ του ουρανού πεσόντα.” ( Λουκάς 10.18)

Οι νέοι ”Μωυσήδες” θα πέσουν ένας ένας από ψηλά ….. γιατί σφετερίστηκαν το θείο δίκαιο. πήραν το νόμο του Θεού στα χέρια τους και γίνανε θεοί..

«Το σφάλλειν ανθρώπινον, το εμμένειν σατανικόν»

‘και ό Σατανάς, ό πλανών την οικουμένη όλην, εβλήθη εις την γήν, και οι άγγελοι αυτού μετ’ αυτού εβλήθησαν» (‘Αποκ. ΙΒ’ 9). Η πτώση είναι επικείμενη και παταγώδης..

Η Αποστασία θα τελειώσει με Πτώση!

dimpenews.com

Back to top button