breaking newsΔιεθνή

Βίντεο-σοκ από τη στυγερή δολοφονία ακτιβιστή σε δρόμο της Νέας Υόρκης

Την ώρα που πάει να ξεφύγει, ο Κάρσον πέφτει πάνω στο παγκάκι στο οποίο καθόταν νωρίτερα και τότε ο δράστης αρπάζει το μπουφάν του και τον ρίχνει στο έδαφος, μαχαιρώνοντάς τον άγρια πολλές φορές στο στήθος

Σοκ προκαλεί βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα social media και δείχνει την εν ψυχρώ δολοφονία του Αμερικάνου ακτιβιστή και ποιητή Ράιαν Κάρσον από άγνωστο άνδρα σε δρόμο της Νέας Υόρκης.

Όπως φαίνεται στα πλάνα, το θύμα κάθεται σε ένα παγκάκι και συζητά με μία φίλη του. Λίγα μέτρα μπροστά τους, ένας άνδρας αρχίζει να κλωτσάει κάτι πατίνια που είναι σταθμευμένα κοντά στο πεζοδρόμιο, χωρίς προφανή λόγο. Ξαφνικά, σε έξαλλη κατάσταση γυρνά προς την πλευρά του 32χρονου και τον ρωτά «Τι στο διάολο κοιτάς;».

Δείτε το βίντεο της φονική επίθεσης:

Τότε ο ακτιβιστής απαντά «τίποτα δεν κοιτάω» και μπαίνει ανάμεσα στη φίλη του και τον εξαγριωμένο άνδρα, ο οποίος αρχίζει να τους πλησιάζει απειλητικά.

«Θα σε σκοτώσω!», απειλεί σε έξαλλη κατάσταση ο άνδρας, ενώ ο Κάρσον τον παρακαλεί να ηρεμήσει. «Χαλάρωσε» του λέει και παράλληλα σηκώνει τα χέρια του ψηλά.

Τότε ο δράστης αρχίζει να κυνηγάει τον ακτιβιστή, κραδαίνοντας ένα μαχαίρι, ενώ η φίλη του -που τρέχει από πίσω τους- ακούγεται να φωνάζει «Σας παρακαλώ, σας παρακαλώ, σας παρακαλώ!».

Την ώρα που πάει να ξεφύγει, ο Κάρσον πέφτει πάνω στο παγκάκι στο οποίο καθόταν νωρίτερα και τότε ο δράστης αρπάζει το μπουφάν του και τον ρίχνει στο έδαφος, μαχαιρώνοντάς τον άγρια πολλές φορές στο στήθος.

Στη συνέχεια ο δολοφόνος αρχίζει να απομακρύνεται, ενώ όταν η φίλη του Κάρσον τον πλησιάζει, τότε αυτός τη φτύνει και αφού κλωτσάει το άψυχο σώμα του 32χρονου εξαφανίζεται.

Στο βίντεο, λίγα δευτερόπλεπτα μετά τη φονική επίθεση, φαίνεται και μία γυναίκα, η οποία σπεύδει στη φίλη του Κάρσον λέγοντάς της: «Πήγανε και φρόντισε τον, καλώ 911».

Σύμφωνα με την αστυνομία η γυναίκα αυτή φαίνεται να γνώριζε τον δράστη.

Η φονική επίθεση έγινε στη λεωφόρο Lafayette Avenue, λίγα τετράγωνα μακριά από τον σιδηροδρομικό σταθμό Bedford-Nostrand στη Νέα Υόρκη, όπου το ζευγάρι είχε κατέβει από το μετρό επιστρέφοντας από έναν γάμο, δήλωσαν οι αστυνομικοί.

Μέχρι το απόγευμα της Τρίτης δεν είχαν γίνει συλλήψεις για το αποτρόπαιο έγκλημα, ωστόσο ο δράστης καταζητείται.

PrimeNews.

Back to top button