Διεθνή

Νέο στρατιωτικό δόγμα: στρέφεις τα όπλα του συμμάχου σου εναντίον του!!! Η Αθήνα θέλει να στρέψει τους S300 που της εμπιστεύθηκε για την άμυνα της η Μόσχα εναντίον της. ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ Έντονη προειδοποίηση από Ρωσία! Αδερφοφάδες της Ορθοδοξίας…..

 Νέο στρατιωτικό δόγμα: στρέφεις τα όπλα του συμμάχου σου εναντίον του!!!

Η Αθήνα θέλει να στρέψει τους S300 που της εμπιστεύθηκε για την άμυνα της η Μόσχα εναντίον της.

ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Έντονη προειδοποίηση από Ρωσία!

Πολεμώ τον κατά παράδοση Σύμμαχο με τα ίδια του τα όπλα που μου εμπιστεύθηκε για να υπεραμυνθώ εαυτόν. Ακατανόητα πράγματα… Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις..

Οι ρώσικοι S 300 προορίζονταν για Κύπρο τελικά ξεφορτώθηκαν στην Κρήτη κι ο άνθρωπος που τους έφερε κατέληξε να πεθάνει στα κάτεργα….ανεξάρτητα από άλλου τύπου οφειλές του.

Όπως ήταν επόμενο Ρωσική προειδοποίηση στην Ελλάδα να μην μεταφέρει S-300 στην Ουκρανία..

Σύμφωνα με τον efsyn ο πρεσβευτής της Ρωσίας στην Κριμαία Γκεόργκι Μουράντοφ προειδοποίησε την Ελλάδα να μην μεταφέρει S-300 στην Ουκρανία, έγινε γνωστό σήμερα.

Ο Μουράντοφ, μόνιμος εκπρόσωπος του Πούτιν στην Κριμαία, δήλωσε ότι η πρόθεση των ελληνικών αρχών να μεταφέρουν τα πυραυλικά συστήματα εδάφους-αέρος S-300 στην Ουκρανία είναι επικίνδυνη για τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδας.

Η προειδοποίησή του έρχεται αφότου ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος παραδέχτηκε ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι έτοιμη να στείλει τα συστήματα αεράμυνας S-300 από την Κρήτη στην Ουκρανία, εάν οι ΗΠΑ «εγκαταστήσουν συστήματα Patriot στη θέση τους».

Μιλώντας στο ρωσικό κρατικό πρακτορείο RIA Novosti, ο Μουράντοφ είπε: «Μια τέτοια κίνηση της Αθήνας δεν θα ήταν μόνο μια παράλογη επίδειξη εχθρότητας προς τη Ρωσία, αλλά και ένα επικίνδυνο βήμα προς τα δικά της εθνικά συμφέροντα, όπως η ελληνική κοινή γνώμη τονίζει ήδη ηχηρά».

Ο Ρώσος πρεσβευτής είπε ακόμα ότι η Ελλάδα θα πρέπει να θυμάται ότι η Ρωσία προχώρησε από τις πάλαι ποτέ φιλικές σχέσεις με την Αθήνα και την Κυπριακή Δημοκρατία όταν τους προμήθευσε με αντιαεροπορικά αμυντικά συστήματα S-300 στα τέλη του περασμένου αιώνα.

«Ως Ρώσος πρέσβης τότε στην Κύπρο, μπορώ να σας υπενθυμίσω ότι δεν λειτουργούν εναντίον της Ρωσίας, γιατί είναι εξοπλισμένοι με ένα σύστημα αναγνώρισης «φίλου-εχθρού»», είπε.

«Ωστόσο, η μεταφορά αυτών των συστημάτων στο Κίεβο αναμφίβολα θα υπονόμευε ριζικά την ελληνική αμυντική δυνατότητα».

Οι Αδερφοφάδες της Ορθοδοξίας…..

dimpenews.com

Back to top button