Ελλάδα

Παkισταvoς kαkoποιnσε 16 γυvαikες στην lεραπετρα ! ! ! Aπoρiα…παiρvει αkoμn επivτoμα;

Αυτη ειναι η απορια μου….

Ειναι ακομη επιντοματιας;

Και θα συνεχισει να ζει στην Ελλαδα μολις βγει απ την φυλακη;

Η τρομακτική περίπτωση του Πακιστανού στην Ιεράπετρα, προκαλεί τεράστια ερωτηματικά για ολόκληρη την κοινωνία. Ο πακιστανός εντέλει καταδικάστηκε σε επτά χρόνια κάθειρξη – ποινή – χάδι αναφορικά με το έγκλημα που είχε διαπράξει.

Το τελευταίο θύμα του, μία κοπέλα που πήγαινε να επισκεφτεί τη μητέρα της, κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του από τα τρομερά χτυπήματα του Πακιστανού ο όποιος επιχειρούσε να την βιάσει. Εάν δεν βρισκόταν συμπτωματικά ένας ποδηλάτης σε μικρή απόσταση για να παρέμβει, η γυναίκα θα ήταν νεκρή.

Το πιο φρικιαστικό όλων όμως είναι ότι άλλες 16 κοπέλες προήλθαν μετά την σύλληψη του και τον αναγνώρισαν ως τον παρολίγο βιαστή τους! Δηλαδή αυτό το κάθαρμα σε μία κλειστή κοινωνία είχε καταφέρει να κακοποιήσει 16 κοπέλες και παρέμεινε ζωντανός και ανενόχλητος!

Ούτε ένας δεν είχε ασχοληθεί να τον βρει; Ούτε ένας; Τι έκαναν οι αρχές; Τι έκανε η κοινωνία που υποτίθεται ότι είναι και κλειστή;

Πως επέτρεπαν να τίθεται σε κίνδυνο η ζωή των παιδιών τους, των αδελφών τους, των γυναικών τους ακόμα και των μανάδων τους;

Τα γεγονότα της Ιεράπετρας είναι εξαιρετικά ανησυχητικά για ολόκληρη την Ελλάδα. Και απαιτούνται απαντήσεις.

Ή ζωή της άτυχης γυναίκας έχει καταστραφεί, αφού τα τραύματα της είναι τόσο σοβαρά που μέχρι και σήμερα ακόμα έναν χρόνο μετά, δεν έχουν επουλωθεί.

Δεν είναι μάλιστα το μόνο περιστατικό στην περιοχή.




πηγη 

Back to top button