Διεθνή

Αυτοκίνητο επιτέθηκε σε μπλόκο αγροτών στη Γαλλία. Νεκρή μια 30χρονη αγρότισσα χαροπαλεύει η 14χρονη κόρη της που η εισαγγελία την έδωσε νεκρή και στην εντατική ο σύζυγος. Το παρακράτος του Μακρόν δολοφονεί στα μπλόκα της αγροτιάς!

Αυτοκίνητο επιτέθηκε σε μπλόκο αγροτών στη Γαλλία. Νεκρή μια 30χρονη αγρότισσα χαροπαλεύει η 14χρονη κόρη της που η εισαγγελία την έδωσε νεκρή και στην εντατική ο σύζυγος. Το παρακράτος του Μακρόν δολοφονεί στα μπλόκα της αγροτιάς! Χτυπήθηκαν από αυτοκίνητο σε ένα μπλόκο στο Ariège. Πανικός στην εξουσία η εισαγγελία δήλωσε νεκρή και την κόρη τώρα αλλάζουν την είδηση και λένε ότι είναι σε κρίσιμη κατάσταση! Το le parisien μεταφέρει πρινλίγο πως κατέληξε στα τραύματα του και το κορίτσι ενώ το BFMTV τώρα λέει πως παραπλανήθηκε η εισαγγελία και η κοπέλα ζει αλλά είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Oι κινητοποιήσεις αγροτών εδώ και αρκετές μέρες έχουν παραλύσει το οδικό δίκτυο στη Γαλλία νομαρχίες δέχονται επιθέσεις. Αγρότες σε Γαλλία, Γερμανία και εν μέρει στην Ιταλία έχουν κατέβει στους δρόμους. Το κίνημα ονομάζεται Agriculteurs En Colere δηλ. ”οργισμένοι/θυμωμένοι αγρότες”..

το θύμα

Τα συστημικά ΜΜΕ το εμφανίζουν ως δυστύχημα αν και είναι ο κλασικός τρόπος να σπάσουν κινητοποιήσεις διαρκείας και μπλόκα σε δρόμους. Η ΕΕ σκοτώνει τους αγρότες. Ο Μακρόν σκοτώνει στα μπλόκα τους αγρότες.

Η εξουσία σε πανικό ο εισαγγελέας λέει ότι και η κόρη είναι νεκρή τον διορθώνουν τα κανάλια.. Γαλλία η Δημοκρατία στην ΕΕ.. σήμερα

”Οργή αγροτών: Στο ”δυστύχημα” πέθανε και η κόρη της νεκρής αγρότισσας, 14 ετών..Πέθανε η 14χρονη κόρη” έγραψε νωρίτερα η le parisien
To ”δυστύχημα” στοίχισε τη ζωή της μητέρας του, αγρότισσας τριάντα ετών, σήμερα το πρωί κοντά στο Pamiers (Ariège). Το 14χρονο κορίτσι πέθανε από τα τραύματά του, επιβεβαίωσε ο εισαγγελέας του Foix, Olivier de Mouysset, στο «Parisien».

Αποκλεισμένοι δρόμοι,… με την υποστήριξη μεγάλου μέρους της πολιτικής τάξης, οι Γάλλοι αγρότες δεν τα παρατάνε για να λάβουν «συγκεκριμένα μέτρα» από την κυβέρνηση του Γκάμπριελ Ατάλ . ”Αυτό που διακυβεύεται σήμερα είναι η διάλυση της Γαλλίας μπροστά στην παγκοσμιοποίηση, το ελεύθερο εμπόριο και την αγορά! Επειδή η ΕΕ θέλει πραγματικά να καταπνίξει τους αγρότες.” λένε αναλυτές.

Η αγρότισσα σκοτώθηκε από επίθεση αυτοκινήτου όπου επέβαιναν 3 άγνωστοι ! Ο άντρας της επίσης είναι στην εντατική.

Σε αντίθεση με ό,τι είχε ανακοινώσει η εισαγγελία του Φουά «με βάση «λανθασμένες πληροφορίες», η κόρη της νεκρής αγρότισσας δεν έχει πεθάνει και εξακολουθεί να βρίσκεται «σε κρίσιμη κατάσταση» αναφέρει το BFMTV.

Η κόρη της αγρότισσας που σκοτώθηκε σήμερα Τρίτη 23 Ιανουαρίου τα ξημερώματα από όχημα σε σημείο μπλόκο στον αυτοκινητόδρομο N20, στο Pamiers, στην Ariège, εξακολουθεί να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, σε αντίθεση με όσα ανακοίνωσε ο εισαγγελέας του Foix.Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο της Τουλούζης.

Ο πατέρας, ηλικίας περίπου σαράντα, «βαριά τραυματισμένος» από το ατύχημα εξακολουθεί να βρίσκεται στην εντατική.”

Η εκδοχή του ατυχήματος ευνοείται
Μια δικαστική έρευνα, που ανατέθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Pamiers, ξεκίνησε με την κατηγορία της βαριάς ανθρωποκτονίας από αμέλεια και επιβαρυντικού τραυματισμού. Το βγάλανε ήδη το πόρισμα από αμέλεια ούτε καν ενδεχόμενος δόλος καθώς χτύπησαν το μπλόκο των αγροτικών κινητοποιήσεων. Οι τρεις επιβαίνοντες του οχήματος, ένα ζευγάρι και ένας φίλος τους, τέθηκαν υπό κράτηση από την αστυνομία.

Τα πρώτα στοιχεία της έρευνας δείχνουν ότι ευνοείται η τροχιά του ατυχήματος. Ε τι άλλο σε δημοκρατίες ζούμε..

Το δράμα αυτό έγινε στο περιθώριο της κινητοποίησης των αγροτών, οργισμένοι ενάντια στην αύξηση των φόρων. Περιμένουν «συγκεκριμένες αποφάσεις» από την κυβέρνηση.

Ο πρωθυπουργός Gabriel Attal εξέφρασε τον «πόνο» του και διαβεβαίωσε ότι το «έθνος» ήταν «αναστατωμένο και ενωμένο» μετά τον θάνατο της αγρότισσας. Ο Υπουργός Γεωργίας, Marc Fesneau, σχεδιάζει να επισκεφθεί τον χώρο κατά τη διάρκεια της ημέρας την Τρίτη.

Η Αλξάνδρα η 30χρονη αγρότισσα που δολοφόνησε εν ψυχρώ το παρακράτος του Μακρόν και της ΕΕ

Οι αγρότες κινητοποιούνται για να απαιτήσουν διοικητικές απλοποιήσεις και ενάντια στις νέες απαγορεύσεις φυτοφαρμάκων.
Μετά το 64 στο Haute-Garonne και το A62 κοντά στο Agen, το A7 και το A63 είναι αποκλεισμένα αυτήν την Τρίτη.
Η πρώτη γαλλική αγροτική ένωση, η FNSEA, έχει υποσχεθεί «ορισμένο αριθμό δράσεων» καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας «και για όσο διάστημα είναι απαραίτητο».

«Δεν σχεδιάζεται εκκένωση των μπλοκαρίσματος από την αστυνομία σε αυτό το στάδιο γιατί δεν υπάρχουν ζημιές», διαβεβαίωσε ο υπουργός Εσωτερικών Gérald Darmanin. Βρήκαν άλλον τρόπο..
dimpenews.com

Back to top button