breaking newsΕλλάδαΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

«Food pass»: Όταν ο Κ.Μητσοτάκης ήταν κατά των επιδομάτων πριν γίνει κυβέρνηση και τώρα μετατρέπει την χώρα σε «Σοβιετική Ένωση»

 

Ευτυχώς, που υπάρχουν βίντεο και tweets τα οποία μένουν όπως και τα γραπτά, για να αποδεικνύεται η αναξιοπιστία της κυβέρνησης Μητσοτάκη και το πως οι ίδιοι θεωρούν ότι το «food pass» είναι μία προεκλογική κοροϊδία.

O ίδιος ο Κ.Μητσοτάκης πριν από 5 χρόνια ήταν κατά των επιδομάτων «για να μην έχουμε ανθρώπους εξαρτημένους από τα επιδόματα αλλά να πάρουν ξανά την ζωή στα χέρια τους».

Ο νυν πρωθυπουργός τα έλεγε αυτά. Τώρα όμως έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε μία… «επιδοματοχώρα».Κυριάκος Μητσοτάκης: Επισήμως ο πιο γκαντέμης Πρωθυπουργός! Τι άλλο θα μας βρει ρε «Κούλη»; Η κανονική… Μήδεια; Εξωγήινοι;

Φυσικά δεν τα έλεγε μόνο αυτός.

Λίγο πριν τις εκλογές του 2019, ο νυν εκπρόσωπος της κυβέρνησης και τότε σύμβουλος του Κ.Μητσοτάκη, Γιάννης Οικονόμου, είχε δηλώσει ότι «Η χώρα δεν μπορεί να ζει με επιδόματα και ελεημοσύνες, δεν μπορεί επί 11 μήνες να αδειάζει η τσέπη σου, να μην μπορείς να έχεις τα αυτονόητα και να περιμένεις έναν πολιτικό, τον οποιοδήποτε πολιτικάντη, ενώ πλησιάζουν οι εκλογές να έρθει να σου δώσει 1 ενώ πριν σου έχει πάρει 10».

Πολύ σωστά καταλάβατε, το έχουν πει οι ίδιοι αυτό, σε μία ανύποπτη στιγμή, όταν προφανώς δεν περίμεναν ότι τα λόγια αυτά θα χρησιμοποιηθούν εναντίον τους.

Η χώρα αυτή δεν μπορεί να ζει με επιδόματα έλεγαν και από τότε που ανέλαβαν την διακυβέρνηση της χώρας, όλη η ζωή των Ελλήνων έγινε επιδοματική.

Επίδομα αναστολής εργασίας κατά την πανδημία, fuel pass για τα καύσιμα, power pass για το ρεύμα, επίδομα για διακοπές, food pass που εξαγγέλθηκε τώρα πριν μία εβδομάδα και ποιος ξέρει τι άλλο θα ακολουθήσει.

Φυσικά όπως ο ίδιος ο Γ.Οικονόμου παραδέχεται πριν από… τέσσερα χρόνια, πρόκειται για ψίχουλα και μάλιστα κοροϊδία, αφού έχουν πάρει από τους Έλληνες τα 10πλάσια και τους επιστρέφουν πίσω το ένα δέκατο!

Και φυσικά λίγο πριν τις εκλογές, μέχρι και σε αυτό έπεσε μέσα ο Γ.Οικονόμου.

Όταν οι πολίτες μίας χώρας ζουν με επιδόματα, αυτό σημαίνει πως η ακρίβεια έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και επί της ουσίας, η κυβέρνηση επιδοτεί την ακρίβεια.

Οι επιχειρήσεις θα χρησιμοποιήσουν το… food pass για να μπορέσουν να περάσουν τις δικές τους αυξήσεις στα προϊόντα όπως παραδέχεται σε τηλεοπτικό κανάλι επιχειρηματίας του Πειραιά!

Με λίγα λόγια η επιδότηση σοβιετικού τύπου που θα δώσει η κυβέρνηση δεν είναι για να στηρίξει τους καταναλωτές αλλά τις επιχειρήσεις που θέλουν να αυξήσουν τις τιμές των προϊόντων εδώ και πολύ καιρό και δεν μπορούσαν να το κάνουν!

pronews.

Back to top button