breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Πoιvικn διερεύvnσn για τoυς εμβoλιασμoύς κατά τoυ Bιg Ρhαrmα…

Σε μια τεράστια νίκη για την ανθρωπότητα, το Ανώτατο Δικαστήριο της Φλόριντα ενέκρινε μια ποινική έρευνα για τις πειραματικές ενέσεις COVID που σε πολλές περιπτώσεις επιβλήθηκαν σε Αμερικανούς πολίτες….

Ο κυβερνήτης Ron DeSantis (R) είχε ζητήσει από το Ανώτατο Δικαστήριο να αναγκάσει ένα σώµα ενόρκων (μια κριτική επιτροπή) να εξετάσει αποδεικτικά στοιχεία ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες που χρησιμοποίησαν τα εμβόλια COVID-19 θα πρέπει να λογοδοτήσουν για τραυματισμούς από εμβόλια.

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Φλόριντα έκανε δεκτό το αίτημά του την Πέμπτη.

Δείτε το τουίτ του γνωστού Dr. Robert Malone πάνω σε αυτό…

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Φλόριντα ενέκρινε το αίτημα του Κυβερνήτη για έρευνα για τους εμβολιασμούς COVID https://t.co/kFM3U2kQIm

— Robert W Malone, MD (@RWMaloneMD) 23 Δεκεμβρίου 2022

Η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της Φλόριντα είναι η εξής:

Ένα μεγάλο ένορκο σε όλη την πολιτεία θα παραπεμφθεί αμέσως για μια θητεία δώδεκα ημερολογιακών μηνών, από την ημερομηνία του εγκλήματος, με δικαιοδοσία σε όλη την Πολιτεία της Φλόριντα, για να ερευνήσει το έγκλημα, να επιστρέψει κατηγορίες, να παρουσιάσει και να εκτελέσει με άλλο τρόπο όλες τις λειτουργίες ενός μεγάλου κριτική επιτροπή σχετικά με τα αδικήματα που αναφέρονται στο παρόν.

Η μεγάλη κριτική επιτροπή σε όλη την πολιτεία θα προέρχεται από τους πιστοποιημένους καταλόγους των ενόρκων που υποβάλλονται από τους επικεφαλής δικαστές του Πέμπτου, Έκτου, Δέκατου, Δωδεκάτου και Δέκατου Τρίτου Δικαστικού Κύκλου.

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Φλόριντα έκανε δεκτό το αίτημά του την Πέμπτη. Μια μεγάλη ομάδα ενόρκων σε όλη την πολιτεία θα διοριστεί αμέσως για μια θητεία δώδεκα ημερολογιακών μηνών, από την ημερομηνία της επιβολής, με δικαιοδοσία σε όλη την Πολιτεία της Φλόριντα, για τη διερεύνηση του εγκλήματος, την απόδοση κατηγοριών, την παρουσίαση και την εκτέλεση όλων των λειτουργιών ενός επιτροπή ενόρκων σχετικά με τα αδικήματα που αναφέρονται στο παρόν.

Η μεγάλη κριτική επιτροπή σε όλη την πολιτεία θα προέρχεται από τους πιστοποιημένους καταλόγους των ενόρκων που υποβάλλονται από τους επικεφαλής δικαστές του Πέμπτου, Έκτου, Δέκατου, Δωδεκάτου και Δέκατου Τρίτου Δικαστικού Κύκλου.

Ο αξιότιμος Ronald Ficarrotta, Επικεφαλής Δικαστής και για το Δέκατο Τρίτο Δικαστικό Κύκλο, ορίζεται ως προεδρεύων δικαστής της μεγάλης κριτικής επιτροπής σε όλη την πολιτεία. Υπό την ιδιότητά του ως προεδρεύοντος δικαστή, ο αξιότιμος Ronald Ficarrotta θα διατηρεί τη δικαστική εποπτεία της μεγάλης κριτικής επιτροπής σε όλη την πολιτεία και όλα τα κατηγορητήρια, οι παρουσιάσεις και οι επίσημες επιστροφές οποιουδήποτε είδους που γίνονται από αυτό το μεγάλο ένορκο θα επιστρέφονται στον προεδρεύοντα δικαστή.

Ο προεδρεύων δικαστής μπορεί να ορίσει έναν αναπληρωτή προεδρεύοντα δικαστή σε περίπτωση ημερολογιακών συγκρούσεων ή με άλλο τρόπο και να βοηθήσει στη διοικητική διαδικασία της μεγάλης κριτικής επιτροπής σε όλη την πολιτεία.

Ο John A. Tomasino, υπάλληλος του Ανώτατου Δικαστηρίου της Φλόριντα, ορίζεται ως υπάλληλος αυτής της μεγάλης κριτικής επιτροπής σε όλη την πολιτεία και εξουσιοδοτείται να αναπληρώνει οποιονδήποτε υπάλληλο ενός περιφερειακού δικαστηρίου ή οποιονδήποτε αναπληρωτή γραμματέα ενός περιφερειακού δικαστηρίου για να εκδώσει την απαραίτητη διαδικασία και να εκτελέσει την διοικητικές λειτουργίες της μεγάλης κριτικής επιτροπής σε επίπεδο πολιτείας.

Ο DeSantis ανακοίνωσε το αίτημά του για διεξαγωγή έρευνας ενόρκων κατά τη διάρκεια μιας διάσκεψης στρογγυλής τραπέζης με πολλούς ιατρούς και ειδικούς στον τομέα της υγείας σχετικά με τις ενέσεις COVID και τις πολλές ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με αυτές.

Αυτά είναι σίγουρα ευπρόσδεκτα νέα ακριβώς την ώρα των Χριστουγέννων!

 

πηγη

Back to top button