breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η Δανία με 85,9% ή 75,8% πλήρως εμβολιασμένους επαναφέρει το υγειονομικό πάσο λόγω έξαρσης κρουσμάτων! Αυτό σημαίνει ότι το εμβόλιο είναι αναποτελεσματικό;

Για να μην έχουμε ψευδαισθήσεις.. Την ώρα που η Ελλάδα επιχειρεί να βελτιώσει την εμβολιακή της επίδοση επιβάλοντας lockdown ανεμβολίαστων μια χώρα που έπιασε ταβάνι στον εμβολιασμό η Δανία με 85,9 % πλήρως εμβολιασμένους με 2 δόσεις άνω των 12 ετών επαναφέρει το υγειονομικό πάσο στην καθημερινότητα λόγω έξαρσης κρουσμάτων που σημαίνει ότι ούτε το 90% εμβολιασμένων παρέχει τοίχο ανοσίας άρα το εμβόλιο αναποτελεσματικό! Φρούδες ελπίδες όσοι θωρούν ότι και η Ελλάδα αν πιάσει ένα 80 με 90% εμβολιασμένων θα βγει από το τούνελ της μη κανονικότητας. Από την άλλη φαίνεται πως το υγειονομικό πάσο ήρθε για να μείνει ακόμη κι αν εμβολιαστεί το 100% ως μέσο όχι υγειονομικό όπως εισήχθηκε αλλά ως πολιτικό όπως θα παραμείνει ως μέτρο κοινωνικού ελέγχου του πολίτη ανά βήμα!

Mετά από 2 μήνες χωρίς περιοριστικά μέτρα η Δανία επαναφέρει το υγειονομικό πάσο / pass sanitaire λόγω έξαρσης κρουσμάτων Covid-19, ανακοίνωσε τη Δευτέρα η Πρωθυπουργός. Το coronapass οφείλει να εισαχθεί κυρίως σε bars και restaurants και νυχτερινά καταστήματα,αλλά και για σινεμά, θέατρα και συναυλίες. Θα κάνει τη ζωή πιο δύσκολη για ανεμβολίαστους δηλώνει η ίδια. Ο εκβιασμός προφανής κι εδώ.

Αν και ήταν από τι πρώτες χώρες που επέβαλαν το υγειονομικό πάσο την άνοιξη η Δανία μια χώρα με 5,8 εκταομύρια κατοίκους το κατήργησε στις 10 Σεπτέμβρη με αριθμό ημερήσιων κρουσμάτων 4 φορές μικρότερο από ότι σήμερα.

”Με το 75% των πολιτών πλήρως εμβολιασμένο, η Δανία επαναφέρει το υγειονομικό πάσο 2 μήνες μετά την κατάργηση του για να αντιμετωπίσει αύξηση κρουσμάτων.Ποια η χρησιμότητα του τη στιγμή που το εμβόλιο δεν προστατεύει πλήρως,δεν εμποδίζει μετάδοση κ δεν βάζει φρένο στην πανδημία;”

ΥΓ. Σύμφωνα με το 20minutes.fr το 85,9 % είναι πλήρως εμβολιασμένοι στη Δανία. Bέβαια ο χάρτης εμβολιασμού της google δίνει πλήρως εμβολιασμένους ως τις 6/11/21 το 75,8%.

dimpenews.com

Back to top button