breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η Γαλλία χάνει την Γουαδελούπη, της υπόσχεται αυτονομία μετά την εξέγερση κατά υποχρεωτικού εμβολιασμού υγειονομικών!! ΒΙΝΤΕΟ

H ισχυρογνωμοσύνη και η αλαζονία πληρώνονται. Η Γαλλία χάνει την κτήση της την αποικία Γουαδελούπη. Ο λαός του νησιού εξεγέρθηκε κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού υγειονομικών και μετά από 10 μέρες γενικής απεργίας, ταραχών συγκρούσεων ως και με πραγματικά πυρά η Γαλλία δια του Υπουργού της Outre-mer του Sébastien Lecornu δηλώνει έτοιμη να μιλήσει για αυτονομία της Γουαδελούπης.. Η Γαλλία ταπεινώθηκε. Ο Μακρόν στον τοίχο.

Η υγειονομική αποικιοκρατία ηττήθηκε ο υποχρεωτικός εμβολιασμός συνετρίβη. Οι υγειονομικοί νίκησαν και κέρδισαν όχι μόνο για τους εαυτούς αλλά και για όλο το έθνος. Η εξέγερση δικαιώθηκε η κοινωνική αλληλεγγύη επίσης αφού τα συνδικάτα και ο λαός στήριξαν τον αγώνα των υγειονομικών. Οι υγειονομικοί πήραν από εδώ από την Γουαδελούπη ως σήμερα ακόμη γαλλικό έδαφος μια νίκη μια ιστορική ρεβάνς για όλα τα θύματα του πογκρόμ του υποχρεωτικού εμβολιασμού ανά τη γη και στέλνουν ένα μήνυμα σε όλες τις κυβερνήσεις να μην παίζουν με την φωτιά γιατί όποιος πάει για μαλλί .. καμιά φορά βγαίνει και κουρεμένος..

Ο λαός σήμερα ξεχύθηκε από κάθε γωνιά της Γουαδελούπης να γιορτάσει τη νίκη του διαδηλώσεις μαζικές σε όλο το νησί. Κλίμα ανεξαρτησίας αλλά κι επαγρύπνισης ως τελική νίκη. Ογκωδέστατη διαδήλωση στο Pointe-à-Pitre κατά του pass sanitaire, υποχρεωτικού εμβολιασμού και συνθηκών διαβίωσης. Το παράειγμα της Γουαδελούπης ακολούθησε η Μαρτινίκα και πάλι με μαζικές κινητοποιήσεις και γενική απεργία διαρκείας. Μπλόκα στους δρόμους, περιφρούρηση φωτιές το ίδιο σκηνικό παντού.

Η Γαλλία με τανκ , ελικόπτερα, ειδικές δυνάμεις που απέστειλε αλλά και πραγματικά πυρά κατά διαδηλωτών δεν κατάφερε να κάμψει το αδούλωτο φρόνημα και πείσμα των πολιτών.

Αν η Γουαδελούπη αδράξει αυτονομία ή κι ανεξαρτησία θα είναι τεράστια πολιτική ήττα για Μακρόν που θα του χρεωθεί παραμονές προεδρικών εκλογών. To ερώτημα είναι τώρα αν θα πάει για απόσχιση ως και η Μαρτινίκα.

H αυτονομία της Γουαδελούπης θα είναι η πρώτη σημαντική πολιτική εξέλιξη που επιφέρει η αντίσταση των λαών κατά των υγειονομικών αποικιοκρατών, πρόδρομος κοσμογονικών εξελίξεων!!

dimpenews.com

Back to top button