breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η Ιαπωνία ξεκινά επίσημη έρευνα για εκατομμύρια θανάτους από μΠόλια

 

Σύμφωνα με αναφορές, οι Ιάπωνες ερευνητές έχουν λάβει οδηγίες να διερευνήσουν τους μηχανισμούς με τους οποίους οι πειραματικές ενέσεις mRNA θα μπορούσαν να προκαλέσουν θανάτους και σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες.

Ο καθηγητής Masataka Nagao, της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Χιροσίμα, τόνισε πώς τα σώματα των εμβολιασμένων ατόμων στα οποία έκανε αυτοψίες ήταν ασυνήθιστα ζεστά, με θερμοκρασίες σώματος πάνω από 100 βαθμούς F.

«Η πρώτη ανησυχία ήταν ότι οι θερμοκρασίες των σωμάτων των πτωμάτων ήταν πολύ υψηλές όταν η αστυνομία έκανε την αυτοψία», δήλωσε ο Ναγκάο. «Οι θερμοκρασίες του σώματος ήταν ασυνήθιστα υψηλές, όπως 33 ή 34 βαθμοί Κελσίου (91-93ºF).»

Το Infowars.com αναφέρει: Σε άλλα σώματα, ο Nagao λέει ότι «οι θερμοκρασίες ήταν πολύ υψηλές τη στιγμή του θανάτου. Οι θερμοκρασίες του σώματός τους ήταν πάνω από την κανονική θερμοκρασία, περισσότερο σαν πάνω από 40 βαθμούς Κελσίου (104ºF).

Χαρακτηρίζοντας τα δεδομένα, η ερευνητική ομάδα του Nagao διαπίστωσε ότι υπήρχαν σημαντικές αλλαγές στη γενετική σύνθεση του ανοσοποιητικού συστήματος των εμβολιασμένων ασθενών που υποβλήθηκαν σε νεκροψία.

Η έρευνα οδήγησε τον Nagao στο συμπέρασμα ότι το εμβόλιο προκαλεί ανωμαλίες του ανοσοποιητικού συστήματος που προκαλούν φλεγμονή σε όλο το σώμα, η οποία είναι πιθανώς η αιτία των υψηλών θερμοκρασιών του σώματος τη στιγμή της νεκροψίας.

«Με βάση τα δεδομένα και τις συνθήκες και μόνο, δεν είναι δυνατό να συμπεράνουμε ότι το εμβόλιο ήταν η αιτία των θανάτων», είπε ο καθηγητής Nagao, προσθέτοντας, «Ωστόσο, είναι αδύνατο να πούμε ότι το εμβόλιο δεν ήταν η αιτία. Μπορούμε μόνο να πούμε ότι είναι αμφίβολο, αλλά πιστεύουμε ότι ο εμβολιασμός συσχετίστηκε επαρκώς με τις ανωμαλίες του ανοσοποιητικού».

Σε μια άλλη έκθεση, ο ειδικός δερματολογίας Καθ. Shigetoshi Sano, της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κότσι, συζήτησε την ανακάλυψη πρωτεϊνών ακίδας στο σημείο των δερματικών βλαβών και άλλων δερματικών προβλημάτων σε ασθενείς που είχαν εμβολιαστεί.

«Η πρωτεΐνη ακίδας που προέρχεται από το εμβόλιο βρέθηκε στο δέρμα», εξήγησε ο Sano, τονίζοντας μια διαφάνεια που δείχνει μια φωτεινή πράσινη περιοχή σε μια βλάβη που γίνεται ορατή από μια ειδική βαφή.

«Οι πρωτεΐνες ακίδας καταστέλλουν τοπικά το ανοσοποιητικό σύστημα», είπε ο Σάνο στους δημοσιογράφους. «Ως αποτέλεσμα, οι πρωτεΐνες ακίδας διευκολύνουν την επανενεργοποίηση του ιού του έρπητα».

Η διαδικασία της αποικοδόμησης των πρωτεϊνών αιχμής στο ανοσοποιητικό σύστημα προκαλεί φλεγμονή σε όλο το σώμα που οδηγεί επίσης σε θρόμβους αίματος, κατέληξε ο Sano.

«Η λειτουργία των πρωτεϊνών ακίδας να προκαλούν ανεπιθύμητες αντιδράσεις είναι ο σχηματισμός θρόμβων αίματος», εξήγησε ο Sano. «Και ακόμη χειρότερα, οι πρωτεΐνες ακίδας μπορούν επίσης να προκαλέσουν τοπικά φλεγμονή».

Συμφωνώντας ότι ένα κατασταλμένο ανοσοποιητικό σύστημα κάνει κάποιον πιο ευάλωτο στη μόλυνση, ο Σάνο συνέχισε λέγοντας: «Δεν ξέρω αν πρέπει να το πω αυτό, αλλά έχει βρεθεί ότι τα εμβολιασμένα άτομα είναι πιο πιθανό να κολλήσουν τον κορωνοϊό από τα μη εμβολιασμένα άτομα».

«Μερικές φορές, πράγματα που δεν είναι καλά εισάγονται στο ανθρώπινο σώμα. Ο εμβολιασμός μπορεί να προκαλέσει το συνολικό ανοσοποιητικό μας σύστημα να αποτύχει να καταπολεμήσει τέτοια κακά πράγματα», προειδοποίησε.

Οι έρευνες των γιατρών έρχονται καθώς ο Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου του Κιότο, Δρ. Masanori Fukushima, επέκρινε το Υπουργείο Υγείας της Ιαπωνίας επειδή αρνήθηκε να σταματήσει το πρόγραμμα εμβολιασμού κατά του Covid, επικαλούμενο στοιχεία που δείχνουν μια σειρά από ανεπιθύμητες ενέργειες και θανάτους που προέρχονται από το εμβόλιο.

“You idiot” Dr. Fukushima calls the Ministry of Health

«Οι άνθρωποι ήδη κάνουν έρευνα σε όλο τον κόσμο», είπε ο Φουκουσίμα στους υπουργούς Υγείας κατά τη διάρκεια συνεδρίου νωρίτερα αυτόν τον μήνα. «Το κύρος της Ιαπωνίας διακυβεύεται. Έχετε εμβολιάσει τόσους πολλούς ανθρώπους. Κι όμως, μόλις το 10% των μελών του Υπουργείου Υγείας, Εργασίας και Πρόνοιας, που είναι ηγετικά στελέχη της εκστρατείας για τα εμβόλια, έχουν εμβολιαστεί. Είναι αυτό ένα γ@@@νο αστείο;»

primenews

(με πληροφορίες από φορείς)

Back to top button