breaking newsΕλλάδα

ΒΟΡΙΔΗΣ«Οι αντισυστημικοί ψηφοφόροι είναι εξτρεμιστές. Θα τους αντιμετωπίσουμε πολιτικά!!

 

Ένα απίστευτο σκεπτικό του ανέπτυξε χθες το βράδυ με δηλώσεις του ο ΥΠΕΣ Μ.Βορίδης, για την πρόσθετη νομοθετική ρύθμιση με την οποία η κυβέρνηση Μητσοτάκη σχεδιάζει να εμποδίσει την κάθοδο του κόμματος «Έλληνες» του Η.Κασιδιάρη στις εκλογές.

Συγκεκριμένα χαρακτήρισε την αντισυστημική ψήφο, δηλαδή την ψήφο που δεν πηγαίνει στα τρία κόμματα που κυβέρνησαν την χώρα, ΝΔ,ΣΥΡΙΖΑ,ΠΑΣΟΚ, ως… εξτρεμιστική, δηλαδή χαρακτήρισε περίπου τους μισούς Έλληνες ψηφοφόρους ως εξτρεμιστές, επειδή δεν είναι ευχαριστημένοι με την κυβέρνηση Μητσοτάκη και το.. έργο της και άρα δεν θα την ψηφίσουν.

Και δεν έμεινε μόνο σε αυτό αλλά είπε πως «η αντισυστημική ψήφος πρέπει να αντιμετωπιστεί πολιτικά»!

Δηλαδή με λίγα λόγια να βρεθεί πολιτική φόρμουλα με την οποία, να αφαιρείται το δικαίωμα ψήφου σε όσους δεν θέλουν να ψηφίσουν τα κόμματα του Συστήματος και της νυν καθεστηκυίας τάξης.

Συγκεριμένα χθες είπε (αλλά κανείς δεν έδωσε σημασία στα ΜΜΕ):

«Υπάρχουν δύο ζητήματα τα οποία κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει να συγχέονται. Το ένα είναι οι πολιτικές προκειμένου να αντιμετωπιστεί η εξτρεμιστική ψήφος.

… Η λεγόμενη αντισυστημική ψήφος να το πω έτσι στην πραγματικότητα προφανώς και δεν αποτελεί λύση και δεν παράγει ουσιαστικές προτάσεις. Αποτελεί ένα είδος τυφλής διαμαρτυρίας και ναι, χρήζει πολιτικής αντιμετωπίσεως»!

Ζούμε πλέον στις πιο πονηρές εποχές, όπου θα υπάρχει ένα είδος υβριδίου αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας που θα είναι «κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του συστήματος».

 

Πηγή

Back to top button