Διεθνή

Στις 14 Απριλίου εμβολιάστηκε με Pfizer στις 19 Απριλίου βρέθηκε θετικός στον covid19 και τώρα είναι διασωληνωμένος στο Σισμανόγλειο ο Θεόδωρος Κατσανέβας!

Στις 14 Απριλίου εμβολιάστηκε με Pfizer στις 19 Απριλίου βρέθηκε θετικός στον covid19 και τώρα είναι διασωληνωμένος στο Σισμανόγλειο ο Θεόδωρος Κατσανέβας. Κρίσιμη η κατάσταση του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Θόδωρου Κατσανέβα που είχε διαγνωσθεί θετικός στον κορωνοϊό στις 19 Απριλίου. Διασωληνώθηκε στο Σισμανόγλειο

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του παρουσιάσει επιδείνωση και έτσι αργά χθες το βράδυ οι γιατροί στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο προχώρησαν στην διασωλήνωσή του.

Ο 74χρονος καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιά είχε αποκαλύψει ο ίδιος στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο BLOG του, ότι είχε κάνει το εμβόλιο της Pfizer, την Τετάρτη, 14 Απριλίου. «Η ατυχία είναι ότι έκανα το εμβόλιο της Pfizer την περασμένη Τετάρτη 14 Απριλίου, αλλά προφανώς μέχρι την Κυριακή 18/4 που παρουσίασα τα πρώτα συμπτώματα, με πρόλαβε ο κορωναίος αμέσως μετά, από άγνωστη αιτία, παρ’ όλες τις προφυλάξεις που έπαιρνα. Έτσι το εμβόλιο δεν πρόφτασε να δημιουργήσει τα απαραίτητα αντισώματα, αν και ίσως βοηθήσει στην ήπια αντιμετώπισή του στο τωρινό διάστημα».

Ο πρώην βουλευτής αρχικά παρέμεινε σε απομόνωση στο σπίτι του, με ήπια συμπτώματα. «Δεν σταμάτησα να εργάζομαι αλλά με χαλαρότερους ρυθμούς. Την Τρίτη 20/4 το πρωί 11 μμ. και 6-8 μμ. τo απόγευμα όπως κάθε Τρίτη, συμμετείχα στο τακτικό σεμινάριο επαγγελματικού προσανατολισμού που έχω την ευθύνη υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Πειραιώς, με εισηγητή αυτή τη φορά τον διαπρεπή καθηγητή ανθρωπίνων πόρων του Πανεπιστημίου μας και φίλο Λεωνίδα Χυτήρη», σημειώνει στην ανάρτησή του.

Ωστόσο, στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο μεταφέρουν ελληνικά μέσα.Μια τεχνική λεπτομέρεια. Πριν κάνει το εμβόλιο της Pfizer ο Έλληνας Πολιτικός Ακαδημαικός είχε κάνει τεστ covid19 τα τελευταία 24ωρα που προηγήθηκαν του εμβολίου; Γιατί πολλοί ξένοι ειδήμονες Λοιμωξιολόγοι έχουν προειδοποιήσει ότι το εμβόλιο πρέπει να αποφεύγεται για θετικούς σε covid19 ή νοσούντες γιατί δύναται να προκαλέσει επιπλοκές. Ή όλα γίνονται στο πόδι:;Eπίσης ο πολιτικός λέει ότι έπαιρνε όλα τα απαραίτητα μέτρα έκανε και το εμβόλιο και το ερώτημa που αβίαστα προκύπτει είναι γιατί τώρα γιατί τώρα μετά και όχι πριν τον εμβολιασμό προσβλήθηκε.Συνέβαλε κάτι;

Πέρα από όλα αυτά, οφείλουμε να προσπαθούμε να χαμογελάμε στο μέλλον, με την ελπίδα ότι το χαμόγελο αυτό, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πολλές φορές, μπορεί να επιστρέψει πίσω σε εμάς.

Κορύφωση της πολιτικής του καριέρας ήταν όταν έσπασε το εμπάργκο και τις ντιρεκτίβες των δυτικών και επισκέφθηκε, συναντήθηκε με Πρόεδρο Άσαντ στη Δαμασκό !! Ο Θεόδωρος Κατσανέβας συναντήθηκε με Άσαντ στη Δαμασκό.

dimpenews.com

Back to top button