breaking newsΕλλάδα

Υγειονομικοί πρόσφυγες: Μαζική φυγή των Ελλήνων από την «υγειονομική Βενεζουέλα» του καθεστώτος(;) Μητσοτάκη!

Ένα επικίνδυνο «κοκτέιλ» φτώχιας και καταπίεσης έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση (για κάποιους πλέον καθεστώς) Μητσοτάκη με τις κυρώσεις εναντίον των ανεμβολίαστων, δηλαδή εναντίον της συντριπτικής πλειοψηφίας των νέων Ελλήνων. 

Αυτό το φθινόπωρο ετοιμάζεται μαζική φυγή ειδικότερα των νέων Ελλήνων προς το εξωτερικό, όπου θα γίνουν ουσιαστικά «υγειονομικοί πρόσφυγες», καθώς δυστυχώς η κατεύθυνση που οδηγεί την Ελλάδα η κυβέρνηση Μητσοτάκη την χώρα από τον Μάρτιο του 2020 με πρόσχημα τον κορωνοϊό είναι αυτή της Βενεζουέλας ή της Βόρειας Κορέας. Δηλαδή μία πάμφτωχη χώρα όπου επικρατεί ο αυταρχισμός και η ανελευθερία. 

Είναι χαρακτηριστικό πως η Ελλάδα βρίσκεται στην κορυφή της Ευρώπης όσον αφορά την ανεργία των νέων με ποσοστό σχεδόν 40% για τον Μάιο του 2021. 


Μετά τις 15 Ιουλίου, οι νέοι Έλληνες θα ανακαλύψουν ότι εκτός από φτωχοί και άνεργοι, λίγους μήνες μετά τα σαρωτικά lockdown, οι δραστηριότητες που μπορούν να κάνουν έχουν περιοριστεί στο μέγιστο βαθμό. Καθώς ένας καφές, μία έξοδος για σινεμά ή για φαϊ ουσιαστικά θα απαγορεύεται, ενώ θα μετατρέπεται σε μία δυσάρεστη διαδικασία ακόμα και γι’αυτούς που έχουν εμβολιαστεί. 

Άλλωστε η κυβέρνηση με περίσια κυνικότητα δήλωσε χθες πως «Ναι, η απάντηση είναι ότι η ψυχαγωγία, που συνδέεται με αυξημένη κινητικότητα, θα είναι πιο εύκολη για τους εμβολιασμένους και πιο δύσκολη για τους ανεμβολίαστους πολίτες».

Μάλιστα πολλοί φοβούνται πως αυτό είναι μόνο η αρχή και πως οι μετακινήσεις θα περιοριστούν ακόμα περισσότερο, με περισσότερα και ακριβότερα «υγειονομικά εμπόδια» ουσιαστικά παγιδεύοντας τους Έλληνες στην ίδια τους τη χώρα, όπως τους άτυχους Βενεζουελάνους και Βορειοκορεάτες. 

Αυτό έχει κάνει ήδη χιλιάδες νέους να ετοιμάζουν τη φυγή τους προς το εξωτερικό «τώρα που ακόμα προλαβαίνουν», καθώς φαίνεται πως τα πράγματα από πλευράς φτώχιας κι ελευθερίας θα πάνε μόνο χειρότερα. Άλλωστε μη ξεχνάμε πως τους περιορισμούς, τον Σεπτέμβριο θα διαδεχθεί η οικονομική κρίση από τα Lockdown που θα «σαρώσει» τα πάντα. Αν η ανεργία είναι 38% τώρα σκεφτείτε τι θα γίνει τον Σεπτέμβριο.

Αλήθεια γιατί κάποιος νέος άνθρωπος να μείνει στην χώρα;

Για να μην έχει να φάει, ενώ οι «ημετέροι» του Μαξίμου πλουτίζουν;  

Για να τον εκβιάζουν κάθε τρεις και λίγο οι λοιμωξιολόγοι και οι τυχάρπαστοι άεργοι διορισμένοι της κυβέρνησης;

Για να του κλείνουν το μαγαζί ή την εργασία του με το έτσι θέλω και μετά να τον απειλούν; 

Ευχόμαστε μόνο να μην δούμε νέους Έλληνες να γαντζώνονται από βαπόρια για να διαφύγουν από τη «Βενεζουέλα της Ευρώπης» όπως έκαναν οι απελπισμένοι Αλβανοί το 1991, όπου σκαρφάλωναν με κάθε τρόπο στα ιταλικά πλοία που έδεναν στο Δυρράχιο για να ξεφύγουν από την φτώχια και την καταπίεση και να βρεθούν στην Ιταλία.

pronews

Back to top button