Διεθνή

ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΕ ΕΝΕΔΡΑ Ο «ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ» ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΖΕ ΠΑΙΔΙΑ Ή ΑΠΟΚΕΦΑΛIZE ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ

 

ISIS_EXECUTIONER-630x400

Ο ηγέτης της ιρακινής παραστρατιωτικής σιιτικής πολιτοφυλακής Αλ Χασχντ Αλ ΣαάμπιΤζαμπάρ Αλ Μααμούρι, ανακοίνωσε τον σκοτωμό του διαβόητου αποκεφαλιστή της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ, γνωστού με το παρατσούκλι ο « Μπουλντοζας Εκτελεστής».

 

Ο Εκτελεστής, γνωστός και ως Αμπού Εμάν (Abu Eman), σκοτώθηκε με έναν συντζιχαντιστή του κατά τη διάρκεια μιας επιδρομής σιιτών παραστρατιωτικών στη Σαρκάτ, στα βόρεια της Σαλαχουντίν, στο βόρειο Ιράκ.

 

Ο Μααμούρι σε δήλωσή του είπε ότι «μια ειδική δύναμη της Αλ Χασχντ Αλ Σαάμπι διείσδυσε στη Σαρκάτ ακολουθώντας μυστικά μονοπάτια και κατάφερε να σκοτώσει τον άνδρα γνωστό ως Αμπού Εμάν, ο οποίος αποκαλούνταν και «Εκτελεστής του Ισλαμικού Κράτους», μαζί με έναν σύντροφό του, σε ενέδρα που στήθηκε σε κεντρικό δρόμο».

 

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Ο Αμπού Εμάν ήταν πρώην αξιωματούχος των υπηρεσιών ασφαλείας του καθεστώτος του Σαντάμ Χουσεΐν και ορκίστηκε πίστη στο Ισλαμικό Κράτος αμέσως μετά την κατάληψη της Σαρκάτ από την οργάνωση. Μήνες αργότερα έγινε έμπιστος των ηγετών της οργάνωσης και του εμπιστεύθηκαν να εκτελεί τις αποφάσεις του δικαστηρίου της Σαρία, συμπεριλαμβανομένων και των αποκεφαλισμών».

 

«Το Ισλαμικό Κράτος υποφέρει από σύγχυση, εδικά μετά τις επιχειρήσεις που εξετέλεσε η Αλ Χασχντ Αλ Σαάμπι για να εκτελέσει επιφανείς αρχηγούς της οργάνωσης», είπε ο Μααμούρι.

 

Η Σαρκάτ καταλήφθηκε από το Ισλαμικό Κράτος τον Ιούνιο του 2014 και θεωρείται ως ένα από τα σκληρά προπύργια των τζιχαντιστών στο Ιράκ.

 

 

 

 

Δείτε τις φωτογραφίες

Obese executioner: The 30-stone jihadi has become infamous as one of ISIS's most feared executioners but his identity has never been revealed

One of the first pictures of The Bulldozer to surface showed the man-mountain carrying what appears to be a Browning machine gun (pictured), which can weigh up to 52kg

Monster: The Bulldozer's massive frame cuts an easily recognisable figure among the public in Iraq

Scarred for life: A 14-year-old Syrian boy, known only as Omar (pictured), described how the obese ISIS executioner known as The Bulldozer hacked off his hand and foot

 

 

 

 

 

 

makeleio.gr

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
%d bloggers like this: