breaking newsΕλλάδα

Γερμανοί κατάσκοποι (μέλη… ΜΚΟ) φωτογράφιζαν πεδίο βολής στην Μυτιλήνη! Το επιβεβαίωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος…

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Ένα ζευγάρι Γερμανών πολιτών εντοπίστηκε να φωτογραφίζει στρατιωτική μονάδα στη Μυτιλήνη, ουσιαστικά η κυβέρνηση παραδέχεται επισήμως, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, την κατασκοπευτική δράση τους, όμως τους άφησε ελεύθερους και πιθανότατα συνεχίζουν να δρουν ανενόχλητοι!

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύφθηκε από μέσα μαζικής ενημέρωσης, στις 30 Ιουνίου ένα ζευγάρι Γερμανών συνελήφθη να τραβάει φωτογραφίες στρατιωτικές εγκαταστάσεις του νησιού. Το ζήτημα έφερε στη Βουλή ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος σε σχετική ερώτηση σημείωνε ότι το ζεύγος, που εργάζεται σε ΜΚΟ, πιάστηκε στα… πράσα. «Παρ’ όλα αυτά, όχι μόνον δεν παραπέμφθηκαν σε δίκη, αλλά αποχώρησαν ανενόχλητοι, καθώς ουδέν προέκυψε σε βάρος τους» κατήγγειλε.

Απαντώντας στον Κυριάκο Βελόπουλο, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος επιβεβαίωσε το περιστατικό, σημειώνοντας με κάθε επισημότητα ότι «το εν λόγω περιστατικό επιβεβαιώνεται, καθόσον την 30ή Ιουνίου 2020 δύο (2) άτομα γερμανικής υπηκοότητας εντοπίστηκαν να φωτογραφίζουν την Κεντρική Πύλη του Πεδίου Βολής ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ και εν συνεχεία προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Μυτιλήνης για περαιτέρω διερεύνηση του συμβάντος.

Το συγκεκριμένο συμβάν περιήλθε σε γνώση της Στρατιωτικής Υπηρεσίας, στο πλαίσιο συνεργασίας της ΕΛ.ΑΣ. και των Ενόπλων Δυνάμεων». Φρόντισε όμως, συμπληρώνοντας «κατά τα λοιπά, αρμόδια να σας απαντήσουν είναι τα συνερωτώμενα υπουργεία», να ρίξει το «καρφί» του…

 

crashonline
Back to top button