Ελλάδα

Το μεγαλύτερo έγκλnμα κατά της ανθρωπoτητoς μετά το Ολoκαύτωμα εivαι τα εμβoλια, εiπε Βρεταvoς Βoλευτnς…

Ειπε μια αληθεια και διαβαστε τι συνεβει….

Το Συντηρητικό Κόμμα απέπεμψε έναν βουλευτή από την κοινοβουλευτική ομάδα του κυβερνώντος κόμματος κατηγορούμενος ότι συνέκρινε τα εμβόλια κατά της Covid-19 με το Ολοκαύτωμα. Βέβαια ο ίδιος δήλωσε ότι είναι έγκλημα τεραστίων διαστάσεων αλλά όμως οι Συντηρητικοί είχαν πάρει την απόφαση να τον διαγράψουν για να μην ακούγονται τέτοιες φωνές μέσα στην βρετανική βουλή.

Ο Μπρίτζεν, είχε νωρίτερα σήμερα κάνει μια ανάρτηση στο Twitter δημοσιεύοντας έναν σύνδεσμο με ένα άρθρο για τις παρενέργειες του εμβολίου, προσθέτοντας το σχόλιο: «Όπως μου είπε ένας σύμβουλος καρδιολόγος, αυτό είναι το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας μετά το Ολοκαύτωμα».

 «Ο Άντριου Μπρίτζεν ξεπέρασε τα όρια», είπε ο Σάιμον Χαρτ, ο επικεφαλής της κομματικής πειθαρχίας των Συντηρητικών.

«Η παραπληροφόρηση για τα εμβόλια προκαλεί βλάβη και κοστίζει ζωές. Ως εκ τούτου, αφαιρώ την βουλευτική ιδιότητα από τον Άντριου Μπρίτζεν με άμεση ισχύ, εν αναμονή επίσημης έρευνας», πρόσθεσε ο Χαρτ.

Μιλώντας στο κοινοβούλιο, ο Βρετανός πρωθυπουργός και αρχηγός των Τόρις Ρίσι Σούνακ είπε αργότερα στους βουλευτές: «Είναι εντελώς απαράδεκτο να κάνουμε συσχετισμούς και να χρησιμοποιούμε τέτοια γλώσσα, και είμαι αποφασισμένος η μάστιγα του αντισημιτισμού να εξαλειφθεί. Δεν έχει καμία απολύτως θέση στην κοινωνία μας».

Ερωτηθείς για την κατηγορία του αντισημιτισμού, ο Μπρίτζεν ζήτησε αργότερα συγγνώμη.

«Σε σχέση με το tweet μου σήμερα το πρωί, η χρήση του Ολοκαυτώματος ως αναφορά ήταν ανάλγητη, για το οποίο ζητώ συγγνώμη. Έχω διαγράψει το προσβλητικό tweet», είπε.

 «Ωστόσο, αυτό δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να αποσπάσει την προσοχή από έγκυρες ανησυχίες που σχετίζονται με τα εμβόλια. Το άρθρο που δημοσίευσα στο Twitter παρουσιάζει τη δουλειά ενός Εβραίου Ισραηλινού ερευνητή».

Στο ίδιο ζήτημα πριν από τρεις μήνες, ένας από τους πιο επιφανείς και έμπιστους καρδιολόγους στον κόσμο, ο Δρ Aseem Malhotra, δημοσίευσε έρευνα με κριτικές και κατέληγε στο συμπέρασμα ότι θα πρέπει να υπάρξει πλήρης διακοπή της χορήγησης των εμβολίων mRNA του Covid για όλους.

Περιέγραψε την κυκλοφορία του εμβολίου BioNTech-Pfizer ως «ίσως το μεγαλύτερο λάθος της ιατρικής επιστήμης, ως επίθεση στη δημοκρατία, ζημιά στην υγεία του πληθυσμού και διάβρωση της εμπιστοσύνης στην ιατρική που θα δούμε στη ζωή μας».

Είναι ενδιαφέρον ότι μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ούτε μία διάψευση των ευρημάτων του Δρ. Malhotra στην επιστημονική βιβλιογραφία.


πηγη

Back to top button