breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Του είπαν ότι ο πατέρας του πέθανε από covid19, αρνήθηκαν να του δώσουν το τεστ αλλά τυχαία το ανακάλυψε κι είναι αρνητικό!!!

 

Του είπαν ότι ο πατέρας του πέθανε από covid19 στέρησαν τον τελευταίο αποχαιρετισμό από πλειάδα οικείων του αρνήθηκαν να του προσκομίσουν το τεστ ως αποδεικτικό και τυχαία το ανακάλυψε κι είναι αρνητικό…”

Και πάλι καλά έχω επιτέλους την απόδειξη για να μην μας παίρνουν για μ…..ς. Κατά το θάνατο του πατέρα μου χθες στο νοσοκομείο του st Nazaire 44, μ΄ανακοίνωσαν πως ήταν από Covid επομένως έπρεπε να βιαστούμε. Επομένως δεν είχαμε παρά 2 ώρες περιθώριο για να έρθουμε να τον δούμε. Κατά την άφιξή μας, μας εξόπλισαν από την κορυφή ως τα νύχια.

Στο νεκροτομείο τον αναζήτησα πολύ γρήγορα. Όταν ζήτησα ν΄ανακτήσω τα αποτελέσματα του test,μου είπαν ότι δεν μπορούσαν να τα εκτυπώσουν γιατί ο εκτυπωτής είχε βλάβη. Αυτό το πρωί όφειλα να οργανώσω την κηδεία γιατί το φέρετρο ήταν προγραμματισμένο για τις 15h30.

Επομένως είχαμε το δικαίωμα να είμαστε μαζί του για 1 ώρα αλλά σήμερα χωρίς καμιά προφύλαξη αρχής γενομένης από τη μάσκα ( ομοίως ούτε gel )όταν θα έφευγα ανέβηκα στην υπηρεσία όπου πέθανε για ν΄ανακτήσω τα χαρτιά του και τα αποτελέσματα του test του ! όπως μπορείτε να δείτε είναι αρνητικό.

Ήρθε ο καιρός να λογαραριαστούμε( να βάλουμε το ρολόι στην ώρα του) με τη σκατοκυβέρνηση. όλη η σκέψη μου στην αδερφή μου και όλα τα πρόσωπα που δεν μπόρεσαν να τον αποχαιρετίσουν. ΖΗΤΩ ΑΥΤΗ Η ΓΑΛΛΙΑ TOY M……(δηλώνει ότι είναι πολύ θυμωμένος) 🖕 …..”

O καταγγέλλων κατοικεί στο Saint-Michel-Chef-Chef που είναι μια κοινότητα στο τμήμα Loire-Atlantique στη δυτική Γαλλία.Ο ίδιος ανάρτησε λίγο αργότερα το μήνυμα: ”ευχαριστώ τo Facebook που άρχισε να μπλοκάρει τον θυμό μου για το θάνατο του πατέρα μου αφού δημοσίευσα ότι πέθανε ενώ μου είπαν από Covid το τεστ του ήταν αρνητικό..”

Πρόλαβε κι έκανε 5.500 μοιράσματα στην αρχική του ανάρτηση….Κι άλλοι χρήστες καταγγέλουν ότι είχαν πρόβλημα διάδοσης της ίδιας πληροφορίας αφού έφτασαν σε εκατοντάδες μοιράσματα…

dimpenews.com

Back to top button