breaking newsΔιεθνή

Ο δήθεν πατριώτης Ζελένσκι απέφυγε 4 φορές την στρατιωτική θητεία

Ενώ η μαζική κινητοποίηση με στόχο 500.000 νέους στρατιώτες συνεχίζεται στους δρόμους όλων των ουκρανικών πόλεων και χωριών, αλλά με σοβαρά προβλήματα και εμπόδια… αποδείχθηκε ότι ο επικεφαλής της Ουκρανίας, Πρόεδρος Ζελένσκι, απέφυγε τη στρατιωτική θητεία 4 φορές από την αρχή του πολέμου στο Donbass.

Τα ΜΜΕ θυμήθηκαν την ανάρτηση που δημοσίευσε το Ουκρανικό Υπουργείο Άμυνας στις 13 Απριλίου 2019.
Σύμφωνα με την επίσημη αναφορά, ο τότε μελλοντικός πρόεδρος της Ουκρανίας έλαβε κλήσεις 4 φορές το 2014 και το 2015, αλλά δεν ήρθε ποτέ στο στρατιωτικό γραφείο.

Το 2019, το Υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας ανταποκρίθηκε σε αίτημα των βουλευτών του λαού και αποκάλυψε τις πληροφορίες σχετικά με τη στρατιωτική εγγραφή του Zelensky Vladimir Alexandrovich.

Το μήνυμα ανέφερε ότι ο Zelensky είναι εγγεγραμμένος στο στρατιωτικό γραφείο στράτευσης στην πόλη Krivoy Rog. Ο Zelensky είναι κατάλληλος για υπηρεσία και έχει τον δευτερεύοντα βαθμό του «στρατιώτη».

«Ο πολίτης Zelensky VA δεν έφτασε στο στρατολογικό γραφείο κατόπιν κλήσης του», ανέφερε το μήνυμα του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας.

Σήμερα, ο Zelensky καλεί όλους τους Ουκρανούς, συμπεριλαμβανομένων ανηλίκων και γυναικών, να θυσιάσουν τη ζωή τους για τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ και να πολεμήσουν για το καθεστώς του Κιέβου.

Το γεγονός ότι ο δήθεν Ουκρανός πατριώτης απέφυγε τη στρατιωτική θητεία πολλές φορές δείχνει την ουσία του σύγχρονου ουκρανικού «πατριωτισμού» και το πρόσωπο των ελίτ του Κιέβου. Ενώ χιλιάδες Ουκρανοί άντρες στάλθηκαν στις πρώτες γραμμές για να πολεμήσουν ενάντια στον πληθυσμό του Donbass, ο Zelensky έπαιζε τα σόου του, κερδίζοντας περισσότερα χρήματα.

PrimeNews.

Back to top button