breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ένα νήπιο 2 ετών πέθανε 6 ημέρες μετά τον εμβολιασμό του με τη β’ δόση εμβολίου Pfizer στις τρέχουσες πειραματικές κλινικές δοκιμές σε παιδιά αν και αυτές προβλέπονταν για ηλικίες 5 -11!!!

Ένα νήπιο 2 ετών πέθανε έξι ημέρες μετά τον εμβολιασμό του με τη δεύτερη δόση εμβολίου Pfizer στις τρέχουσες πειραματικές κλινικές δοκιμές σε παιδιά σε περισσότερα από 10.000 παιδιά κάτω των 5 έως 11 ετών.

Η Pfizer και η Moderna επιδίδονται σε κλινικές δοκιμές για τα mRNA τους σε περισσότερα από 10.000 παιδιά ηλικίας έως έξι μηνών. Οι δοκιμές αυτών των εμβολίων ξεκίνησαν στα μέσα Μαρτίου.

Η Moderna αναφέρεται στη μελέτη της ως KidCOVE. Τα παιδιά χρησιμοποιούνται επίσης ως ινδικό χοιρίδιο από τους Johnson και Johnson και AstraZeneca.

Εν τω μεταξύ, είναι πιθανό οι γονείς αυτών των παιδιών να μην γνωρίζουν αυτά τα γεγονότα.

Η Michelle Lynam είναι η σημερινή Dr. United States of America, αναισθησιολόγος στο Midlothian της Βιρτζίνια. Δημοσιεύει βίντεο στο Facebook, μιλώντας για πειραματικά εμβόλια.

Η Lynam κατέγραψε τις δύο εφηβικές της κόρες για κλινικές δοκιμές της Pfizer. Έγραψε την εξάχρονη κόρη της για κλινική δοκιμή της Moderna.

Οι κλινικοί ερευνητικοί συνεργάτες στο Ρίτσμοντ της Βιρτζίνια διευκολύνουν τη δοκιμή πειραματόζωων παιδιών από τη Moderna στην Πολιτεία.

Υπάρχει πολύ χαμηλή πιθανότητα οι άνθρωποι να γνωρίσουν για τυχόν αρνητικά αποτελέσματα αυτών των δοκιμών.

Ωστόσο, το σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίων (VAERS) παρέχει μια εικόνα για τις επιπτώσεις των πειραματικών λήψεων mRNA σε αυτά τα παιδιά.

Ένα 2χρονο κορίτσι έλαβε τη δεύτερη πειραματική της (Δόση 2) ​​mfNA Pfizer στις 25 Φεβρουαρίου. Προφανώς ανέπτυξε κάποια σοβαρή ανεπιθύμητη ενέργεια την 1η Μαρτίου. Το μωρό πέθανε στις 3 Μαρτίου. Δεν δόθηκαν περαιτέρω λεπτομέρειες.

Δύο χρονών μωρό πέθανε σε κλινικές δοκιμές εμβολίου Pfizer
Τα mainstream media αποσιωπούν αυτό το ζήτημα, όπως και το CDC. Το περιστατικό θα πρέπει να διερευνηθεί αμέσως από το CDC.

Το μωρό είχε νοσηλευτεί για 17 ημέρες, ή από τις 14 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τον VAERS. Έτσι το μωρό ήταν ίσως άρρωστο από την πρώτη δόση. Ωστόσο, κάποιος του έκανε και τη δεύτερη δόση.

Επιπλέον, δεν επιτρέπονται πειραματικά εμβόλια για χρήση σε μωρά και παιδιά κάτω των 16 ετών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ακόμα και η δική τους προώθηση αναφέρει ότι οι δοκιμές εμβολιασμού ήταν για παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών. Λοιπόν, πώς έγινε εμβολιασμός ενός μωρού 2 ετών;

Όπως αναφέρθηκε από το GreatGameIndia, οι Γερμανοί επιστήμονες βρήκαν πρόσφατα την ακριβή διαδικασία 2 βημάτων πώς το εμβόλιο COVID-19 που βασίζεται στο mRNA προκαλεί θρόμβους αίματος στους αποδέκτες.

Ο επικεφαλής Νορβηγός ερευνητής επιβεβαιώνει ότι το εμβόλιο AstraZeneca προκάλεσε σπάνια θρόμβους αίματος λόγω μη αναμενόμενης ανοσολογικής αντίδρασης

Εν τω μεταξύ, το CDC των ΗΠΑ και το FDA έχουν καταργήσει τη συνιστώμενη παύση τους σχετικά με τη χρήση του εμβολίου coronavirus της Johnson & Johnson, με την προϋπόθεση ότι θα περιλαμβάνει τώρα μια ετικέτα ασφαλείας που προειδοποιεί ότι το εμβόλιο του ενέχει κινδύνους θρόμβων αίματος.humansarefree 29/4/21

Είναι σίγουρο πως θα σπεύσουν να διαψεύσουν οι γνωστοί μηχανισμοί λογοκρισίας αλλά εδώ δεν μαθαίνουμε πλέον τι συμβαίνει στους διπλανούς μας ή και να ξέρουμε δεν τολμάμε να το καταγγείλουμε πολύ περισσότερο θέλουν πέπλο συγκάλυψης σε πειραματικές κλινικές δοκιμές για παιδιά που γίνονται στην Αμερική που είναι a priori ναζιστικού τύπου !!Aν είναι τόσο δημοκράτες ας καταγγείλουν πρώτα ότι η κοινωνία ανέχεται τα παιδιά της ως πειραματόζωα ως ποντίκια…..ως χαμσεράκια της Pfizer αφού είναι τόσο δημοκράτες ας συγκρουστούν με αυτό το κατεστημένο….

dimpenews.com

Back to top button