Διεθνή

”Βιβλικός” ο Νετανιάχου.. κυρήσσει τον πόλεμο στο όνομα της Βίβλου.. Αυτό είναι το Ισραήλ.. “Η Βίβλος λέει ότι υπάρχει καιρός για ειρήνη και ώρα για πόλεμο. Αυτή είναι η ώρα για πόλεμο”. Είναι η ώρα της Ειρήνης είναι η ώρα του Ιησού.Με τον Ιησού της Ειρήνης ή με τον Πόλεμο του Ισραήλ. BINTEO

‘Βιβλικός” ο Νετανιάχου.. κυρήσσει τον πόλεμο στο όνομα της Βίβλου.. Αυτό είναι το Ισραήλ.. Το μήνυμα της Βίβλου στη μ.Χ εποχή είναι ειρήνη.. Ειρήνη κήρυξε ο Ιησούς πολέμο το Ισραήλ. Με τον Ιησού της Ειρήνης ή με τον Πόλεμο του Ισραήλ..Αυτό είναι το διακύβευμα..

Ο Νετανιάχου λέει ότι δεν θα υπάρξει κατάπαυση του πυρός: “Η Βίβλος λέει ότι υπάρχει καιρός για ειρήνη και ώρα για πόλεμο. Αυτή είναι η ώρα για πόλεμο”.

Όσον αφορά την κατάπαυση του πυρός, δήλωσε ότι το Ισραήλ δεν θα συμφωνήσει, όπως δεν συμφωνούσαν οι ΗΠΑ μετά το Περλ Χάρμπορ ή την 11η Σεπτεμβρίου.

«Είναι ώρα για πόλεμο» τόνισε σε συνέντευξη Τύπου ο Νετανιάχου ενώ υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση εκεχειρίας.

Μιλώντας στα αγγλικά, χαρακτήρισε την Χαμάς «βάρβαρους που επιδιώκουν να καταστρέψουν όλα όσα αγαπάμε και να εγκαινιάσουν έναν κόσμο φόβου και σκοταδιού». Πάλι εωσφορικά ταυτίζεται με το φως…

«Αυτό είναι ένα σημείο καμπής» πρόσθεσε ο Νετανιάχου. «Ένα σημείο καμπής για τους ηγέτες και τα έθνη. Είναι καιρός για όλους μας να αποφασίσουμε αν είμαστε πρόθυμοι να αγωνιστούμε για ένα μέλλον ελπίδας και υπόσχεσης ή να παραδοθούμε στην τυραννία και τον τρόμο. Να είστε σίγουροι ότι το Ισραήλ θα πολεμήσει”.

Αυτός ο πόλεμος είναι του Ισραήλ που πηγάζει από την Κατοχή και την κατάκτηση καταπίεση απαρτχάιντ. Πως μπορεί να ταυτιστεί ο κόσμος μαζί του;

To δίλημμα δεν το θέτει σε σωστή βάση. Ή με το Ισραήλ ή με τη Χαμάς.

Άλλο είναι το διακύβευμα..

Με τον Ιησού της Ειρήνης ή με τον Πόλεμο του Ισραήλ..

”Βιβλικός” ο Νετανιάχου.. κυρήσσει τον πόλεμο στο όνομα της Βίβλου.. Αυτό είναι το Ισραήλ.. Το μήνυμα της Βίβλου στη μ.Χ εποχή είναι ειρήνη.. Ειρήνη κήρυξε ο Ιησούς πολέμο το Ισραήλ. Με τον Ιησού της Ειρήνης ή με τον Πόλεμο του Ισραήλ..

To θρησκευτικό πολεμικό δόγμα που κηρύσσει ο φονταμενταλιστής Νετανιάχου θα φέρει μόνο πόνο οδύνη καταστροφή και στους Ισραηλίτες.. Είναι η ώρα της Ειρήνης είναι η ώρα του Ιησού..

από τη ”Βίβλο” του Νετανιάχου λείπει ο Χριστός λείπει η αγάπη λείπει το αγαπάτε τους εχθρούς σου..λείπει το ”ειρήνη υμίν”.

απαράδεκτο στην πόλη που μαρτύρησε ο Χριστός στην πόλη των Ιεροσολύμων που σημαίνει η πόλη της ειρήνης να έχει στρογγυλοκαθίσει ο Νετανιάχου και να βγάζει πολεμικές ιαχές…στο όνομα του θεού του… Είναι πρόκληση …

Και ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη δεν μπορεί να υπάρξει…..

κοριτσάκι που του έβγαλε τα μάτια ο Νετανιάχου …. στο όνομα της ”Βίβλου” του και 5000 παιδιά νεκρά….

dimpenews.com

Back to top button