Διεθνή

Η Ρωσία κατέρριψε ουκρανικό ελικόπτερο Mi-8 κοντά στη Μαριούπολη, που πήγαινε για εκκένωση των διοικητών του τάγματος Azov!

Στις 28 Μαρτίου, η ρωσική στρατιωτική αεροπορία κατέρριψε ένα ουκρανικό ελικόπτερο Mi-8 κοντά στη Μαριούπολη, το οποίο κατευθυνόταν για έκτακτη εκκένωση των διοικητών του εθνικιστικού τάγματος Azov. Αυτό δήλωσε ο επίσημος εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, υποστράτηγος Igor Konashenkov. To ελικόπτερο καταρρίφθηκε 6 χλμ από την ακτή της Αζοφικής Θάλασσας.

Είπε επίσης ότι στις 28 Μαρτίου, ο ρωσικός στρατός κατέρριψε δύο ουκρανικά Su-24 στην περιοχή Zhytomyr και ένα Su-25 στην περιοχή του Ντόνετσκ. Επιπλέον, ένα ουκρανικό drone καταρρίφθηκε κοντά στο Chernobaevka.

Νωρίτερα, ο επικεφαλής της Ερευνητικής Επιτροπής της Ρωσικής Ομοσπονδίας Alexander Bastrykin έδωσε εντολή να διερευνήσει τα γεγονότα βασανιστηρίων και δολοφονίας μιας γυναίκας της οποίας το σώμα βρέθηκε στο υπόγειο ενός σχολείου στη Μαριούπολη, όπου βρισκόταν η βάση των Ουκρανών εθνικιστών από το Azov.

dimpenews.com

Back to top button