Ελλάδα

Μnτσoτακn ακoυς; Η Pωσiα θα κτυπnσει το κοvβoϊ με τα Eλλnvικά oπλα στο Kαθεστώς της Oυκραviας ! ! !

Η Ρωσία ανακοίνωσε πριν λίγο ότι «Θα κτυπήσει την στρατιωτική βοήθεια που στέλνουν διάφορες στο ουκρανικό καθεστώς», δηλαδή τις χώρες του ΝΑΤΟ και μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, ειδικά αυτή που περιλαμβάνει επιθετικά όπλα, όπως οι ρουκέτες των 122 χλστ. που έστειλε για τα ουκρανικά ρουκετοβόλα η κυβέρνηση Μητσοτάκη…



Τι εννοούν, σε ποιο σημείο της διαδρομής τους θα τα κτυπήσουν δεν αναφέρει στην ανακοίνωσή το ρωσικό ΥΠΕΞ.

Δηλαδή αν θα κτυπηθούν στην διαδρομή τους προς την Πολωνία (εκεί φτάνει όλη η στρατιωτική βοήθεια των χωρών του ΝΑΤΟ και φιλοΝΑΤΟϊκών χωρών και μετά μετακινείται με φορτηγά προς την δυτική Ουκρανία, όπου το καθεστώς ελέγχει (ακόμα) την κατάσταση ή θα κτυπηθούν στο έδαφος της Ουκρανίας.

Υπενθυμίζεται ότι η ρωσική Αεροπορία εκτελεί αποστολές εναέριας απαγόρευσης σε ολόκληρη την Ουκρανία, οπότε αεροσκάφη πλην της Ρωσίας απαγορεύεται να ίπτανται, διαφορετικά καταρρίπτονται και τώρα επεκτείνει την απαγόρευση στο έδαφός της.

«Για πολλά χρόνια, η Ευρωπαϊκή Ένωση, με το πρόσχημα του “ειρηνοποιού”, χρηματοδότησε γενναιόδωρα το καθεστώς του Κιέβου, το οποίο ήρθε στην εξουσία ως αποτέλεσμα ενός αντισυνταγματικού πραξικοπήματος.

Παρακολούθησε σιωπηλά την εξόντωση του πληθυσμού στο Donbass, τον στραγγαλισμό των ρωσόφωνων στην Ουκρανία.

Η ΕΕ αγνόησε τις συνεχείς εκκλήσεις μας να δώσει προσοχή στην κυριαρχία των Ναζί στην εξουσία της Ουκρανίας, τον κοινωνικοοικονομικό αποκλεισμό και τις δολοφονίες αμάχων στα νοτιοανατολικά της χώρας», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Και συνεχίζει: «Έδωσαν στις Αρχές του Κιέβου χρήματα και καθεστώς χωρίς βίζα. Επέκτειναν τις αντιρωσικές κυρώσεις με αμφίβολα προσχήματα. Συμμετείχαν σε επιχειρήσεις του Κιέβου που έθεσαν αμφιβολίες για την εδαφική ακεραιότητα της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Τώρα, όμως, οι μάσκες έχουν πέσει. Η απόφαση της ΕΕ στις 27 Φεβρουαρίου να ξεκινήσει τις παραδόσεις φονικών όπλων στον ουκρανικό στρατό είναι αποκαλυπτική και αυτό θα το εμποδίσουμε γιατί σηματοδοτεί το τέλος της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης ως “ειρηνιστικού” εγχειρήματος για τη συμφιλίωση των ευρωπαϊκών λαών μετά τον Β’Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η ηγεσία της ΕΕ δεν διστάζει να αναφέρει τους πυραύλους και τα φορητά όπλα, τα πυρομαχικά, ακόμη και τα μαχητικά αεροσκάφη ως “αμυντικά” μέσα.

Οι αξιωματούχοι των Βρυξελλών, που μέχρι πρόσφατα εμφανίζονταν ως “στρατηγικός εταίρος” της χώρας μας, δεν κρύβονται πλέον, λέγοντας ότι σκοπεύουν να προκαλέσουν τη “μέγιστη ζημιά” στη Ρωσία».

Οι ενέργειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν θα μείνουν χωρίς σκληρή απάντηση. Η Ρωσία θα συνεχίσει να διασφαλίζει την υλοποίηση ζωτικών εθνικών συμφερόντων χωρίς να λαμβάνει υπόψη τις κυρώσεις και τις απειλές τους», καταλήγει η ανακοίνωση του ρωσικού ΥΠΕΞ.



πηγη 

Back to top button