Ελλάδα

Έχουμε πόλεμο με τους ανεμβολίαστους δηλώνει Καθεστωτικό Στέλεχος… (Αυτος σιγουρα χρειαζεται ψυχιατρο)

Το θρασος τους εχει ξεπερασει καθε οριο….

Υπαρχει Εισαγγελεας;

Ανώτατο κυβερνητικό στέλεχος, εκφράζοντας την άποψή του, για όσα έρχονται από Σεπτέμβριο, δήλωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής, ειδικά για τα υποχρεωτικά rapid test, που καθώς θα είναι δύο τη βδομάδα (20 ευρώ το ένα) θα κοστίζουν πάνω από 160 ευρώ το μήνα ανά εργαζόμενο:

Οι ανεμβολίαστοι, χωρίς τεστ δεν θα πηγαίνουν πουθενά! Ούτε σε λεωφορεία, ούτε σε ταξί, ούτε για καφέ, ούτε θα βγαίνουν στον δρόμο.

Θα υπάρχουν έλεγχοι παντού! Οι ανεμβολίαστοι θα απομονωθούν ή θα εμβολιαστούν.

Οι έλεγχοι θα είναι φοβεροί και αμείλικτοι. Έχουμε πόλεμο με τους ανεμβολίαστους και θα τον κερδίσουμε.

Οι ανεμβολίαστοι πρέπει να απομονωθούν ηθικά, κοινωνικά και οικονομικά.

Θα είναι τόση οικονομική πίεση που θα κάνουν το εμβόλιο.

Αν οι ανεμβολίαστοι γεμίσουν τις ΜΕΘ, δεν υπάρχουν λεφτά για επιδόματα, αν πάμε σε lockdown. Πολιτικά δεν γίνεται να πούμε πως δεν δεχόμαστε ανεμβολίαστους στις ΜΕΘ, γιατί θα πέσει η κυβέρνηση.

Μένει να δούμε τι θα εφαρμοστεί από τα παραπάνω με το Καθεστως να μοιάζει αποφασισμένο να σφίξει τον κλοιό απέναντι σε όσους αρνούνται να λάβουν το εμβόλιο και να δούμε αν τελικά θα πέσει από τα χαράτσια, ή από μία λαϊκή εξέγερση.

Το περίεργο είναι η σιωπή μεταξύ των κομμάτων της αντιπολίτευσης, που ενώ δεν ψήφισαν τα υποχρεωτικά εμβόλια, τηρούν σιωπήν ιχθύος, σιγοντάροντας το ανοσιούργημα του εκβιασμού των πολιτών, που φοβούνται ή που διστάζουν να κάνουν το πειραματικό ακόμη εμβόλιο.

πηγη 

Back to top button