breaking newsΔιεθνή

Θα τα ξεράσει όλα ο Προτάσεβιτς: την κοινή στρατηγική μυστικών υπηρεσιών χωρών του ΝΑΤΟ για προετοιμασία πραξικοπημάτων σε Ρωσία,Λευκορωσία.

Ποιοι είναι οι συνεργάτες του ΝΑΤΟ σε ρωσική και λευκορωσική κυβέρνηση κ.α πολλά!!!

To ρομάντσο του Ρομάν δεν είχε καλή κατάληξη….Ο νεοναζί Λευκορώσος του Ντονμπάς που για τις ανάγκες της υπηρεσίας είχε δημοσιογραφική κάλυψη «θα ξεράσει» και θα αποκαλύψει πώς οι χώρες του ΝΑΤΟ προετοιμάζουν πραξικοπήματα στη Λευκορωσία και τη Ρωσία “Ο Rοman Protasevich έχει ήδη εμφανιστεί μπροστά στις κάμερες στη Λευκορωσία και είπε ότι συνεργάζεται ενεργά με την έρευνα, ότι όλα είναι καλά με την υγεία του και ότι είναι έτοιμος να πει τα πάντα. Θα το κάνει. Θ΄αποκαλύψει: 1. Πώς οι πολωνικές ειδικές υπηρεσίες οργάνωσαν ένα απόπειρα πραξικοπήματος στη Λευκορωσία.

2. Ποιος συνεργάζεται με τις μυστικές υπηρεσίες των χωρών του ΝΑΤΟ στην κυβέρνηση της Λευκορωσίας.

3. Ποιος στη ρωσική κυβέρνηση συνεργάζεται με τα πολιτικά κέντρα των χωρών του ΝΑΤΟ.

4. Πώς χρηματοδοτούνται οι πολιτικοί πόροι που λειτουργούν για την πραγματοποίηση πραξικοπημάτων στη Ρωσία και τη Λευκορωσία;

5. Πώς συνδέονται οι νεοναζί από την Ουκρανία με την αντιπολίτευση στη Ρωσία και τη Λευκορωσία και πώς ετοιμάζονται να μεταφέρουν νεοναζί μαχητές στη Μόσχα και το Μινσκ προκειμένου να προκαλέσουν βία.

6. Ποια είναι η κοινή στρατηγική των μυστικών υπηρεσιών των χωρών του ΝΑΤΟ για την προετοιμασία πραξικοπημάτων στη Ρωσία και τη Λευκορωσία. Και για να μην αποκαλύψει όλα αυτά, του στέλνονται επιστολές υποστήριξης από χώρες του ΝΑΤΟ. Του υπόσχονται τα πάντα. Θέλουν μόνο ένα πράγμα – να εξασφαλίσουν τη σιωπή του.

Αλλά θα τους προδώσει. Ο λόγος είναι απλός: επέλεξαν μόνο προδότες για τη δουλειά τους. Ο Λουκασένκο θα μιλήσει στην τηλεόραση και θα πει τα πάντα για το αεροπλάνο. Όλοι οι παγκόσμιοι ηγέτες θα μπορούν να το παρακολουθούν ζωντανά. Θα είναι η ημέρα της παγκόσμιας φήμης του.

Και μια ανάρτηση για περεταίρω αξιολόγηση/ Kostya Pridybaylo: «Αυτός είναι ο αριθμός τηλεφώνου του Protasevich. Ναι από τη KGB. Ναι, δεν ντρέπομαι. Είναι μπάσταρδος και σκουπίδι.
Αθώος Πρωτάσεβιτς. Ντόνετσκ “

Πριν από λίγο και σύμφωνα με RT η Γενική Εισαγγελία της ΛΔ Λούγκανσκ άσκησε δίωξη κατά του Protasevich για συμμετοχή του στις εχθροπραξίες στο Donbass με την πλευρά του Κιέβου…

dimpenews.com

Back to top button