breaking newsΔιεθνή

Ξέρατε ότι, στις 19-9-2019 υπήρξε ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, σύμφωνα με το οποίο ο κομμουνισμός ταυτίζεται με το ναζισμό;

Οι ευρωβουλευτές του ΚΚΕ ζητησαν απο τον Πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου την άμεση άρση της βουλευτικής μου ασυλίας γιατί είμαι ένας “εγκληματίας ναζί”….

 



Φυσικά το ότι δεν έχω καμια εμπλοκή σε καμια εγκληματική ενέργεια, το ότι για να καταδικαστώ (όπως και όλοι οι υπόλοιποι αθώοι πολιτικοί κρατούμενοι) χρειάστηκαν τηλεφωνήματα και εντολές του τότε πρωθυπουργού Σαμαρά και Υπουργών σε ανώτατους δικαστικούς, χρειάστηκε να τρομοκρατηθεί η έδρα από χιλιάδες τραμπούκους που απαιτούσαν την καταδίκη μας έξω από το Εφετείο, χρειάστηκε η παρουσία κουκουλοφόρων ψευδομαρτύρων, αφού δεν υπήρχαν στοιχεία ενοχής μας, έχει πολύ λίγη σημασία.

Υποβληθήκαμε σε μία “δίκη” στην οποία καταπατήθηκαν βασικοί κανόνες δικονομίας, υπήρξε αισχρή επίθεση κατά της εισαγγελέως της έδρας, η οποία τεκμηρίωσε με 8ωρη αγόρευση την αθωότητά μας, υπήρξε η απαράδεκτη ετσιθελική απόφαση για μη αναστολή εκτέλεσης της ποινής μας, και η μη αναγνώριση ελαφρυντικών, παρά το ότι, σύμφωνα με το νέο ποινικό κώδικα, το δικαστήριο είναι υποχρεωμένο να αναγνωρίσει.

Όλα αυτά τα δικαστικά εγκλήματα θα κριθούν από Ευρωπαϊκά Δικαστήρια, καθώς πλέον, έχουμε προσφύγει με τον κύριο Πλεύρη σε αυτά γνωστοποιώντας όλα τα αίσχη που συνέβησαν σε αυτή τη δήθεν “δίκη” όπου οι “δικαστές” εκτέλεσαν εντολές πολιτικών.

Ας έχουν λοιπόν, λίγο υπομονή γιατί στις 12 και 26 Φεβρουαρίου, εκδικάζονται αγωγές που έχω καταθέσει εναντίον τηλεοπτικών σταθμών , στις 20 Μαΐου η αγωγή εναντίον της ΠτΔ , ενώ είναι σε διερεύνηση και αναφορές στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές. Τους υπόσχομαι, λοιπόν, ότι τα αποτελέσματα των νομικών αυτών ενεργειών θα τους εκπλήξουν.

Όσον αφορά το θέμα του “ναζισμού” πρέπει να τους ενημερώσω, καθώς δεν φαίνεται να έχουν και ιδιαίτερη γνώση για το τι συμβαίνει στο Ευρωκοινοβούλιο, ότι στις 19-9-2019 υπήρξε ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, σύμφωνα με το οποίο ο κομμουνισμός ταυτίζεται με το ναζισμό ως εγκληματική ιδεολογία.

Αν λοιπόν ζητούν την καταδίκη μου ως ναζί , ενώ φυσικά εγώ από την πρώτη στιγμή δηλώνω έλληνας εθνικιστής, ας προσέχουν , γιατί ως κομμουνιστές θα πρέπει να φυλακιστούν και αυτοί, εκτός φυσικά του ότι θα πρέπει να ντρέπονται.

Τέλος, επειδή ειναι τσακωμένοι με την αλήθεια , θα πρέπει να γνωστοποιήσουμε ότι οι άρσεις ασυλίας που συζητούνται πριν τη δική μου, έχουν ζητηθεί από το Ευρωκοινοβούλιο εδώ και 12 μήνες και επίσης, ακόμα δεν έχει έρθει από την ελληνική δικαιοσύνη ολόκληρη η απόφαση ώστε να μπορεί να συζητηθεί το αίτημα άρσης ασυλίας μου.

Ας πάψουν λοιπόν να ασχολούνται με πράγματα που δεν γνωρίζουν, γιατί εκτός από εντελώς άσχετοι με τα Ευρωκοινοβουλευτικά ζητήματα καταντούν και τελείως γελοίοι, κάτι για το οποίο, βέβαια, οι Κομμουνιστές δεν χρειάζεται να προσπαθήσουν ιδιαίτερα.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ

ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

πηγη 

Back to top button