breaking newsΔιεθνή

ΗΠΑ: Γαμπρός στη Νεμπράσκα πέθανε δέκα λεπτά μετά το γάμο

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η οικογένεια και οι φίλοι της νύφης και του γαμπρού ήταν στο γάμο όταν η καρδιά του γαμπρού σταμάτησε περίπου μία ώρα μετά την τελετή. Η νύφη Johnnie Mae Davis παντρεύτηκε τον σύζυγό της Toraze Davis, 48 ​​ετών, στη Νεμπράσκα στις 19 Ιουνίου, την εθνική γιορτή των ΗΠΑ που τιμά τη χειραφέτηση των σκλάβων Αφροαμερικανών.

Ωστόσο, σύμφωνα με τοπικό πρακτορείο ειδήσεων στο Des Moines, στην Αϊόβα, στο KCCI, η καρδιά του νεόνυμφου σταμάτησε περίπου μία ώρα μετά την τελετή και πέθανε «μέσα σε δευτερόλεπτα». Στο γάμο ήταν η οικογένεια και οι φίλοι της νύφης και του γαμπρού και επέλεξαν να κάνουν τον γάμο τους στις τέταρτη Ιουνίου ως αναγνώριση της γιορτής και για τον εορτασμό των γενεθλίων της γιαγιάς της νύφης.

Η Monica Miller, που εργάζεται με την Johnnie Mae στην ECO Supportive Living, είπε: «Ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του Toraze. Έβλεπα απλώς το χαμόγελο στο πρόσωπό του και πόσο χαρούμενος ήταν. Ήταν απλώς η ενέργειά του, απλώς ήξερα ότι ήταν δίκαιος, ήταν μια υπέροχη μέρα για εκείνον».

Η Miller ξεκίνησε μια εκστρατεία crowdfunding μετά την τραγωδία, με στόχο να συγκεντρώσει 100.000 λίρες για να βοηθήσει με «τα έξοδα ταφής του Toraze και χρήματα για να βοηθήσει τη νεόνυμφη να μεγαλώσει τα παιδιά τους».

«Θέλουμε πραγματικά να τονίσουμε ότι θέλουμε να μπορούμε να τη φροντίζουμε και να… αναθρέφουμε τα παιδιά της», πρόσθεσε η κ. Μίλερ. Από το πρωί της Τρίτης είχαν συγκεντρωθεί πάνω από 21.000 λίρες. Συνέχισε λέγοντας: «[Η Johnnie Mae] κάνει τα πάντα για τους ηλικιωμένους και τον πληθυσμό με ειδικές ανάγκες που εξυπηρετούμε.

«Θέλω πραγματικά η κοινότητα και όλοι μας να τη στηρίζουμε με τον ίδιο τρόπο που κάνει σε καθημερινή βάση». Η καλεσμένη Jewel Roberson είπε στο KCCI ότι το ιατρικό συμβάν ήταν αναπόδραστο και ελπίζει ότι τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα βοηθήσουν την Johnnie Mae στη συντήρηση του σπιτιού της.

πηγή newsbomb.gr

 

Back to top button