breaking newsΔιεθνή

Ινδία: Σκορπιός τσίμπησε γυναίκα σε πτήση της Air India

Αναστάτωση προκάλεσε σε επιβάτες των ινδικών αερογραμμών, «Αir Ιndia», ένας σκορπιός, ο οποίος τσίμπησε μια γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της γερμανικής εφημερίδας «Bild», κατά τη διάρκεια της πτήσης ενός Airbus A319, ένας σκορπιός τσίμπησε μια επιβάτιδα. Το περιστατικό συνέβη σε πτήση εσωτερικού των αερογραμμών «Air India», που ξεκίνησε από την πόλη Ναγκπούρ της Ινδίας με προορισμό τη Βομβάη.

Σύμφωνα με το protothema.gr, το αεροσκάφος απογειώθηκε στις 21:14 τοπική ώρα, και λίγο πριν την προσγείωση, μια γυναικεία κραυγή ακούστηκε προκαλώντας πανικό στο πλήρωμα και τους επιβάτες.
Ο σκορπιός είχε τσιμπήσει τη γυναίκα, η οποία ενημέρωσε το πλήρωμα καμπίνας κι αυτό κινητοποιήθηκε άμεσα, σχολιάζει το γερμανικό δημοσίευμα.

Το πλήρωμα επικοινώνησε αμέσως με το κέντρο ελέγχου του αεροδρομίου στη Βομβάη και η γυναίκα έλαβε τις πρώτες βοήθειες. Συνοδεία γιατρού, η επιβάτις διακομίστηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο για να της χορηγηθεί η απαιτούμενη θεραπεία. Οι αερογραμμές «Air India» επιβεβαίωσαν το απίστευτο περιστατικό, σύμφωνα με την ινδική εφημερίδα «India Today».

Η ανακοίνωση των Ινδικών αερογραμμών:

«Υπήρξε ένα ασυνήθιστο και ατυχές περιστατικό, στο οποίο ένας σκορπιός τσίμπησε μια επιβάτιδα της πτήσης μας «AI 630» στις 23 Απριλίου του 2023. Μετά την προσγείωση, τη γυναίκα ανέλαβε γιατρός του αεροδρομίου. Στη συνέχεια, η επιβάτις διακομίστηκε σε νοσοκομείο και λίγες ώρες αργότερα, έλαβε εξιτήριο. Λυπούμαστε ειλικρινά για την αγωνία και την ταλαιπωρία που υπέστη».

Τέλος, το τεχνικό προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας έκανε επιθεώρηση στο αεροσκάφος και βρήκε τον σκορπιό. Μετά την απαιτούμενη απολύμανση, το Airbus ξεκίνησε εκ νέου τις πτήσεις.

Prime News.

Back to top button