breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΔιεθνή

Οργή με τη νέα καμπάνια του οίκου Gucci: Αρκουδάκια και παιδικά στρώματα με ανατριχιαστικά υπονοούμενα!

 

Επικριτικά σχόλια και κατακραυγή για τη νέα καμπάνια με πρωταγωνιστή τον Harry Styles – Η μπλούζα με αρκουδάκι και το παιδικό στρώμα που αφήνει υπονοούμενα…

Βροχή επικριτικών σχολίων στον λογαριασμό της Gucci στο Instagram μετά τον σάλο που έχει προκληθεί με τη νέα καμπάνια του οίκου με τίτλο «HA HA HA HA».

Συγκεκριμένα στη νέα διαφήμιση με πρωταγωνιστή τον δημοφιλή τραγουδιστή Harry Styles, προβάλλεται ο ίδιος με μια μπλούζα με ένα αρκουδάκι να ποζάρει με φόντο από πίσω λευκό με ένα παιδικό στρώμα κρεβατιού, ενώ στη δεύτερη φωτογραφία δείχνει να κρατάει το στρώμα αυτό.

Στην ανάρτηση που έκανε η εταιρεία στο Instagram έγραψε στη λεζάντα: «Μια παράσταση με πρωταγωνιστή τον Harry Styles και τη συλλογή Gucci HA HA HA. Ανακαλύψτε την καμπάνια».

Όπως ήταν φυσικό κάτω από τη δημοσίευση ακολούθησαν πολλά σχόλια με τους χρήστες να κρίνουν αρνητικά και με εκνευρισμένο τη φωτογραφία. Το σύνθημα που επικρατούσε ήταν από το τραγούδι των Pink Floyd «The Wall», το «Leave our kids alone», δηλαδή «Αφήστε τα παιδιά μας ήσυχα», ενώ παράλληλα ενισχύεται το #cancelgucci

Πρώτα ο Balenciaga, τώρα ο Gucci

Δεν είναι πρώτη φορά που ένας τόσο γνωστός οίκος μόδας αποφασίζει να δημιουργήσει μια καμπάνια με αρκουδάκια και παιδιά που να αφήνει υπονοούμενα. Η διαφήμιση αυτή έρχεται μετά από εκείνη του οίκου Balenciaga που απεικόνιζε παιδιά με λούτρινα αρκουδάκια, τα οποία φορούσαν σαδομαζοχιστικά αξεσουάρ. Υπενθυμίζεται ότι ο οίκος μετά την έκρηξη των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και την κοινωνική κατακραυγή απέσυρε την καμπάνια ζητώντας συγγνώμη.

Το ερώτημα είναι αν ο οίκος Gucci θα ζητήσει και αυτός συγγνώμη αποσύροντας τη συλλογή ή αν θα συνεχίσει κανονικά το λανσάρισμα, αδιαφορώντας για την κριτική που του έχει ασκηθεί μετά την προκλητική ανάρτηση.

primenews

Back to top button