breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Σιωπηλά όπλα στον μυστικό πόλεμο εναντίον σας

Όπλα: Ο κόσμος των μη θανατηφόρων όπλων έχει ανοίξει την πόρτα σε τεχνολογίες που επιτρέπουν τον έλεγχο του νου, των σκέψεων, των πράξεων και των συμπεριφορών κάποιου μέσω της χρήσης παλμικών εκρήξεων μικροκυμάτων υψηλής συχνότητας, ηλεκτρικών μεταδόσεων και κατευθυνόμενων θερμικών και ηχητικών κυμάτων. Αυτά μπορούν να παρακάμψουν τους συνήθεις αναστολείς μας και να εισέλθουν στο ανθρώπινο σώμα και τον εγκέφαλο εν αγνοία του ατόμου-στόχου μέχρι να υποστεί τις συνέπειες.

της Marie Jones

Αυτό συμβαίνει εδώ και δεκαετίες και όχι μόνο για πολεμικούς σκοπούς, αλλά για να σταματήσουν διαδηλώσεις και ταραχές, να φιμώσουν και να εξουδετερώσουν τους διαφωνούντες και να θέσουν υπό έλεγχο τα ατίθασα πλήθη.

LRAD

Εδώ και χρόνια, οι αρχές επιβολής του νόμου χρησιμοποιούν μη θανατηφόρα όπλα, συμπεριλαμβανομένου του LRAD – Long-Range Acoustic Device – το οποίο εκτοξεύει ηχητικά κύματα για να σταματήσει τη συμπεριφορά αποπροσανατολίζοντας προσωρινά τα προβλεπόμενα θύματα. Αλλά ενώ οι συσκευές αυτές εξυπηρετούν πρακτικούς και εύκολα αναγνωρίσιμους σκοπούς τόσο για τον στρατό όσο και για την επιβολή του νόμου, υπάρχει μια πιο ύπουλη χρήση για αυτού του είδους την τεχνολογία.

Το τεράστιο πλήθος ανθρώπων στο Κοινοβούλιο της Καμπέρα, που διαμαρτύρεται για τις εντολές εμβολίωνΤον Φεβρουάριο του 2022, τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν τη χρήση του LRAD κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων κατά της εντολής εμβολιασμού στην Καμπέρα. Η Ομοσπονδιακή Αστυνομία της Αυστραλίας παραδέχτηκε τη χρήση της συσκευής κατά τη διάρκεια μιας συγκέντρωσης της Canberra Convoy Freedom έξω από το Κοινοβούλιο. Μια σειρά από βίντεο και εικόνες έφτασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έδειχναν ανθρώπους με διάφορους τραυματισμούς, όπως πληγές από θερμότητα, εξανθήματα και κάτι που έμοιαζε με σημάδια που προκλήθηκαν από αλλεργία. Υπήρξαν επίσης αναφορές για συμπτώματα ηλιακού εγκαύματος και θερμοπληξίας, αδυναμία και προσωρινή και μόνιμη βλάβη της ακοής.

Στην ομοσπονδιακή γερουσία της Αυστραλίας, ο γερουσιαστής Alex Antic έθεσε το ζήτημα της χρήσης του LRAD από την αστυνομία στη διαμαρτυρία στην Καμπέρα κατά των υποχρεωτικών εμβολίων

Ο γερουσιαστής του One Nation Malcolm Roberts και ο φιλελεύθερος γερουσιαστής Alex Antic έφεραν το θέμα ενώπιον της Γερουσίας μετά τον κατακλυσμό του γραφείου του Roberts με παράπονα από διαδηλωτές που συμμετείχαν στη συγκέντρωση. Ο γερουσιαστής Antic έδειξε φωτογραφίες ενός LRAD που είχε αναπτυχθεί δίπλα σε μέλη της αστυνομίας. Οι διαδηλωτές έβγαλαν φωτογραφίες ηχείων LRAD σε αυτοκίνητα κοντά στους χώρους των συγκεντρώσεων, αλλά η απάντηση ήταν τυπική. Τους είπαν ότι το LRAD χρησιμοποιείται μόνο για τη μετάδοση επικοινωνιών προς το πλήθος.

Παρά την καταιγίδα των τραυματισμών, υπήρχε ένας σκωπτικός τόνος σε πολλές από τις απαντήσεις στους ισχυρισμούς ότι το LRAD χρησιμοποιήθηκε για την αποδυνάμωση του πλήθους. Το The Conversation ανέφερε στις 20 Φεβρουαρίου 2022 ότι ηχητικά όπλα όπως το LRAD χρησιμοποιήθηκαν για “έλεγχο του πλήθους και επικοινωνία” και ότι οι αναφορές για τραυματισμούς ήταν “ανακόλουθες με το τι μπορεί πραγματικά να κάνει ένα LRAD”. Το LRAD χρησιμοποιήθηκε επίσης σε μια διαδήλωση του Black Lives Matter στη Νέα Νότια Ουαλία. Η αστυνομία της NSW απάντησε στις ανησυχίες δηλώνοντας σε συνέντευξη Τύπου ότι “επρόκειτο για ένα συνηθισμένο ηχητικό όχημα”.

Η πρώτη επίσημη εφαρμογή του LRAD έγινε το 2000 στο αμερικανικό αντιτορπιλικό κατευθυνόμενων πυραύλων USS Cole, όταν βομβαρδίστηκε από ένα μικρό σκάφος σε τρομοκρατική επίθεση. Το ναυτικό προσωπικό του Cole χρησιμοποίησε το LRAD για να καλέσει το σκάφος, αλλά δεν τα κατάφερε. Έκτοτε, το LRAD έχει γίνει βασικό όπλο επιλογής που χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση ταραχών και διαδηλώσεων. Φορητές μονάδες LRAD φωτογραφήθηκαν μαζί με την αστυνομία κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων διαμαρτυρίας για την ελευθερία του καναδικού φορτηγού Convoy στην Οτάβα του Καναδά, τον Φεβρουάριο του 2022.

Το LRAD χρησιμοποιείται συχνά σε λειτουργία μεγαφώνου για την επικοινωνία με το πλήθος, αλλά μπορεί επίσης να ενεργοποιηθεί σε λειτουργίες υπέρυθρου ήχου και υπερήχων για να προκαλέσει διάφορους τραυματισμούς και να αρρωστήσει και να εξουθενώσει ταραξίες ή διαδηλωτές. Επειδή δεν μπορούμε να ακούσουμε τον υπέρυθρο ή τον υπέρηχο, δεν έχουμε ιδέα ότι το όπλο χρησιμοποιείται εναντίον μας μέχρι να είναι πολύ αργά. Η χρήση μιας ακουστικής συσκευής μεγάλης εμβέλειας για την κατεύθυνση του ήχου έχει εγείρει ανησυχίες σε ομάδες ανθρωπίνων δικαιωμάτων σχετικά με την ένταση του ήχου πάνω από 90 dB, η οποία μπορεί να βλάψει την ακοή ενός ατόμου. Επειδή η δέσμη LRAD δεν κάνει διακρίσεις, όποιος βρεθεί στο διάβα της θα τραυματιστεί, συμπεριλαμβανομένων αθώων παρευρισκομένων και παιδιών.

Σε ένα άρθρο με τίτλο “Μήπως η αστυνομία χρησιμοποίησε ηχητικά όπλα εναντίον Αυστραλών που διαμαρτύρονταν ειρηνικά για την τυραννία του Κόβιντ;”, η Reignite Democracy Australia προειδοποίησε ότι η χρήση του LRAD ήταν “άλλη μια κίνηση προς την κατεύθυνση της στρατιωτικοποιημένης καταστολής των νόμιμων διαδηλώσεων στην Αυστραλία”. Είπαν ότι πρόκειται για μια εξωφρενική επίθεση της κυβέρνησης κατά του λαού της. Τα μέσα ενημέρωσης, όπως ήταν αναμενόμενο, έβγαλαν προπαγάνδα για να αποσιωπήσουν την ιστορία, αλλά οι διαδηλωτές της Καμπέρα χρησιμοποίησαν κάθε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για να δείξουν τι συνέβαινε επί τόπου και, γι’ αυτούς, πόσο μακριά είχε πέσει η δημοκρατία στην Αυστραλία.

Φέρνοντας τη ζέστη

Τον Σεπτέμβριο του 2020, ο δημοσιογράφος του Gizmodo, Matt Novak έγραψε ένα άρθρο με τίτλο “U.S. Troops Asked About Using ‘Heat Ray’ Weapon Against Protesters, According to Whistleblower”. Σύμφωνα με ένορκη κατάθεση του εν λόγω πληροφοριοδότη, ομοσπονδιακά στρατεύματα στην Ουάσινγκτον εξέταζαν το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσουν υψηλής τεχνολογίας κανόνια ήχου και ακτίνες θερμότητας εναντίον διαδηλωτών έξω από τον Λευκό Οίκο τον Ιούνιο του ίδιου έτους.

Τα θερμικά όπλα δεν ήταν κάτι καινούργιο το 2020. Το Active Denial System (ADS) είναι το φανταχτερό όνομα για τη χρήση αόρατων ακτίνων μικροκυμάτων που προκαλούν απίστευτο πόνο καίγοντας το δέρμα των ανθρώπων ακόμη και από απόσταση. Τα αμερικανικά στρατεύματα χρησιμοποίησαν για πρώτη φορά ADS στο Ιράκ μετά την εισβολή το 2003. Ορισμένοι εικάζουν ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ τα χρησιμοποιεί στο έδαφός της.

Τα ADS παράγουν ζεματιστή θερμότητα που δεν έχει σχεδιαστεί για να σκοτώσει αλλά για να τραυματίσει. Όπως και τα ηχητικά όπλα, τα θερμικά όπλα θεωρούνται μη θανατηφόρα και έχουν ως στόχο την πρόκληση πόνου για τη διάλυση μιας εξέγερσης ή ενός μεγάλου πλήθους. Αναπτυγμένα από την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ και κατασκευασμένα από την Raytheon Technologies, τα ADS μπορούν να παράγουν ριπές ενέργειας μήκους κύματος χιλιοστού, ικανές να διαπεράσουν 1/64 ίντσα στο ανθρώπινο δέρμα. Αυτό είναι αρκετό για να αναταράξει τα μόρια νερού στο χόριο και να δημιουργήσει μια αίσθηση καψίματος αρκετά ισχυρή ώστε να σταματήσει ένα άτομο από ό,τι κάνει.

Το ADS έχει εμβέλεια εκατοντάδων μέτρων και μπορεί να στοχεύσει σαν προβολέας. Εκτεταμένες δοκιμές έχουν δείξει ότι κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να αντέξει τη δέσμη για περισσότερο από μερικά δευτερόλεπτα.

Όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας

Η ρωσική μηχανή LIDA, η οποία χρησιμοποιεί ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς για να κάνει έναν στόχο να εξαντληθεί ή να χάσει τον ύπνο του, χρησιμοποιείται πριν από τη δεκαετία του 1980. Το ειδησεογραφικό δίκτυο CNN μετέδωσε ειδικό ρεπορτάζ για το έργο του Dr Ross Adey, ο οποίος μελέτησε τη Μηχανή LIDA και εμφανίστηκε με μία στην εκπομπή. Το LIDA μπορεί να εκπέμπει παλμούς ήχου, φωτός και ακτινοβόλου θερμότητας, αλλά συνήθως μόνο προς ένα άτομο που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση. Εκείνη την εποχή, ο Adey και ο συνάδελφός του, ο Dr Eldon Byrd, μελετούσαν το LIDA ως πιθανό όπλο.

Μερικά από τα συμπτώματα ή τους δείκτες μιας επίθεσης με κατευθυνόμενο ενεργειακό όπλο φέρεται να περιλαμβάνουν:

  • Ξαφνικό ξύπνημα την ίδια ακριβώς ώρα τη νύχτα, σαν να το προτρέπει μια εξωτερική δύναμη
  • Ζεστό τσίμπημα ή αίσθημα βελόνας βαθιά μέσα στη σάρκα, ειδικά όταν προσπαθείς να κοιμηθείς
  • Δονήσεις των μυών και των μελών του σώματος ή κοντινών ακίνητων αντικειμένων
  • Γρήγορος και γρήγορος καρδιακός παλμός και κουδούνισμα στα αυτιά
  • Πολύ υψηλή θερμότητα του σώματος παρά το δροσερό περιβάλλον και την έλλειψη πραγματικού πυρετού
  • Ξαφνική και ακραία κόπωση

Τα “όπλα δέσμης” κατευθυνόμενης ενέργειας αξιοποιούν το φως και τα ραδιοκύματα ως μορφή πυρομαχικών. Ο στρατός των ΗΠΑ διερευνά εδώ και δεκαετίες αυτά τα όπλα παλμικής ενέργειας. Ένα άρθρο του 2005 στον ιστότοπο του MSNBC, “Παρά τις υποσχέσεις, τα όπλα ενεργειακής δέσμης εξακολουθούν να λείπουν από τη δράση”, αναφέρει ότι αυτοί οι παλμοί, οι οποίοι συμπεριφέρονται όπως τα φέιζερ στο Star Trek, μπορούν να παρέχουν μια ακριβή, στιγμιαία και ανεξάντλητη μορφή ισχύος πυρός στα μελλοντικά πεδία μάχης – αν η τεχνολογία υλοποιηθεί ποτέ λογιστικά.

Όπλο μικροκυμάτων της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ για την εξόντωση μη επανδρωμένων αεροσκαφών με “τηγάνισμα’‘ των ηλεκτρονικών τους συσκευών

Φαίνεται ότι τώρα είναι η στιγμή που οι δυνατότητες αυτές μπορούν να αξιοποιηθούν. Στις αρχές του 2022, το Ναυτικό Κέντρο Επιφανειακού Πολέμου του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ δημιούργησε ένα νέο τμήμα που επικεντρώνεται στην έρευνα και ανάπτυξη όπλων κατευθυνόμενης ενέργειας μικροκυμάτων υψηλής ισχύος (HPM).

Κατά την τελευταία πενταετία, τα όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας αποτέλεσαν προτεραιότητα υψηλού επιπέδου για το Γραφείο του Υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ, με τη χρηματοδότηση για Ε&Α να διπλασιάζεται περίπου κατά την περίοδο αυτή.

Άλλες χώρες παραδέχονται ότι αναπτύσσουν επίσης όπλα μικροκυμάτων και λέιζερ υψηλής ενέργειας.

Τόσο τα λέιζερ υψηλής ενέργειας όσο και τα έργα HPM απαιτούν σημαντικό κόστος ανάπτυξης, αλλά το κόστος ανά βολή είναι εξαιρετικά φθηνό σε σύγκριση με το κόστος πολλών εκατομμυρίων δολαρίων ενός πυραύλου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα αμυντικών ειδήσεων, τα HPM μπορούν να μπλοκάρουν συσκευές και να καταστρέψουν φυσικά ηλεκτρικά συστήματα. Οι αναφορές αυτές δεν αποκαλύπτουν τι κάνει σε ένα ανθρώπινο σώμα.

Μια άλλη έκτακτη είδηση σε αυτό το μέτωπο το 2022 ήταν η ανακοίνωση ότι τα οπλικά συστήματα μικροκυμάτων κατευθυνόμενης ενέργειας θα μπορούσαν να τοποθετηθούν σε βαρέα μη επανδρωμένα αεροσκάφη για την κατάρριψη σμηνών μη επανδρωμένων αεροσκαφών.

Σύνδρομο της Αβάνας

Τα όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας μπορεί να αποτελούν το υλικό των μελλοντικών στρατηγικών στο πεδίο της μάχης, αλλά για πολλά “στοχευμένα άτομα”, τα οποία αναφέρουν ότι έχουν γίνει αποδέκτες ενός τέτοιου αόρατου πολέμου, οι τεχνολογίες αυτές χρησιμοποιούνται ήδη για τον έλεγχο, τη χειραγώγηση, την τρομοκράτηση και την παρενόχληση εκτός του πεδίου της μάχης.

Τον Δεκέμβριο του 2016, διπλωμάτες και αξιωματούχοι της CIA στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αβάνα της Κούβας ανέφεραν μυστηριώδη συμπτώματα που εμφανίστηκαν χωρίς προειδοποίηση. Αυτά περιλάμβαναν πονοκεφάλους, κόπωση, γνωστικές διαταραχές, απώλεια όρασης, απώλεια ακοής, ίλιγγο, εμβοές και απώλεια του κινητικού ελέγχου. Πάνω από 200 άλλοι διπλωμάτες ανέφεραν αργότερα ότι παρουσίασαν κάποια ή όλα αυτά τα συμπτώματα, καθώς και αξιωματούχοι των ΗΠΑ στην Ασία, την Ευρώπη, την Αυστραλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Εξώφυλλο της έκθεσης JASON του 2018 για το σύνδρομο της Αβάνας. Η JASON είναι μια ανεξάρτητη ομάδα επίλεκτων επιστημόνων που συμβουλεύει την κυβέρνηση των ΗΠΑ

Σύμφωνα με τον Nicholas Davis, ο οποίος γράφει στο “What is Havana Syndrome?” για το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο στην Ουάσιγκτον, τον Ιούλιο του 2021, τα θύματα περιέγραψαν κύματα πίεσης μέσα στο κεφάλι τους, τοίχους ήχου, τεράστιους θορύβους που ακούγονταν σαν σμήνη τζιτζικιών στον εγκέφαλό τους… Ακούγεται πολύ σαν Voice To Skull [δείτε τη συνοδευτική ιστορία στο περιοδικό].

Στα χρόνια που ακολούθησαν, ακολούθησαν διάφορες θεωρίες και μελέτες από τις υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ, τον Λευκό Οίκο και ιατρικούς εμπειρογνώμονες που εργάζονταν για την κυβέρνηση ή εκτός αυτής. Η συναίνεση ήταν ότι πρόκειται πιθανότατα για παλμικά μικροκυματικά κύματα που θα μπορούσαν να εξηγήσουν τα συμπτώματα (μια άλλη παράξενη θεωρία ήταν η έκθεση σε φυτοφάρμακα).

Ακόμα και τα 60 Minutes και New York Magazine έκαναν αναφορές, όπως και πολλά διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία, αλλά όλοι πρότειναν ότι το κρίσιμο πρόβλημα ήταν η ανάλυση των δεδομένων για να βρεθεί η βασική αιτία. Για παράδειγμα, το 60 Minutes συζήτησε μια έκθεση του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ που εξέταζε τη φύση των εγκεφαλικών κακώσεων που υπέστησαν πολλά θύματα.

Ο Dr David Relman, καθηγητής ιατρικής στο Πανεπιστήμιο του Stanford, συνέβαλε στην ηγεσία δύο ομάδων που χρηματοδοτήθηκαν από την κυβέρνηση και διερευνούσαν τις κακώσεις. “Αυτό που βρήκαμε ήταν, πιστεύαμε, σαφείς ενδείξεις τραυματισμού του ακουστικού και αιθουσαίου συστήματος του εγκεφάλου”, δήλωσε ο Relman. “Τα πάντα, ξεκινώντας από το εσωτερικό αυτί όπου οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται τον ήχο και αισθάνονται την ισορροπία και στη συνέχεια μεταφράζουν αυτές τις αντιλήψεις σε ηλεκτρικά σήματα του εγκεφάλου”.

Ένα από τα θύματα ήταν ο πρώην προσωπάρχης της Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, Miles Taylor, ο οποίος δήλωσε στο 60 Minutes ότι στοχοποιήθηκε δύο φορές στο σπίτι του στην Ουάσινγκτον, γεγονός που παραπέμπει στις ιστορίες πολλών ατόμων που στοχοποιούνται και αντιμετωπίζουν εξουθενωτικά συμπτώματα στα σπίτια τους ή στους χώρους εργασίας τους.

Όσον αφορά τις πάνω από 1.000 αναφορές για το σύνδρομο της Αβάνας, το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ και οι κοινότητες πληροφοριών παραδέχθηκαν τελικά ότι δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν “ξένο κρατικό παράγοντα ή εξωτερική συσκευή ή μηχανισμό σε καμία από αυτές τις περιπτώσεις”.

Ήταν κάποια τρομοκρατική ομάδα ή κρατικός παράγοντας ή το έργο των Ηνωμένων Πολιτειών που δοκίμαζαν τη δική τους οπλική τεχνολογία; Το τρομακτικό είναι ότι αυτή η τεχνολογία επιτρέπει σε αυτούς που την κατέχουν να στοχεύουν οποιονδήποτε, από εχθρούς του κράτους μέχρι άτομα που μιλούν σε ένδειξη διαμαρτυρίας κατά της κυβέρνησης ή των επιλεγμένων αφηγήσεων της. Επιπλέον, επειδή αυτά τα όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας μπορούν να ενεργοποιηθούν μέσω τηλεχειρισμού σε μια πηγή σε απόσταση από το επιδιωκόμενο θύμα, καθίσταται τεράστια πρόκληση η σύλληψη των δραστών που βρίσκονται πίσω από τέτοιες επιθέσεις.

Οι θεωρητικοί της συνωμοσίας, οι οποίοι τελευταία βλέπουν τις “θεωρίες” τους να γίνονται “γεγονότα”, συμφωνούν στην προέλευση του συνδρόμου της Αβάνας από τον παλμό μικροκυμάτων, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να προειδοποιούν για νέα όπλα ηλεκτρομαγνητικών πεδίων/5G/παλμών μικροκυμάτων που έρχονται.

Πύργοι 5G

Κατά τη διάρκεια των πρώτων παγκόσμιων αποκλεισμών λόγω του COVID-19 στις αρχές του 2020, πολλές χώρες επέτρεψαν την ανέγερση πύργων 5G παρά τους περιορισμούς, με πύργους να ανεγείρονται πρώτα στο Wuhan της Κίνας, κοντά στο εργαστήριο που θεωρείται σήμερα η γενέτειρα του ιού, καθώς και σε πόλεις της Ιταλίας που ανέφεραν για πρώτη φορά κρούσματα COVID, και στη συνέχεια σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλα έθνη. Είναι προς συζήτηση αν επρόκειτο για τη βιομηχανία τηλεπικοινωνιών που εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να ανεγείρει πύργους κοντά σε σχολεία, νοσοκομεία και σπίτια χωρίς πολλά ανταλλάγματα από την κοινότητα, ή για ένα πιο σκοτεινό σχέδιο για την ανέγερση ενός θανατηφόρου πλέγματος μικροκυματικής ενέργειας που μια μέρα θα ήταν πολύ πιο ύπουλο από έναν ιό.

Ο συγγραφέας, ερευνητής και κλινικός επιστήμονας Dr. Robert O. Young δηλώνει ότι “το διατοιχισμένο RADAR, η “Μέθοδος της Αβάνας” ή το “Φαινόμενο της Αβάνας”, είναι μια συσκευή ηλεκτρομαγνητικής συχνότητας [EMF] εκφοβισμού και εκφοβισμού σε στεροειδή για να τροποποιήσει την ανθρώπινη συμπεριφορά και να εξαναγκάσει σε συμμόρφωση τρομοκρατώντας ένα άτομο με πόνο και τραυματισμό με σκοπό να υποκινήσει, να προκαλέσει και να επιδεινώσει, και έχει σχεδιαστεί για να ταπεινώσει, να ντροπιάσει και ακόμη και να σκοτώσει”.

  • Ο Young αναλύει περαιτέρω την έκταση και τη δύναμη αυτής της τεχνολογίας: “Όταν παλμοδοτούνται στα 2,4 GHz (μικροκύματα) και σε υψηλότερες συχνότητες, σε πρεσβείες, γραφεία, σπίτια και ακόμη και σε ανθρώπους που περιέχουν GO [οξείδιο του γραφίτη], μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν ειδικά για συσκευές κατασκοπείας “ακρόασης”. Δεν χρειάζεται να γίνει “διάρρηξη” για να τοποθετηθεί ένα κρυφό μικρόφωνο- η υποκλοπή μπορεί εύκολα να επιτευχθεί με παλμό ενός σήματος ραδιοσυχνότητας μικροκυμάτων (MWRF) σε ένα κτίριο, μέσω τοίχων, κατευθύνοντας σε έναν άνθρωπο εμβολιασμένο με GO με ή χωρίς άμεση οπτική επαφή. Η συσκευή μπορεί να πιάσει οποιεσδήποτε συνομιλίες και να εντοπίσει οποιονδήποτε και οποιονδήποτε, οπουδήποτε στον κόσμο, από οποιονδήποτε πύργο κινητής τηλεφωνίας DEW [όπλο κατευθυνόμενης ενέργειας] στην ξηρά ή από περισσότερους από 20.000 δορυφόρους DEW από το διάστημα”. Πίσω στο 1975, η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών εξέτασε ένα σχέδιο που πρότεινε η Σοβιετική Ένωση, “Απαγόρευση της ανάπτυξης και κατασκευής νέων τύπων όπλων μαζικής καταστροφής και νέων συστημάτων τέτοιων όπλων”. Μεταξύ ορισμένων από τα τελευταία οπλικά συστήματα που απαριθμήθηκαν ήταν:
  • Ραδιολογικά όπλα που θα μπορούσαν να παράγουν αποτελέσματα παρόμοια με εκείνα μιας πυρηνικής έκρηξης
  • όπλα δέσμης σωματιδίων που χρησιμοποιούν φορτισμένα ή ουδέτερα σωματίδια για να επηρεάσουν βιολογικούς στόχους
  • όπλα υπερηχητικής ακουστικής ακτινοβολίας
  • ηλεκτρομαγνητικά όπλα που λειτουργούν σε ορισμένες ραδιοσυχνότητες οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν βλαπτικές επιδράσεις στα ανθρώπινα όργανα

Δυστυχώς, η αντίδραση των δυτικών κρατών δεν ήταν καμία.

Άλλες συνθήκες, όπως η απαγόρευση των βιολογικών και χημικών όπλων (τόσο στο πεδίο της μάχης όσο και στους δρόμους των πολιτών), έχουν δημιουργηθεί και τροποποιηθεί, αλλά προφανώς καμία που να σταματά την εισβολή στο ανθρώπινο μυαλό ή τη χρήση μέσων όπως τα DEWs για ατομική και ομαδική παρενόχληση και έλεγχο της συμπεριφοράς.

Καθώς αυτά τα όπλα χρησιμοποιούν αόρατες δυνάμεις ήχου, θερμότητας και συχνότητας για να δημιουργήσουν ένα νέο είδος όπλου για πόλεμο που χρησιμοποιείται εξ αποστάσεως, είναι πολύ πιο εύκολο για όσους έχουν σκοτεινές προθέσεις όχι μόνο να ξεφύγουν αλλά και να αψηφήσουν συνθήκες ή νόμους.

Η Judy Wall, συντάκτρια και εκδότρια του ενημερωτικού δελτίου Resonance της δεκαετίας του 1990, σε ένα άρθρο με τίτλο: “Military Use of Silent Sound: Mind Control Weapons”, ισχυρίστηκε ότι στον πόλεμο του Κόλπου χρησιμοποιήθηκαν όπλα ψυχολογικών επιχειρήσεων (psyops). Αποτελούνταν από “υποσυνείδητη, τροποποιητική του νου τεχνολογία… που μεταφερόταν σε συνήθεις ραδιοφωνικές εκπομπές”.

Ενημερωτικά δελτία ειδήσεων τον Μάρτιο του 1991 παραδέχονταν ότι τα psyops είχαν αναπτυχθεί μόλις καταστράφηκε το στρατιωτικό σύστημα διοίκησης και ελέγχου του Σαντάμ Χουσεΐν. Ένα άρθρο με τίτλο “High-Tech Psychological Warfare Arrives in the Middle East” περιέγραφε μια ψυχολογική επιχείρηση εναντίον των ιρακινών στρατευμάτων κατά τη διάρκεια της Επιχείρησης Καταιγίδα της Ερήμου κατά την οποία αμερικανικοί πομποί εξουδετέρωσαν τους τοπικούς ιρακινούς σταθμούς και μετέδιδαν πατριωτική και θρησκευτική μουσική μαζί με “ασαφείς, συγκεχυμένες και αντιφατικές στρατιωτικές διαταγές και πληροφορίες”.

Ο Wall γράφει ότι αυτό μπορεί επίσης να περιλάμβανε μια πιο ισχυρή, υποσυνείδητη τεχνολογία σε λειτουργία, η οποία χρησιμοποιούσε “ένα εξελιγμένο ηλεκτρονικό σύστημα για να ‘μιλήσει’ απευθείας στο μυαλό του ακροατή, να μεταβάλει και να παρασύρει τα εγκεφαλικά του κύματα, να χειραγωγήσει τα ηλεκτροεγκεφαλογραφήματα του εγκεφάλου του, δηλαδή τα μοτίβα του EEG, και να εμφυτεύσει τεχνητά αρνητικές συναισθηματικές καταστάσεις – συναισθήματα φόβου, άγχους, απελπισίας και απελπισίας”.

Ίσως γι’ αυτό, όπως σημειώνει η Wall, οι Ιρακινοί στρατιώτες παραδόθηκαν αργότερα μαζικά, συμπεριλαμβανομένων ταγματαρχών και διοικητών ταξιαρχιών που παρέδωσαν ολόκληρες τις μονάδες τους. Ποια μηνύματα μπορεί να περνούσαν από το μυαλό αυτών των στρατιωτών, οι οποίοι κάποια στιγμή πολεμούσαν για τον σκοπό τους και μετά ξαφνικά τα παράτησαν;

Η συγγραφέας και ανεξάρτητη ερευνήτρια Elana Freeland, στο δοκίμιό της “This Covert Electromagnetic Era: Directed Energy Weapons (DEWs) for Political Control” (“Αυτή η κρυφή ηλεκτρομαγνητική εποχή: Ενεργειακά Όπλα (DEWs) για τον πολιτικό έλεγχο”), γράφει για τη μακρά ιστορία και τις σημερινές ανησυχίες σχετικά με αυτή την τεχνολογία και για το πώς χρησιμοποιείται εναντίον μας με μυστικούς τρόπους που δεν έχουν καμία σχέση με την καταπολέμηση της τρομοκρατίας.

Προειδοποιεί:

“Δεν χρειάζεται πτυχίο πυραυλικής επιστήμης για να καταλάβει κανείς ότι η απομακρυσμένη δορυφορική παρακολούθηση και οι υπερ-οριζόντιες τεχνολογίες δεν αφορούν μόνο τους “τρομοκράτες”. Τα απομακρυσμένα βασανιστήρια και οι ανακρίσεις, οι αναμνήσεις που προκαλούνται από νευροφωνικές ερωτήσεις και οι αναλυτές εγκεφαλικών κυμάτων που παρέχουν “εξαναγκαστικές συνομιλίες” και προγραμματισμό αφορούν τη δημιουργία ηλεκτρονικών στρατοπέδων συγκέντρωσης αιχμαλώτων πολέμου στα σπίτια και τους χώρους εργασίας μας. Αφορούν τον ψυχικό βιασμό και την πνευματική ιδιοκτησία που κλέβεται κατευθείαν από τις σκέψεις μας….

“Τα προπαρασκευαστικά σύνολα εκπομπών που κωδικοποιούνται σε δέσμες μικροκυμάτων προκαλούν καρδιακές προσβολές, εγκεφαλικά επεισόδια, παράλυση κ.λπ. Ασθένειες όπως η γρίπη εκτοξεύονται σε στόχους. Κτίρια όπου συναντώνται ομάδες αντιφρονούντων μετατρέπονται σε στιγμιαία hot spots. Οι κυβερνητικές απαγωγές μεταμφιέζονται σε απαγωγές από εξωγήινους με ακτίνες παράλυσης, ακολουθούμενες από την εκκαθάριση των βραχυπρόθεσμων αναμνήσεων και την εμφύτευση ψευδών αναμνήσεων….”

Όλοι θα μπορούσαμε να είμαστε εν δυνάμει πειραματόζωα.

primenews.

Back to top button