breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Αμερικανός ορθοπεδικός: «Μετά τον μpολιασμό μου ανέπτυξα εγκάρσια μυελίτιδα – Ήμουν αφελής»

 

Ο Αμερικανός ορθοπεδικός, Joel Wallskog αποκαλύπτει δημοσίως την ζημιά στην υγεία του που υπέστη λόγω του μpολιασμού του με το βόλι της Modern@, καθώς μετά από αυτό ανέπτυξε εγκάρσια μυελίτιδα!

Τονίζει μάλιστα πως ήταν «αφελής» που πίστεψε στο εμβόλιο αυτό και όπως είπε «εμπιστεύτηκα τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης που υποτίθεται ότι θα με προστάτευαν».

Μετά τους μαζικούς εμβολιασμούς οι θάνατοι και οι παρενέργειες στην υγεία αυξήθηκαν κατακόρυφα.

Όπως αναφέρει:

«Είμαι ο Joel Wallskog, είμαι ορθοπεδικός χειρουργός από το Milwaukee Wisconsin.

Τραυματίστηκα μετά τον εμβολιασμό μου με το εμβόλιο της Moderna που έλαβα στις 30 Δεκεμβρίου 2020.

Δυστυχώς από τότε ανέπτυξα εγκάρσια μυελίτιδα που είναι τραυματισμός στο νωτιαίο μυελό.

Λόγω αυτού δεν μπόρεσα να επιστρέψω στηΝ δουλειά στο  -πραγματικά – αγαπημένο μου επάγγελμα της ορθοπεδικής χειρουργικής.

θα είμαι ειλικρινής μαζί σας, δεν το σκέφτηκα αρκετά, εμπιστεύτηκα τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης που υποτίθεται ότι θα με προστάτευαν.

Ήμουν αφελής, ομολογώ».

Σημειώνεται ότι πρόσφατα ο αντιπρόεδρος της γερμανικής ομοσπονδιακής Βουλής, Βόλφγκανγκ Κουμπίτσκι, ζήτησε την διενέργεια αυτοψίας για όσους πέθαναν λίγο μετά την λήψη του εμβολίου κατά του Covid!

Στην Γερμανία υπάρχει ένα κύμα έντονης ανησυχίας ότι οι ξαφνικοί θάνατοι έχουν συγκεκριμένη αιτία και πλέον έχουν γίνει τόσο πολλοί που δεν μπορεί να αγνοείται η αιτία αυτή η οποία βάσει πιθανοτήτων είναι ο εμβολιασμός κατά Covid-19.

Στην Ελλάδα αντίθετα κανείς δεν μιλάει, κανείς δεν παραπονιέται, δεν υπάρχει ούτε υποψία διεξαγωγής έρευνας και ταυτόχρονα η κυβέρνηση ακόμα πιέζει εργαζόμενους και συνταξιούχους να πάνε να εμβολιαστούν.

Ο πολιτικός του Φιλελευθέρου Δημοκρατικού Κόμματος (FDP) λέει ότι η διερεύνηση μιας «σύνδεσης μεταξύ εμβολιασμού, μυοκαρδίτιδας και θανάτου είναι επιβεβλημένη».

Με αυτόν τον τρόπο, ο Kubicki αναφέρθηκε σε μια πρόσφατα δημοσιευμένη μελέτη από τον Peter Schirmacher, τον επικεφαλής παθολόγο στην Πανεπιστημιακή Κλινική της Χαϊδελβέργης .

pronews

Back to top button