breaking newsΔιεθνή

Χάσακα: Άνθρωποι ψάχνουν στις χωματερές κάτι να κάψουν να ζεσταθούν ενώ πίσω τους είναι οι πετρελαιοπηγές που έκλεψαν οι ΗΠΑ..

ΗΠΑ/SDF επέβαλαν εδώ και 1 βδομάδα πολιορκία στη Συρία για να παραδοθεί ο κυβερνητικός τομέας ..

To κυβερνείο της Hasakah στη Συρία βρίσκεται υπό πολιορκία και ειδικά το κέντρο της πόλης όπου βρίσκεται ο συριακός στρατός και οι κατοικίες του κόσμου. Για μια εβδομάδα, ”η μεγαλύτερη δημοκρατία του κόσμου” οι Ηνωμένες Πολιτείες, υποστηριζόμενες από την κουρδική πολιτοφυλακή SDF, επέβαλαν αυτήν την πολιορκία εμποδίζοντας τις προμήθειες σε τροφή και το νερό, απαγόρευαν ακόμη και την είσοδο αλευριού, για να φέρουν την πείνα, αλλά σήμερα ο στρατός κατάφερε να εισαγάγει αλεύρι.

Ο κυβερνήτης της Χάσακα κάλεσε τους πολίτες να μην πανικοβληθούν, να μην εγκαταλείψουν τα σπίτια και τα καταστήματά τους ευάλωτα σε κλοπή, λεηλασία και να μην αφήσουν να κατασχεθούν από πολιτοφυλακές.

Ο κυβερνήτης είπε επίσης ότι το συριακό κράτος κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να καλύψει τις ανάγκες των πολιτών όσο το δυνατόν περισσότερο. Όσον αφορά την κρίση των υδάτων, οι Ρώσοι διαπραγματεύονται με τον Τούρκο κατακτητή, εισβολέα σχετικά με το σταθμό υδάτων Alouk που παραδίδει νερό στο κυβερνείο της Χάσακα.

H πόλη της Χάσακα είναι διχοτομημένη τη μισή την ελέγχει η κούρδικη πολιτοφυλακή που υποστηρίζονται από ΗΠΑ και ο άλλος τομέας είναι στο συριακό κράτος…Οι Κούρδοι μαχητές πήραν εντολή να πάρουν όλη την πόλη και επιχειρούν αυτή την πολιορκία στον κυβερνητικό τομέα….

Άνθρωποι από την πόλη al-Malikiyah κυβερνείου Χάσακα περιμένουν τα απορριμματοφόρα σε χωματερή να διαλέξουν τι μπορούν από υπολείμματα τροφίμων και αντικείμενα για να κάψουν για να ζεσταθούν, ενώ τα πεδία πετρελαίου που ελέγχονται από τις ΗΠΑ /SDF /YPG πολιτοφυλακές είναι ακριβώς πίσω τους….και στη Συρία ο χειμώνας έχει μπει για τα καλά με χιόνια. Αφρικανοποίηση της Συρίας………

Εικόνα

εργειακό πρόβλημα αντιμετωπίζει όλη η Συρία π.χ στη Λατάκια-Λαοδίκεια ηλεκτρικό υπάρχει μόνο 7 ώρες το 24ωρο…..

Εικόνα

dimpenews.com

Back to top button