breaking newsΔιεθνή

Ο «Σατανικός Ναός»/”Satanic Temple” ( TST) το 2019 αναγνωρίστηκε ως επίσημη εκκλησία στις ΗΠΑ! Τώρα θεσπίζει και ολοήμερο σχολείο After School Satan Club στη δημόσια εκπαίδευση!

Ο «Σατανικός Ναός»/”Satanic Temple” με τ΄αρχικά TSTτο 2019 αναγνωρίστηκε ως επίσημη εκκλησία στις Ηνωμένες Πολιτείες – και όπως κάθε επίσημη θρησκεία, οι σατανιστές δικαιούνται φορολογικά οφέλη, επιχορηγήσεις και άλλα προνόμια από το κράτος.

Οι ΗΠΑ έχουν παράδοση στις σατανιστικές αντι-εκκλησίες αφού το 1966 στις ΗΠΑ ο Anton Lavey γκουρού ινστρούκτορας διασήμων ίδρυσε την εκκλησία του Σατανά, η «εκκλησία» αυτοανακηρύσσεται «ο συνειδητός φορέας του κακού και ως ο αντίποδας του Χριστιανισμού».

Το καλοκαίρι του 2022, ο Ναός του Σατανά ανακοίνωσε ότι από τη νέα σχολική χρονιά θα λειτουργήσει σε δημοτικά σχολεία στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου θα προσφέρει στους μαθητές τη νέα του ομάδα ολοήμερου το After School Satan Club, ανέφερε το Fox News. Οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν επίσημα περίπου 3.000 θρησκευτικά σχήματα και Ομολογίες.

Επίσης, στις 6 Ιουνίου 2014, η πρώτη Εκκλησία του Σατανά στην Ουκρανία και σε ολόκληρο τον μετασοβιετικό χώρο, που δηλώνει λατρεία του διαβόλου, καταχωρήθηκε στην Κρατική Υπηρεσία Μητρώων της Ουκρανίας στην Ουκρανία, ανέφερε η ουκρανική κοινότητα, επισυνάπτοντας αντίγραφα εγγράφων εγγραφής και ανακοινώνοντας επίσης ότι είχε λάβει κρατική υποστήριξη.

Την ίδια χρονιά το 2014 άρχισε ο εμφύλιος στην Ουκρανία κι ό,τι επήλθε..

Το σωστό στρατόπεδο της ιστορίας…. είναι το βασίλειο του Σκότους; καταπληκτική διορατικότητα...εδώ δεν υπάρχει ούτε καν ορατότητα όχι διορατικότητα.

Στο Βασίλειο του Σκότους που ετοίμασαν για τους λαούς με την τεχνητή κατασκευασμένη ενεργειακή κρίση που επινόησαν. Θέτουν την ανθρωπότητα σε συνθήκες τεχνητού σκότους και για πνευματικούς λόγους ώστε μετά την ερημοποίηση επί κόβιντ να βιωθεί και το απόλυτο σκότος. Δημιουργούν συνθήκες που ευνοούν την παγκόσμια λατρεία του εκλεκτού τους….Δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση. Σεκταριστές dark-ιστές έχουν καταλάβει το θρόνο του παγκόσμιου πολιτικού ιερατείου.. και παίζουν με τους διακόπτες της νοημοσύνης του πλήθους που ετεροκατευθύνουν…

dimpenews.com

Back to top button