breaking newsΔιεθνή

Χαμός στο Ευρωκοινοβούλιο, πρωτόγνωρες στιγμές – «Θέλετε ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ;»!-ΒΙΝΤΕΟ

 

Γερμανίδα ευρωβουλευτής επιτίθεται στους διεθνιστές των Βρυξελλών: “Η ΕΕ είναι στην πραγματικότητα μέρος του πολέμου – θέλετε πραγματικά να ξεκινήσετε τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο;”

Συγκεκριμένα, η εκπρόσωπος για την ειρήνη και την εξωτερική πολιτική της Αριστεράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Οζλέμ Ντεμιρέλ, επιτέθηκε στις Βρυξέλλες την Πέμπτη στο κοινοβούλιο της ΕΕ για την κλιμάκωση της πορείας του πολέμου προς τη Ρωσία και προειδοποίησε για την έναρξη του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου.

Όπως τόνισε, η Ουκρανία βρίσκεται -περισσότερο από ποτέ- υπό δυτική επιρροή.

Αντί όμως η ΕΕ να προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει την επιρροή της για να προωθήσει τις ειρηνευτικές συνομιλίες, το μόνο που κάνουν οι Βρυξέλλες είναι να βγάζουν πολεμικές κραυγές όπως το «1914» και συνθήματα για να κερδίσουν οι Ουκρανοί στο «πεδίο της μάχης».

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Στρατηγό των ΗΠΑ, τον οποίο επικαλέστηκε η ευρωβουλευτής, αυτό είναι εντελώς «απίθανο», ότι δηλαδή η Ουκρανία θα μπορούσε πραγματικά να το κάνει αυτό και θα οδηγούσε, αντίθετα, μόνο σε περισσότερους θανάτους.

Πραγματικός στόχος είναι η επίθεση στα σύνορα της Ρωσίας, η οποία, παρά τις όποιες συμφωνίες, δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε παγκόσμια λαίλαπα και υπάρχουν πολιτικοί που το βλέπουν αυτό από όλες τις πολιτικές κατευθύνσεις. Μόνο στην Ελλάδα δεν πολυασχολούνται…

Όλα αυτά είναι αν μη τι άλλο πρωτόγνωρε στιγμές για την Ευρώπη καθώς πλέον η φράση «Τρίτος Παγκόσμιος» είναι στην ημερησία διάταξη!!!

 

el.gr

f

 

Back to top button