breaking newsΕλλάδα

Δεν «ξεκαθάρισε αλλά τα μάσησε » ο ΑΝΥΕΘΑ Βίτσας για το αν έχουν αποδεσμευτεί οι «Κανόνες Εμπλοκής στο Αιγαίο!»

 

Δυστυχώς ακόμη και μετά το συμβάν στα Ίμια δεν έχουμε βάλει μυαλό και δεν έχουμε αποδεσμεύσει  τους «Κανόνες εμπλοκής στο Αιγαίο«, όπως φάνηκε από τις απαντήσεις που έδωσε στον «ΣΚΑΙ» σήμερα το πρωί ο ΑΝΥΕΘΑ Βίτσας!

Σε ερωτήσεις για τον  συμβάν  Ν2 στα Ίμια και σε ερώτηση τι θα συμβεί αν το επεισόδιο όπως το χαρακτήρισε θα επαναληφθεί …θα εκτιμήσουμε την κατάσταση και τότε θα απαντήσουμε σύμφωνα με την κατάσταση  απάντησε :(Μπλα-Μπλα-Μπλα)

Ξεκαθάρισε επίσης  οτι ο Πρωθυπουργός  και ο ΥΕΘΑ ήταν ενήμεροι από το πρώτο δευτερόλεπτο για το συμβάν στα Ίμια ,άρα πήραν και την ευθύνη για την μη απάντηση στο δολοφονικό χτύπημα των Τούρκων ,αφού  τα εύσημα που έδωσε ο Τσίπρας στο Πλήρωμα του Σκάφους ήταν η πρεμούρα του ήταν να μην απαντήσουμε  και  κλιμακωθεί την  Κρίση!

Σε απλά Ελληνικά αποδείχθηκε πέραν πάσης αμφιβολίας : To ότι δεν απαντήσαμε στην Τουρκική σχεδιασμένη επίθεση  οφείλεται αποκλειστικά στον Πρωθυπουργό και στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας !

Δεύτερο :Αποδείχθηκε πέραν πάσης αμφιβολίας   οτι και στον Αέρα  οτι δεν υπάρχουν οι «Εντολές αποδέσμευσης των Κανόνων Εμπλοκής» και αυτό φάνηκε και μόλις χθες από την Πενταπλή Υπερπτήση Ελληνικών νησιών απο Τούρκικα Οπλισμένα Μαχητικά …Αν και τα Ελληνικά είχαν στριμώξει τα Τούρκικα !

Τα χειρότερα δυστυχώς έρχονται γιατί  εμείς οι ίδιοι δεν πιστεύονται στις Δυνάμεις μας και περιμένουμε να πολεμήσουν κάποιοι άλλοι για εμάς !

Πηγή : veteranos.gr

Back to top button