breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Δεν είναι Ντόνετσκ είναι Ολλανδία! Εξέγερση αγροτών! Πυρκαγιά σε σούπερ-μάρκετ του Ιδρύματος Bill Gates για τρόφιμα Νέας Εποχής π.χ κρέας από φυτικές πρωτεΐνες! ΒΙΝΤΕΟ

Δεν είναι Ντόνετσκ είναι Ολλανδία. Βομβαρδισμένο τοπίο κατά την εξέγερση των αγροτών. Ένα σούπερ-μάρκετ του Ιδρύματος Bill Gates που επικεντρώνεται σε τρόφιμα Νέας Εποχής όπως το κρέας με φυτικές πρωτεΐνες έγινε παρανάλωμα πυρός. Παραδόθηκε στις φλόγες α μεσάνυχτα.

Οι εγκαταστάσεις Picnic που χρηματοδοτήθηκε από τον Gates κάηκαν ολοσχερώς.
Πέρυσι, η εταιρεία έλαβε 600 εκατομμύρια ευρώ από το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates, και πολλοί συμμετέχοντες στις συνεχιζόμενες διαδηλώσεις αγροτών στην Ολλανδία δήλωσαν ανοιχτά ότι πιστεύουν ότι ο Gates μπορεί να είναι εν μέρει υπεύθυνος για την ώθηση πρόσθετων νόμων για την κλιματική αλλαγή.

Δεν είναι ακόμη σαφές ποια ήταν η αιτία της πυρκαγιάς ή αν συνδέεται με τις διαμαρτυρίες – αν και κάποιοι εικάζουν ότι είναι αντίποινα για την πολιτική αζώτου που καταστρέφει την πρωτογενή παραγωγή που εισήγαγε η κυβέρνηση Rutte. Η Picnic είναι χρηματοδοτούμενη από την Fondation Bill & Melinda Gates και παραδίδει τα ψώνια με μικρά ηλεκτρικά αυτοκίνητα!

Η Eva Vlaardingerbroek αποκαλύπτει πώς ο Μπιλ Γκέιτς μπορεί να συνδέεται με την κατάληψη της γης των αγροτών

«Αυτοί [οι αγρότες] έχουν ζώα και παράγουν βοδινό κρέας.
Μαντέψτε ποιος επένδυσε 600 εκατομμύρια δολάρια στο Picnic πέρυσι; Σωστά ο Μπιλ Γκέιτς, ο άνθρωπος που θέλει να τρως ψεύτικο κρέας».

Εδώ και αρκετές μέρες ο αγροτικός κόσμος έχει εξεγερθεί στην Ολλανδία κατά μέτρων που οδηγούν στη συρρίκνωση του παραγωγικού κλάδου ενάντια σε ένα κυβερνητικό σχέδιο για τη μείωση των εκπομπών αζώτου. Οι Ολλανδοί αγρότες διαδηλώνουν τακτικά από τις 10 Ιουνίου για την ανακοίνωση της κυβέρνησης για σχέδια για μείωση των εκπομπών αζώτου. Για τους αγρότες, αυτό το σχέδιο σημαίνει μείωση των εκπομπών κατά 40% και περίπου 30% λιγότερα ζώα, σύμφωνα με ολλανδικά μέσα ενημέρωσης. Η Ολλανδία, ο δεύτερος μεγαλύτερος εξαγωγέας γεωργικών προϊόντων στον κόσμο μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η ατζέντα Νταβός για κλιματική αλλαγή και Μεγάλη Επαναφορά σε πλήρη εφαρμογή κι εξέλιξη:

  1. μείωση της θέρμανσης των σπιτιών και όχι μόνο μια απότομη, αλλά μια τεράστια, καταστροφική αύξηση των τιμών για θέρμανση και ζεστό νερό.
  2. απότομη μείωση της παραγωγής πρωτεϊνών και σιτηρών (δηλαδή σχεδόν όλων των παραδοσιακών – κρέας, ψάρι, γαλακτοκομικά προϊόντα, ψωμί, ρύζι, ζυμαρικά – τα πάντα), συνοδεύεται από έλλειψη και επίσης καταστροφική αύξηση των τιμών ·
  3. καταστροφική μείωση της παραγωγής φυσικών ινών για τα ρούχα και την καθημερινή μας ζωή – βαμβάκι, λινάρι, μαλλί, βισκόζη, κυτταρίνη, φυσικό δέρμα.. To συνθετικό οργουελιανό χάπι θα είναι το φουτουριστικό γεύμα του μέλλοντος.

Συμπαράσταση στο αγροτικό κίνημα…

dimpenews.com

Back to top button