breaking newsΕλλάδα

ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ… ΚΑΘΑΡΣΗ!?

ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ… ΚΑΘΑΡΣΗ!

 

Γράφει ο Αντίοχος

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να ολοκληρωθεί το πραγματικά μεγαλειώδες συλλαλητήριο –που τους πόνεσε πολύ, πάρα πολύ!- και τα συντρόφια θυμήθηκαν την… κάθαρση!

Τρία ολόκληρα χρόνια (και κάτι μέρες…) κυβερνά την Ελλάδα ο θίασος ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τώρα ανακάλυψαν το σκάνδαλο της Novartis, χαρακτηρίζοντάς το πομπωδώς ως…«το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους»!

Σιγά συντρόφια να μην σκίσετε κανένα… καλτσόν! Και βέβαια, δεν έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία.

Το είχαν προαναγγείλει ανήμερα του συλλαλητηρίου τα δημοσιογραφικά στηρίγματα του σάπιου καθεστώτος, οι φυλλάδες «Documento»και «Δημοκρατία».

Είναι ολοφάνερο ακόμα και στις… γάτες αυτού του τόπου, ότι οι πανικόβλητοι Τσιπροκαμμένοι επιχειρούν ν’ αλλάξουν επειγόντως την ατζέντα και να ξεχαστεί το μεγαλειώδες συλλαλητήριο, για να εκτελέσουν εν συνεχεία ανενόχλητοι τις εντολές των υπερατλαντικών αφεντικών τους και να προδώσουν το όνομα της Μακεδονίας μας!

Αλλά, δε θα τους περάσει!

(ΥΓ): Όλα αυτά βεβαίως δε σημαίνει πως αποκλείουμε την περίπτωση να υπήρξε σκάνδαλο(άλλωστε, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά…), αλλά εκείνο το οποίο αποκλείουμε μετά βεβαιότητας, είναι ότι «θα μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο» και ότι θα τιμωρηθούν παραδειγματικά οι… σκανταλιάρηδες – αν υπάρχουν.

Το ίδιο έργο το’ χουμε ξαναδεί πολλές φορές και το’ χουμε εμπεδώσει, μία με την λίστα Λανγκάρντ, την άλλη με την λίστα Μπόργιανς και την παράλλη με… της γιαγιάς τους το μπουγαδοκόφινο! Λόγια, λόγια, λόγια και στο τέλος η… κάθαρση εξαντλείται στο πολιτικό πτώμα, τον Τσοχατζόπουλο κι όλοι οι άλλοι βγαίνουν λάδι! Κι όλο λάδι, λάδι, κι από τηγανίτες τίποτα!

Back to top button