breaking newsΕλλάδα

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΗΨΗΣ, (ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ), ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ… «ΓΛΕΝΤΙΑ»!!!

 

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Φαίνεται πως έχει γίνει μόδα διάφοροι δήμαρχοι να θέλουν να ασκούν εξωτερική πολιτική, μιμούμενοι τον ανεπανάληπτο κύριο Μπουτάρη.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΗΨΗΣ, (ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ), ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ… «ΓΛΕΝΤΙΑ»!!! - Εικόνα1

Έτσι αφού ο Μπουτάρης αποφάσισε να λύσει το σκοπιανό κατά τις… ορέξεις των Σκοπιανών, τώρα έρχεται και ένας άλλος δήμαρχος και μάλιστα από την καυτή ζώνη του ανατολικού Αιγαίου να ασκήσει φιλοτουρκική εξωτερική πολιτική.

Ενώ η ένταση στο Αιγαίο μεγαλώνει συνεχώς και οι Τούρκοι απειλούν μετά τα Ίμια να προχωρήσουν και στα 18 νησιά και νησίδες που διεκδικούν, ο δήμαρχος της ακριτικής νήσου Ληψής, (İlipsi τουρκιστί), κ Φώτιος Μάγγος, Fotis Maggios, βρήκε την συγκυρία κατάλληλη να καλέσει μέσω της τουρκικής εφημερίδας Hürriyet τους Τούρκους να επισκεφτούν μαζικά το νησί του, λες και δεν συμβαίνει τίποτα και όλα είναι μια χαρά και… δυο τρομάρες!

Καλό είναι να θέλουμε την ανάπτυξη των σχέσεων με ταυτόχρονη ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, αλλά κάπου έχουμε ξεφύγει και κάνουμε δηλώσεις εκτός τόπου και χρόνου, ιδιαίτερα εκτός χρόνου.

Αν αύριο τα τουρκικά πολεμικά κάνουν την εμφάνιση τους στην Ληψή διεκδικώντας τα… αδιεκδίκητα, τότε τι θα έχουμε να πούμε, μήπως θα τους πούμε Hos Geldiniz ;;;

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

nikosxeiladakis.gr

Back to top button