breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΔιεθνή

Σημάδια χάους στις ΗΠΑ: Αστυνομικοί φυλάνε τους αλλοδαπούς που… ετοιμάζονται!

 

Η αστυνομία του Σαν Αντόνιο στο Τέξας οργίστηκε με έναν δημοσιογράφο όταν άρχισε να ρωτά γιατί οι αστυνομικοί φύλαγαν μια παράνομη εγκατάσταση αλλοδαπών, καθώς στην Αμερική, πληθαίνουν οι ανησυχίες ότι ετοιμάζεται πρόκληση χάους με τις αμέτρητες ορδές αλλοδαπών που εισέβαλλαν και τώρα φυλάσσονται οργανωμένα στην χώρα άχρι καιρού!

Ο δημοσιογράφος Tayler Hansen αντιμετώπισε αξιωματικούς του SAPD που παρέχουν ασφάλεια σε ένα Κέντρο Πόρων Μεταναστών και ελέγχουν τα βραχιολάκια σε παράνομους μετανάστες για είσοδο/έξοδο.

«Συνάπτουν σκοτεινές συμβάσεις με αυτές τις ΜΚΟ που πληρώνουν ουσιαστικά ένα σημαντικό ποσό για την φύλαξη αυτής της περιοχής», είπε.

Ο Χάνσεν ρώτησε τους αξιωματικούς εάν είναι σε υπηρεσία ενώ φρουρούν την εγκατάσταση μεταναστών.

«Είμαστε… αυτή είναι μια επιπλέον δουλειά για εμάς», απάντησε ένας αξιωματικός.

Χάνσεν: «Λοιπόν, σε προσλαμβάνουν οι ΜΚΟ τότε;»

«Απλά σταμάτα να κάνει σχόλια», είπε ένας δεύτερος αξιωματικός στον συνάδελφό του.

«Είστε αστυνομία του Σαν Αντόνιο, αλλά πληρώνεστε από ΜΚΟ», επανέλαβε ο Χάνσεν. «Πιστεύετε ότι πρόκειται για σύγκρουση συμφερόντων;»

Οι αξιωματικοί παρέμειναν σιωπηλοί.

«Έχετε λοιπόν το Αστυνομικό Τμήμα του Σαν Αντόνιο να πληρώνεται από τις ΜΚΟ για να διευκολύνει την εμπορία ανθρώπων παράνομων μεταναστών στην χώρα», είπε ο Χάνσεν, απευθυνόμενος στους τηλεθεατές.

«Γιατί δεν διερευνάτε το λαθρεμπόριο ανθρώπων;» ρώτησε τους αξιωματικούς. «Πληρώνουν για τον ερχομό αυτών των μεταναστών στις πόλεις, στην Αμερική. Είστε η αστυνομία. Οπότε αυτό είναι κάτι που πρέπει να διερευνήσετε».

 «Γιατί εσείς ως αστυνομικοί δεν το εξετάζετε αυτό;» τους ξαναρώτησε. «Αντίθετα, παίρνετε χρήματα από αυτές τις ΜΚΟ και αυτούς τους συνδεδεμένους οργανισμούς».

«Κανένα σχόλιο», είπε ξανά ένας αξιωματικός.

Αφού ο Χάνσεν συνέχισε να κάνει ερωτήσεις, οι αστυνομικοί ταράχτηκαν και του ζήτησαν να φύγει από την ιδιοκτησία.

el.gr

Back to top button