breaking newsΕλλάδα

H AΠAΤH της “Aυτoυ Eξοxoτnτος” με τα PΑΦAΛ ! ! ! Aυτα πoυ δεν θα σου πoυvε τα πλnρωμεvα καvαλια…

Πολυ διαφημιση επεσε….

Ψεμμα πολυ…

Η “Αυτου εξοχοτης” του Κουλη, προσπαθει να κανει παλι, το μαυρο ασπρο…

Διαβασε και μην τρως το σανο που σου δινουν οι τηλεπαπαγαλοι…

4 δισεκατομμύρια κόστος για 24 αεροσκάφη + μεταβιβάζουμε στην Γαλλία τα 19 Mirage 2000 που ήταν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση όπως δηλώνουν όλα τα έγκυρα στρατιωτικά μέσα ενημέρωσης. Αεροσκάφη τύπου Mirage έχουν εμπορική αξία 30 εκατομμύρια το καθένα επομένως… μιλάμε περί των 600 εκατομμυρίων στο σύνολο επιστρέφουμε στη Γαλλία μέσω της μεταβίβασης των Mirage 2000.

Άρα το συνολικό κόστος είναι 4,6 δισεκατομμύρια για 24 αεροσκάφη Rafael εκ των οποίων τα 12 είναι μεταχειρισμένα.

Μιλάμε για 192 εκατομμύρια κόστος ανά αεροσκάφος, μιλάμε για αστρονομικά νούμερα.

Σαφώς υπάρχει ένα κόστος εκπαίδευσης και εγκατάστασης των αεροσκαφών στις μονάδες, αλλά αυτό το κόστος δεν ξεπερνά 600 με 800 εκατομμύρια, και πάλι ανα αεροσκάφος 150 εκατομμύρια με τον οπλισμό είναι πάρα πολλά.

Όταν της 5ης γενιάς αεροσκάφη stealth F35 κοστίζουν μαζί με τον οπλισμό περί τα 120 εκατομμύρια ανά μονάδα, και όχι τις 4,5 γενιάς που είναι τα RAFALE και μάλιστα τα μισά μεταχειρισμένα.

Εδώ μιλάμε για μεγάλη κομπίνα και μοιράστηκαν πολλές προμήθειες μίζες και βούλωσαν πολλά στόματα του βρώμικου πολιτικού συστήματος.

Ένα απλό ερώτημα η σύμβαση της Γαλλίας με την Κροατία για 12 μεταχειρισμένα Rafale θα παραδοθούν 2024 με 2025 κόστισαν Στην Κροατία μόλις 1 δισεκατομμύριο μέσω του διεθνούς διαγωνισμού, και στην Ελλάδα τα αντίστοιχα 12 μεταχειρισμένα Rafale κοστίζουν το αστρονομικό ποσό των 2,5 δις ευρώ.

Πόσο βρώμικοι είναι εν τέλει αυτοί που κυβερνούν τη χώρα ;

 

 

 

πηγη 

Back to top button