breaking newsΕλλάδα

Έτσι πετούν «λάσπη» στον Πατριωτισμό (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Έτσι πετούν «λάσπη» στον Πατριωτισμό (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

 

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

 

Δεν έχει γίνει πρώτη φορά! Συνέβη και στον Μεσαίωνα! Οι αρχές και εξουσίες ότι ήθελαν να πολεμήσουν ή δεν συμφωνούσαν μαζί του το ονόμαζαν «αιρετικό»!

Στις μέρες μας, η πολιτική που επικρατεί των υπολοίπων είναι εκείνη της παγκοσμιοποίησης, του

κόσμου δηλαδή χωρίς σύνορα, του διεθνισμού της Αριστεράς!

Το σημαίνει αυτό;

Πως τα έθνη-κράτη επιδιώκεται να δώσουν την θέση τους σε ένα παγκόσμιο κράτος, το οποίο θα αναλάβει τον ρόλο του Κόμματος, το οποίος κυβερνούσε τις κομμουνιστικές κοινωνίες.

Οι όποιες συμπαγείς εθνικές ταυτότητες θα καταργηθούν, στο πλαίσιο της πολυπολιτισμικότητας, ενός λαού δηλαδή που θα έχει χάσει τα κοινά φυλετικά χαρακτηριστικά του και θα αποτελείται από πολλές φυλές.

Σε όλους δίνεται:

Μία ιστορία Μία θρησκεία Μία ιδεολογία

Όσοι αντιστέκονται σε όλο αυτό χαρακτηρίζονται «ακροδεξιοί» και «ναζί», ειδικά σε κράτη με τεράστια ιστορία και ισχυρή εθνική ταυτότητα.

Η όποια εξουσία «πετάει λάσπη» σε όσους βγαίνουν μπροστά και αντιδρούν.

Στις Η.Π.Α. για παράδειγμα, οι αριστεροί διαδηλωτές καθώς και οι πολιτικοί ταγοί τους ονόμασαν την πατριωτική πολιτική (πρώτα η Αμερική) του Ντόναλντ Τραμπ ως «ναζιστική», τον ίδιο ως «ναζί», καθώς και τους ψηφοφόρους του.

Στην Ρωσία, ο Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έχει χαρακτηριστεί, ουκ ολίγες φορές, ως «φασίστας» και «χιτλερικός», επειδή ενισχύει την δυναμική του έθνους-κράτους του, εμποδίζοντας την εξάπλωση των ισοπεδωτικών ιδεών της παγκοσμιοποίησης στην ρωσική κοινωνία.

Στην Ελλάδα, την χώρα με την μεγαλύτερη ιστορία, εφαρμόζεται το «δόγμα Κίσινγκερ»:

Χτυπούν στην «γλώσσα, την πίστη και την ιστορία», προκειμένου να προωθηθούν πολιτικές, όπως η παράδοση του ονόματος «Μακεδονία».

Η επιμονή στα ελληνικά ιδεώδη χαρακτηρίζεται ως «ακροδεξιά», «σοβινιστική» και «φασιστική».

Σε αυτή την κατεύθυνση την εξουσία βοηθούν ακροδεξιά κόμματα και οργανώσεις, τα οποία δίνουν το παρόν σχεδόν σε κάθε εκδήλωση, διαμαρτυρία, διαδήλωση υπέρ του Ελληνισμού.

Κατά αυτόν τον τρόπο, τα κουτοπόνηρα μέσα ενημέρωσης αξιοποιούν την πραγματική «άκρα δεξιά», η οποία δεν συγκρίνεται σε αριθμό με τον πυρήνα του πατριωτικού ελληνικού λαού, και προσπαθούν να την τοποθετήσουν στην κορυφή των αντιδράσεων κατά του όποιου σχεδίου εναντίον των Ελλήνων.

Έφτασαν μάλιστα σε σημείο να χαρακτηρίσουν τον απλό αγωνιστικό χαιρετισμό με τον «ναζιστικό», βάζοντας στο στόχαστρο ακόμα και παραολυμπιονίκες.

Δεν θα σας σας κουράσουμε άλλο. Η τακτική είναι αυτή και πρέπει να την γνωρίζετε:

Όποιος μιλά για την πατρίδα, την ιστορία, την γλώσσα και τις ρίζες του, παίρνει «ταμπέλα ακροδεξιού».

Όπως είπε και ο παραολυμπιονίκης, Σίμος Παλτσανιτίδης, μπορούν να σου ρίξουν «λάσπη ανά πάσα στιγμή»!

Κλείνουμε το γνωστό πρωτοσέλιδο του Charlie Hebdo που είχε προκαλέσει παγκόσμια κατακραυγή!

«Υπάρχει Θεός! Έπνιξε όλους τους ναζί του Τέξας». Αυτή ήταν οι φράση για τις γνωστές  πρόσφατες πλημμύρες με τα δεκάδες θύματα στην εν λόγω Πολιτεία των ΗΠΑ.

Οποία σύμπτωση!

el.gr

Back to top button