breaking newsΕλλάδα

Τέταρτη χώρα στον κόσμο σε ρυθμό μείωσης πληθυσμού είναι η Ελλάδα από τότε που «αλυσοδέθηκε» στα εθνοκτόνα Μνημόνια

Το Έθνος συρρικνώνεται – Θα μείνουν ατιμώρητοι οι αυτουργοί των Μμημονίων;

 

Τέταρτη χώρα στον κόσμο σε ρυθμό μείωσης πληθυσμού είναι η Ελλάδα από τότε που «αλυσοδέθηκε» στα εθνοκτόνα Μνημόνια, και μένει να καταγραφεί η ζημιά που θα υποστεί ο Ελληνικός πληθυσμός μετά το τέλος του βαρύτερου μνημονιακού ολετήρα που έχει ξεπεράσει σε βαρβαρότητα και τα δύο προηγούμενα μαζί.

 

Το Πουέρτο Ρίκο βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, με μείωση του πληθυσμού κατά 1,3% από το 2013 έως το 2014. Το Top 10 κυριαρχείται από τα κράτη μέλη της ΕΕ, όπως η Ισπανία και η Βουλγαρία – και οι δύο παρουσίασαν μείωση του πληθυσμού κατά μισή εκατοστιαία μονάδα κατά τη διάρκεια της περιόδου.

Για την Ισπανία, το ποσό αυτό ανέρχεται σε περίπου 215.000 ανθρώπους, και έχει υποστεί παρόμοια μνημονιακή εξαθλίωση με την χώρα μας.

Η Λετονία έπεσε στη δεύτερη θέση στο χάρτη, καθώς πλέον η αιμορραγία έχει πιάσει «ταβάνι». Από το 2010 περίπου η Λετονία με την «βοήθεια» του ΔΝΤ έχει υποστεί την μεγαλύτερη δημογραφική καταστροφή στον κόσμο, ακόμη και σε σύγκριση με χώρες που βρίσκονται σε πόλεμο.

Ολόκληροι Νομοί και χωριά της επαρχίας έχουν ερημώσει κυριολεκτικά από την μείωση των γεννήσεων και την μετανάστευση.

Συγκεκριμένα έχανε το 5% του πληθυσμού κάθε χρόνο από την μετανάστευση ενώ από την γήρανση του πληθυσμού την περίοδο 2008-2011 (το 2011 έφυγε το ΔΝΤ μαζί με την δημόσια περιουσία της χώρας) αυτό σε μια μικρή χώρα που αριθμούσε πριν την κρίση περίπου 2,5 εκ. κατοίκους και τώρα η μείωση έχει «πέσει» την περίοδο 2013-2014 στο 1,1%

Η Ελλάδα είναι στην 4η θέση και ακόμη δεν έχει πιάσει πάτο.  

Με αυτό το ρυθμό μέχρι το 2050 ο πληθυσμός της Ελλάδα θα έχει μείνει στα περίπου 3-4 εκατομμύρια, εκτός εάν υπολογίσουμε όλους τους «Έλληνες» εξ’Ασίας και Αφρικής που θα έχουμε αποκτήσει μέχρι τότε.

Μήπως αυτός είναι ο σκοπός των κοσμοεξουσιαστών;

Να «αντικατασταθούμε» από άλλους πιο βολικούς, λιγότερο αντιδραστικούς και εμείς να χαθούμε ανάμεσα στις δεκάδες χώρες του πλανήτη τις οποίες θα έχουμε καταφύγει ως μετανάστες;

Back to top button